منم الان دانشگاه شریف شیمی میخونم ولی رتبه به سهمیه ای که هستی خیییییلی ربط دارهبه نقل از nanocrystal :برا شیمی شریف از تجربی چه رتبه ای لازمه؟
من نگاه کردم شیمی ها تفاوت ندارندقیق نمیدونم ولی احتمالا ریاضی...
البته فکر کنم رشته های مربوط به شیمی توی رشته تجربی و ریاضی با هم فرق دارن...
مثلا از تجربی نمیشه رفت مهندسی شیمی
صددرصد ریاضیسلام دوستان
بنظر شما برای قبولی رشته شیمی در کدوم کنکور شرکت کنیم احتمال قبولی بیشتره ؟ریاضی یا تجربی؟
برای کار اینطور رشته ها توی کشور های درحال توسعه عموما باید خودت کارآفرینی کنیسلام . رشته دانشگاهی منم شیمی محض بوده. من سال 80 شیمی زنجان قبول شدم. البته تیز هوش نیستم اما درسم خوب بود. اما دریغ از بازار کار. تنهایت بازار کاری که برای شیمی پیدا کرم بازار یابی مواد شیمیاییو دارویی بوده. البته الان کار دارم اما نه تو رشته دانشگاهیم.
احتمال قبولی رشته شیمی کاربردی(جدیدا فکر کنم محض هم میشه از ریاضی رفت)از ریاضی به مراتب راحت ترهسلام دوستان
بنظر شما برای قبولی رشته شیمی در کدوم کنکور شرکت کنیم احتمال قبولی بیشتره ؟ریاضی یا تجربی؟
میشه با لیسانس شیمی محض و کاربردی؛کنکور ارشد میم شیمی شرکت کنیشی
من نگاه کردم شیمی ها تفاوت ندارن
و صددرصد نمیشه مهندسی شیمی رو انتخاب کرد چون پایه اصلی مهندسی شیمی ، علوم مهندسی و مهندسی مکانیک هست
اما فکر کنم آموزش شیمی فقط مختص تجربی باشد
صددرصد ریاضی
ولی حتما حواست باشه که شیمی، مهندسی شیمی و اموزش شیمی زو اشتباه نگیری چون مثلا نمیشه از تجربی رفت رشته مهندسی شیمی خوند
هیچ فرقی نداره. فیزیک و محاسباتی که برای شیمی لازمه رو همه رو توی دانشگاه بهتون یاد میدن. اون ریاضیاتی هم که بچه های ریاضی بلدن ولی تجربیا بلد نیستنو دوباره میگن. من خودم از تجربی بودم به مشکلی برنخوردمسلام وقت همگی بخیر
از اونجایی که همه افراد اینجا دانشجو رشته شیمی هستند یه سوالی داشتم.
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام شیمی محض رو برای دانشگاه انتخاب بکنم و به خاطر حرفهای مشاورین و دبیران مدرسمون در رابطه با رشته دبیرستانم شک دارم،
خیلیا بهم گفتن که شیمی دانشگاه محاسبات زیادی داره و همچنین مسائل ریاضی توش پررنگ تره و بهتره برای اماده شدن و داشتن ذهن بهتر برم رشته ریاضی و بعضی دیگه از دبیرا بهم گفتن به خاطر وجود کارهای ازمایشگاهی و علاقه خودم به ازمایشگاه بهتره تجربی بمونم .
الان من نمیدونم کدوم راه درستر و انتخاب بهتریه ممنون میشم کسایی که دانشگاه رشته شیمی رو میخونن بهم کمک کنن.
بچهایی که از طریق ریاضی شیمی محض قبول شده بودن راحتر بودن سر محاسبات و درک مفاهیمی که ریاضی توش دخیل بوده؟هیچ فرقی نداره. فیزیک و محاسباتی که برای شیمی لازمه رو همه رو توی دانشگاه بهتون یاد میدن. اون ریاضیاتی هم که بچه های ریاضی بلدن ولی تجربیا بلد نیستنو دوباره میگن. من خودم از تجربی بودم به مشکلی برنخوردم
ترم اول آره. ولی از ترمای بعد دیگه فرق زیادی بین بچه های تجربی و ریاضی نبودبچهایی که از طریق ریاضی شیمی محض قبول شده بودن راحتر بودن سر محاسبات و درک مفاهیمی که ریاضی توش دخیل بوده؟
سلامسلام وقت همگی بخیر
از اونجایی که همه افراد اینجا دانشجو رشته شیمی هستند یه سوالی داشتم.
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام شیمی محض رو برای دانشگاه انتخاب بکنم و به خاطر حرفهای مشاورین و دبیران مدرسمون در رابطه با رشته دبیرستانم شک دارم،
خیلیا بهم گفتن که شیمی دانشگاه محاسبات زیادی داره و همچنین مسائل ریاضی توش پررنگ تره و بهتره برای اماده شدن و داشتن ذهن بهتر برم رشته ریاضی و بعضی دیگه از دبیرا بهم گفتن به خاطر وجود کارهای ازمایشگاهی و علاقه خودم به ازمایشگاه بهتره تجربی بمونم .
الان من نمیدونم کدوم راه درستر و انتخاب بهتریه ممنون میشم کسایی که دانشگاه رشته شیمی رو میخونن بهم کمک کنن.
مسائلی که توی رشته تجربی مطرح میشد مثل زیست یا سایر درسها توی شیمی به درد بخور بود یا نه؟ترم اول آره. ولی از ترمای بعد دیگه فرق زیادی بین بچه های تجربی و ریاضی نبود
در رابطه با کار های آزمایشگاهی که مطرح کردید باید بگم سال نهم مشاور پایمون یه صحبتی که با من داشت این بود که من بیشتر به بچهای تجربی میخورم تا ریاضی و آزمایشو کارهایی و این چنینی بیشتر با شخصیت من جور در میاد تا ریاضی و ساختو ساز و پیشنهادش این بود که وارد رشته تجربی بشم. خودم دقیق از این بابت مطمین نیستم چون به هر دو رشته علاقه دارم و علاقه زیادی به شیمی خوندن دارم که خب این درس هم بین ریاضی و تجربی معلقه . سر همین الان بین اینکه کدوم رشته میتونه پایه من رو قوی تر کنه تو دانشگاه مرددم.سلام
توی رشته شیمی با ریاضی و فیزیک زیادی سر و کله میزنید و باید پایه خوبی داشته باشید و اگر نداشته باشید کار سختی خواهید داشت.
از هر دوتا رشته میتونید شیمی محض / کاربردی بخونید ولی فکر کنم راه رسیدن از رشته ریاضی آسونتر باشه! هر چند که برای انتخاب رشته زوده و توی این پایه چیزی از درسهای آینده نمیدونید.
فکر نمیکنم با تجربی خوندن تجربه آزمایشگاهی خاصی توی دبیرستان پیدا کنید، نمیدونم منظورتون از این قسمت چی بود.