تنها بیرون رفتن

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .
پاسخ : تنها بیرون رفتن

شما گفتید : "جامعه نا امن هست ، اعتماد به فرزند هم مهمه ."
من این برداشت رو داشتم که شما می گید اعتماد به فرزند در اینکه بذاریم اون به جاهای نا امن هم بره مهم هست .
جوابم در حیطه ی همین برداشتم بود .

farnoosh hashemi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـگان یـک
شهر
تــهــران
مدال المپیاد
مرحله دوم 24 امین المپیاد کامپیوتر -ناکامی در مرحله۳
دانشگاه
صنعتی شریف

مامان و بابای من با تنها بیرون رفتنم مشکل دارن!یعنی به من اعتماد دارن ولی میگن جامعه نا امن ِ!
ولی بادوستارو اجازه میدن و معمولا هرجاییو که بخوایم بریم میزارن.

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

نمیذارن تنها هیچ جایی برم هیچ جا ! :|

حتی وقتی میرم توی کوچه اسکیت بازی کنم نمیزارن برم آخر کوچه برگردم! :|

زندان بهتره والا :|

:)

n.z.n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان

خودم نمیخوام تنها بیرون برم چون هیجا رو بلد نیستم (از موتور هم به شدت میترسم از سه کیلومتریشون رد نمیشم :-") بعد چرا وقتی مامان و بابام حاضرن که هر جا میخوام برم منو ببرن وبرگردون دیگه چه کاریه که من بخوام تنها برم؟؟؟؟ :D

ولی کلا بابام میگه تنها نرم بهتره البته چندباری رفتم :D :D :D

با دوستامم که بخوام برم قبلش باید هماهنگ کنم که میخوام برم و قطعا براشون مهمه که با کی میخوام برم و دوستام کین و چه مدلین....

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

بچه ها این جارو چت روم نکنید دیگه لطفا :-"
به نطر من دخترو پسر فرقی نداره جامعه برای هر دو جنس خرابه
نه فقط برای دخترا

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

من کلا کسی نیستم که بخوام برم بیرون ول بچرخم یعنی به نظرم لزومی نداره که آدم بیشتر از 2-3 ساعت تو خیابون باشه(برا ول گشتن)
برا مادر پدرم و خودم خیلی مهمه که با کی برم بیرون
باید دوستام رو یه جورایی بشناسم،مثلا اگه اجازه هم بدن من ترجیح مبدم با یه دوست تازه جایی نرم...
قبلا خیلی گیر میدادن به خونه دوستا رفتن،اما الآن دیگه چیزی نمیگن(کلا دبیرستان آزاد ترم)
با اینکه گیر بودن ولی همیشه استقلال نسبی داشتم و مامانم عقیده داشت که باید مسیر های رفت و آمد رو بلد باشم،برعکس خیلی از اطرافیانم که بهشون اجازه نمیدادن خودشون تنها جایی برن.
زمان هم به نظر من مهمه،خیلی,دیگه خیلی طول بکشه کارم 10
بعد از اون دیگه تنها برنمیگردم خونه(آویزونه برادر بیچاره میشم :D)
البته اکثرا با دوستام بیرون آبمیوه یا بستنی میخوریم که مامانم از این کار اصلا خوشش نمیاد ولی خوب منم بهش نمیگم دیگه
با پسرا بیرون نمیرم؛ب سوءتفاهم هاش نمی ارزه
دیگه،همین دیگه :D

elnaz.A

النــاز
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

تا حالا تنها پامو از در ساختمون بیرون نذاشتم ؛ حتی یه بار تا پارکینگ رفتم تنهایی دو دقیقه نشد دیدم مامانم پشتم صدام میکنه الناز چرا دیر کردی؟! :|

با اینکه مامانم همه دوستامو میشناسه و احساس میکنم که کاملا بهم اعتماد داره شاید خیلی بیشتر از دوتا خواهر دیگه ام ولی همیشه مخالف بوده با دوستام برم بیرون و من با کوچکترین اعتراضی این حرفو میشنوم که " هرخونه ای یه قانون داره اینم قانون خونه ماست "
بابام نسبتا راحتتر کنار میاد با موضوع ولی بازم سختگیری خاص خودش رو داره.

تا یه جایی سخت گیری خوبه اما این همه سختگیری لازم نیست به نظرم ؛ بالاخره ماهم یه روزی بزرگ میشیم ؛ باید یاد بگیریم. با این کارا بیشتر منو میترسونن از تنهایی بیرون رفتن. از یه جایی باید عادت کنیم به جامعه .

