• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

تنهایی!
از نظر من ادم باید مستقل باشه!
بتونه رو
ای خودش واسه!
برای همین دارم تمرین میکنم کارامو خودم انجام بدم و از این لحاظ هر کسی چ دختر چ پسر فرقی نمیکنه!

خب من یه معنای واقعی کلمه از تنهایی بیرون رفتن "وحشت" دارم X_X :-ss :-s ینی "وحشت" دارم کاملا،حتی اگه یه روزی مامان بابامم بگن خودت برو بیرون من نمیرم 8-| یه دفه گفتم شارژ گوشیم تموم شده مامانم گف خب دو قدمه خودت برو بخر ( و واقعا هم دو قدمه ینی 4 تا خونه با سوپر فاصله داریم ما :-") من وحشت برم داش ولی به خاطر اینکه ثابت کنم میتونم بلن شدم رفتم،از شانس گند ما شارژش هم تموم شده بود،بعد دیدم بابام داره میاد تو سوپر :o یه نوشابه و یه دونه روزنامه برداش منم رفتم دنبالش،بعد میگم پدر من شما که نگران من میشین آخه چرا بهم میگین برو خوت بخر دو قدمه؟؟؟ :-/ بابام: نه ظهر بود خلوت بود نباید میگفتیم
البته دفه بعد که شارژم تموم شد مامانم گف برو خودت بخر دوقدمه گفتم نه چون را میفتین دنبالم(ولی نگفتم میترسم برم :-") گف نه قول میدیم نیایم دنبالت،منم رفتم خیلی ترسیده بودم،و دوباره هم از شانس گند ما شارژش تموم شده بود :-L(کلا هر وقت من شارژ میخوام تموم شده) ولی تو راه برگشت ترسم ریخته بود،دیگه غیر از اون تجربه ای ندارم :-??
البته به نظرم این خیلی بده اصلا هم از این موضوع راضی نیستم چون میدونم روزی که بخوام تنها برم بیرون یه مسافت زیادی رو از ترس سکته میکنم و این اصلا خوب نیس [-(

چ جالب!من از بچگی مستقل بودم! ;D
دوران آمادگی جایی که میرفتم درست تو کوچه روبه رویی مون بود! بعد مامان من چون داداشم اونموقع کوچیک بود لطفی که میکرد این بود که دم خونه وایمیساد من که از خیابون رد میشدم اونم میرفت!!! ;D
ولی کلا خوبه که خونواده ها به بچه ها این اجازه رو بدن که از همون اول مستقل بار بیان و زیاد وابسته نشن.
ولی نه مث مامان من دیگه!!! ;D

به نقل از !دختر شیطون! :
تنهایی!
از نظر من ادم باید مستقل باشه!
بتونه رو
ای خودش واسه!
برای همین دارم تمرین میکنم کارامو خودم انجام بدم و از این لحاظ هر کسی چ ذختر چ پسر فرقی نمیکنه!
مستقل شدن خیلی خوبه ولی تو جامعه امروزی :-??
خطردرکمین است
من خیلی وته دیگه هر جامیرم تنها میرم ولی همیشه یه ترسی تو وجودمه
تو خیابون با ترس راه میرم
چون از جامعه میترسم

به خدا جامعه لولو نیست که بعضیا میگن روز روشن وسط پیاده رو راه میرن میترسن :|

موافق ازادی کامل تو این مورد نیستم و باید بالاخره یه کنترلی رومون باشه
اینجوری حواسه خودمونم جمع تره ;)
ولی این که اصلا نذارن کاری رو به تنهایی انجام بدیم خیلی بده بالاخره چند ساله دیگه وقتی رفتیم دانشگاه که باید وارد جامعه بشیم
و گلیممونو از اب دربیاریم
حالا فرض کنین تا حالا ازادی عمل نداشتیم و حتی مستقل تصمیم نگرفتیم اینجوری گند زده میشه به زندگیمون
و خطر جامعه و افراد ناباب بیشتر تحدیدمون میکنه تا اینکه یه ازادی نسبی از همون دوران راهنمایی دبیرستان داشته باشیم
تعادل بهترین کاریه که میشه کرد

پدردوست ماروحال کنین ساعت30/23خونه ی دوستم بودیم دوستم زنگ زده بیادنبالمون میگه: مگه زهراهمرات نیست خوب باهم بیاین دیگه...

خوبه مث بابای من که حتی نمیذاره تولد دوستام برم!؟؟
اگر هم زد و بعد از کلی التماس و اب دم شمشیر رفتی تولد اینقدر غر میزنن که خودت پشت دستتو داغ میکنی که دیگه نری
بیرون رفتن که برای من جز حراماته

من نمی دونم دخترا از چی می ترسن !!
اگه برای آدم رباییه که دختر و پسر زیاد فرقی نداره
اگر هم برای تجاوزه الآن دخترایی هستن که با 10 هزار تومن کارت رو راه می اندازن
در ضمن جامعه سطح فکرش بالا رفته امنیتش بد نیست

• لایک
امتیازات: fa fa

درسته باید کنترل باشه ولی نه در حد خونه ما....
بنده نه تنها اجازه ندارم از خونه برم بیرون حتا نمیزارن تولد دوستام برم ~X(دقیقن میدونم پریماه چی میکشه :|

Back
بالا