ska
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- با المپیاد بود که یادگرفتم دانشجو باشم نه دانش اموز
- رشته دانشگاه
- شیمی کاربردی
پاسخ : تنها بیرون رفتن
وقتی می خواست بره دانشگاه کلی باهاش حرف زدن که نمیدوم از هیچ کس قرص ادامس شکلات و هیچ و هیچی نمیگیره خونه ی کسی نمیری با هر کسی بیرون نمیری و واسه هر کدوم صد تا دلیل اوردن!
دوم بر میگرده به جامعه وقتی یه پسر میره بیرون مسلمن هیچ دختری کاریش نداره ولی وقتی یه دختر میره بیرون پسرا ادست از سرش بر نمیدارن یا تیکه میاندازن یا ...
نگران نباش تقصیر از ما نیست مقصر ادمایی هستن که تربیت نشده وارد جامعه شدن و خشک و تر با هم میسوزن
عزیزم بستگی به خانواده داره مثلا مامان من همون اندازه به بیرون رفتن من حساسه که به دادشم تازه داداشم 27 سالشه و من 19!به نقل از ~Dr.Shariati~ :خوش به حال پسرا!!
چرا به پسرا گیر نمیدن؟!
دخترا که هر دفه از خونه میخوان برن بیرون باید فرم خروج پر کنن! X-(
وقتی می خواست بره دانشگاه کلی باهاش حرف زدن که نمیدوم از هیچ کس قرص ادامس شکلات و هیچ و هیچی نمیگیره خونه ی کسی نمیری با هر کسی بیرون نمیری و واسه هر کدوم صد تا دلیل اوردن!
دوم بر میگرده به جامعه وقتی یه پسر میره بیرون مسلمن هیچ دختری کاریش نداره ولی وقتی یه دختر میره بیرون پسرا ادست از سرش بر نمیدارن یا تیکه میاندازن یا ...
نگران نباش تقصیر از ما نیست مقصر ادمایی هستن که تربیت نشده وارد جامعه شدن و خشک و تر با هم میسوزن