Maryam.Sh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه1
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

من تاحالا تنها بیرون نرفتم چه حسی داره؟؟ L-:
من حتی با مامانم هم بیرون نمیرم اخه کارمنده و بقول خودش وقت ازاد نداره و جمعه هام واسه استراحته. کلا به خونه نشینی عادت کردم. (:| (:|

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

به نقل از مهـــــــــــــــا :
بابام انگار میخواد تا اونجایی که میتونه منو دور نگه داره بهش هم میگم که پدر من آخه تا کی؟میگه تا همیشه!
خب اینطوری غیر ممکنه به هر حال یه وقتی میرسه که شما از من دور باشید مثلا همین دانشگاه اون موقع چی؟
در جواب این حرفم حرفی نداره اما نمیخواد قبول کنه که من نیاز دارم که تو جامعه باشم که ببینم چه قدر خطرناکه که بدونم تا چه حد باید ترس داشته باشم...
بابای منم بیشتر وقتا گیر میده که بادوستام برم بیرون!مثلا سر تولد رفتن تو رستوران یا کافی شاپ که دیگه منو میکشه تا اوکی بده! با کافی شاپ مشکل حاد داره :-?? در صورتی که به من بیشتر از خواهر بزرگم اعتماد داره :rolleyes:
میگه چرا نمیرین تو خونه؟خوب تو خونه امنیتش بیشتره ولی حالش کمتره
حق میدم به بابام که نگران باشه آخه واقعا جامعه خراب شده ولی گاهی نگرانیش اذیتم میکنه!
تازه من از وقتی چادر میپوشم بابام کمتر گیر میده وبیشتر میذاره برم بیرون وخودم بهش پی بردم که از وقتی چادر میپوشم چه قد تو خیابون راحت ترم
کلاس هامو خودم میرم و میام و اینکه تنهام واقعا حس خوبی بهم میده اینکه بزرگ شدم اینکه دیگه منم میتونم استقلال داشته باشم x:

تازه بابای من خیلی هم گیره که چی بپوشم چی نپوشم ~X(
نمیدونم چرا چرا اینقد پسرا ازادن و ما دخترا تو قفس؟؟؟؟؟ :-&

خسته شد م دیگه گاهی دلم میخواد فرار کنم :((

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از hinah :
بابای منم بیشتر وقتا گیر میده که بادوستام برم بیرون!مثلا سر تولد رفتن تو رستوران یا کافی شاپ که دیگه منو میکشه تا اوکی بده! با کافی شاپ مشکل حاد داره :-?? در صورتی که به من بیشتر از خواهر بزرگم اعتماد داره :rolleyes:
میگه چرا نمیرین تو خونه؟خوب تو خونه امنیتش بیشتره ولی حالش کمتره
حق میدم به بابام که نگران باشه آخه واقعا جامعه خراب شده ولی گاهی نگرانیش اذیتم میکنه!
تازه من از وقتی چادر میپوشم بابام کمتر گیر میده وبیشتر میذاره برم بیرون وخودم بهش پی بردم که از وقتی چادر میپوشم چه قد تو خیابون راحت ترم
کلاس هامو خودم میرم و میام و اینکه تنهام واقعا حس خوبی بهم میده اینکه بزرگ شدم اینکه دیگه منم میتونم استقلال داشته باشم x:

تازه بابای من خیلی هم گیره که چی بپوشم چی نپوشم ~X(
نمیدونم چرا چرا اینقد پسرا ازادن و ما دخترا تو قفس؟؟؟؟؟ :-&

خسته شد م دیگه گاهی دلم میخواد فرار کنم :((
بابام به این که چی میپوشم زیاد گیر نمیده مشکلش هم با پوشش نیست.مثلا به مامانم هم که چادر میپوشه اجازه نمیده تنها بره بیرون میگه یکی همراهش باید باشه...اینجوریه دیگه.اما به ضررمه تا حدودی...نشستم باهاش حرف زدم الآن باز بهتره...راحت تر میزاره برم بیرون.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم اباد _تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

تنهایی!
از نظر من ادم باید مستقل باشه!
بتونه رو
ای خودش واسه!
برای همین دارم تمرین میکنم کارامو خودم انجام بدم و از این لحاظ هر کسی چ دختر چ پسر فرقی نمیکنه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب من یه معنای واقعی کلمه از تنهایی بیرون رفتن "وحشت" دارم X_X :-ss :-s ینی "وحشت" دارم کاملا،حتی اگه یه روزی مامان بابامم بگن خودت برو بیرون من نمیرم :rolleyes: یه دفه گفتم شارژ گوشیم تموم شده مامانم گف خب دو قدمه خودت برو بخر ( و واقعا هم دو قدمه ینی 4 تا خونه با سوپر فاصله داریم ما :-") من وحشت برم داش ولی به خاطر اینکه ثابت کنم میتونم بلن شدم رفتم،از شانس گند ما شارژش هم تموم شده بود،بعد دیدم بابام داره میاد تو سوپر :O یه نوشابه و یه دونه روزنامه برداش منم رفتم دنبالش،بعد میگم پدر من شما که نگران من میشین آخه چرا بهم میگین برو خوت بخر دو قدمه؟؟؟ :-/ بابام: نه ظهر بود خلوت بود نباید میگفتیم
البته دفه بعد که شارژم تموم شد مامانم گف برو خودت بخر دوقدمه گفتم نه چون را میفتین دنبالم(ولی نگفتم میترسم برم :-") گف نه قول میدیم نیایم دنبالت،منم رفتم خیلی ترسیده بودم،و دوباره هم از شانس گند ما شارژش تموم شده بود L-:(کلا هر وقت من شارژ میخوام تموم شده) ولی تو راه برگشت ترسم ریخته بود،دیگه غیر از اون تجربه ای ندارم :-??
البته به نظرم این خیلی بده اصلا هم از این موضوع راضی نیستم چون میدونم روزی که بخوام تنها برم بیرون یه مسافت زیادی رو از ترس سکته میکنم و این اصلا خوب نیس [-(

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

چ جالب!من از بچگی مستقل بودم! :D
دوران آمادگی جایی که میرفتم درست تو کوچه روبه رویی مون بود! بعد مامان من چون داداشم اونموقع کوچیک بود لطفی که میکرد این بود که دم خونه وایمیساد من که از خیابون رد میشدم اونم میرفت!!! :D
ولی کلا خوبه که خونواده ها به بچه ها این اجازه رو بدن که از همون اول مستقل بار بیان و زیاد وابسته نشن.
ولی نه مث مامان من دیگه!!! :D

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

به نقل از !دختر شیطون! :
تنهایی!
از نظر من ادم باید مستقل باشه!
بتونه رو
ای خودش واسه!
برای همین دارم تمرین میکنم کارامو خودم انجام بدم و از این لحاظ هر کسی چ ذختر چ پسر فرقی نمیکنه!
مستقل شدن خیلی خوبه ولی تو جامعه امروزی :-??
خطردرکمین است
من خیلی وته دیگه هر جامیرم تنها میرم ولی همیشه یه ترسی تو وجودمه
تو خیابون با ترس راه میرم
چون از جامعه میترسم

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به خدا جامعه لولو نیست که بعضیا میگن روز روشن وسط پیاده رو راه میرن میترسن :|

پریا16

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
شیمی

موافق ازادی کامل تو این مورد نیستم و باید بالاخره یه کنترلی رومون باشه
اینجوری حواسه خودمونم جمع تره (;
ولی این که اصلا نذارن کاری رو به تنهایی انجام بدیم خیلی بده بالاخره چند ساله دیگه وقتی رفتیم دانشگاه که باید وارد جامعه بشیم
و گلیممونو از اب دربیاریم
حالا فرض کنین تا حالا ازادی عمل نداشتیم و حتی مستقل تصمیم نگرفتیم اینجوری گند زده میشه به زندگیمون
و خطر جامعه و افراد ناباب بیشتر تحدیدمون میکنه تا اینکه یه ازادی نسبی از همون دوران راهنمایی دبیرستان داشته باشیم
تعادل بهترین کاریه که میشه کرد

zahra-E

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام

پدردوست ماروحال کنین ساعت30/23خونه ی دوستم بودیم دوستم زنگ زده بیادنبالمون میگه: مگه زهراهمرات نیست خوب باهم بیاین دیگه...

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری

خوبه مث بابای من که حتی نمیذاره تولد دوستام برم!؟؟
اگر هم زد و بعد از کلی التماس و اب دم شمشیر رفتی تولد اینقدر غر میزنن که خودت پشت دستتو داغ میکنی که دیگه نری
بیرون رفتن که برای من جز حراماته

AV LAVIGNE

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان

من نمی دونم دخترا از چی می ترسن !!
اگه برای آدم رباییه که دختر و پسر زیاد فرقی نداره
اگر هم برای تجاوزه الآن دخترایی هستن که با 10 هزار تومن کارت رو راه می اندازن
در ضمن جامعه سطح فکرش بالا رفته امنیتش بد نیست

• لایک
امتیازات: fa fa

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

درسته باید کنترل باشه ولی نه در حد خونه ما....
بنده نه تنها اجازه ندارم از خونه برم بیرون حتا نمیزارن تولد دوستام برم ~X(دقیقن میدونم پریماه چی میکشه :|

بالا