- شروع کننده موضوع
dorna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین1
- شهر
- اصفهان
توی این تاپیک عکس های مسابقه 16 ام قرار میگیره برای نقد.
من واقعا متعجبم که این عکس اصلا چی هست! یه آسمون کاملا سفید و مه که به خاطر ارتفاع ایجاد شده، دوتا درخت که از جای بدی بریده شده اند، به علت کج بودن لبه کوه هم به نظر می آد که کادر کجه، سایز عکس هم که بسیار کوچیکه! باز هم جالبه که این عکس با گوشی موبایل گرفته شده (ممنوع نیستا، ولی فقط عجیبه!)، و اینکه این عکس طبق اطلاعات اگزیفش در سال 2010 گرفته شده!!! (مگه اینکه تاریخ گوشی رو اشتباه ست کرده باشند) از ابعادش (نسبت طول به عرضش) هم معلومه که کراپ شده (قرار بود فقط ریسایز کنیم...یادتونه؟!) و باز هم نکته دیگه اینکه این عکس تا جایی که یادمه (حافظه ام ضعیفه، اعتراف می کنم!) در اوایل مسابقه مورد توجه اصلا قرار نگرفت...! اما به صورت ناگهانی تبدیل به عکس دوم مسابقه شد...به نقل از زهرا.ج :خب فک کنم عکس بعدی رو بزاریم خوب باشه :د
عکس دوم - رتبه ی دوم مسابقه عکاسی شماره 16 :
از : مـı د مـϟ ز ـℒ.•
به نقل از amparisay :من واقعا متعجبم که این عکس اصلا چی هست! یه آسمون کاملا سفید و مه که به خاطر ارتفاع ایجاد شده، دوتا درخت که از جای بدی بریده شده اند، به علت کج بودن لبه کوه هم به نظر می آد که کادر کجه، سایز عکس هم که بسیار کوچیکه! باز هم جالبه که این عکس با گوشی موبایل گرفته شده (ممنوع نیستا، ولی فقط عجیبه!)، و اینکه این عکس طبق اطلاعات اگزیفش در سال 2010 گرفته شده!!! (مگه اینکه تاریخ گوشی رو اشتباه ست کرده باشند) از ابعادش (نسبت طول به عرضش) هم معلومه که کراپ شده (قرار بود فقط ریسایز کنیم...یادتونه؟!) و باز هم نکته دیگه اینکه این عکس تا جایی که یادمه (حافظه ام ضعیفه، اعتراف می کنم!) در اوایل مسابقه مورد توجه اصلا قرار نگرفت...! اما به صورت ناگهانی تبدیل به عکس دوم مسابقه شد...
در کل بنده اگر این مجموعه عکس در اختیارم قرار می گرفت، شاید در نگاه نقد کنندگی این عکس را با این آسمان عجیب و غریب (!) و دیتیل نامناسب به خاطر ابعادش، کراپ نا متعادل (عکس مربع شده!)، نداشتن هیچ سوژه و نقطه اتکای خاص، حتی در 10 تای اول هم جا نمی دادم... (باز هم اعتراف می کنم که عکس خودم (عکس بالایی) رو هم توی 10تا قرار نمی دادم...! توضیحش را در بالا داده ام)
کمی به خودمان سخت بگیریم! راه رشد همین است...
پی نوشت : تاکید می کنم، نقدها فقط بزرگ کردن اشکالات عکسها هستند، کسی که عکسی را نقد می کند با شما پدرکشتگی ندارد! :) نقد کننده در جهت اعتلای هنر شما، نظر خودش را بیان می کند و مشکل عکس را (که از دید شما پنهان مانده) به شما گوشزد می کند. زمانی که متوجه شویم که نقد کننده خوبی ما را می خواهد، آن نقد بسیار آموزنده خواهد بود! :)
5.کراپ کردن و ریسایز موردی ندارد.
7. استفاده از HIGH DYNAMIC RANGE (تصویربرداری دامنه دینامیک بالا) و یا همان HDR ممنوع است.
این قوانین جدیدن و از سری بعد مسابقه اجرا میشن!; )به نقل از علی سینا :و اینکه شما خودت توی عکست ( همونی که برنده شد ! ) از HDR استفاده کردی در صورتی که اینم توی قوانین ممنوع اعلام شده :
خود دانی
به نقل از علی سینا :داداش باهات پدرکشتگی ندارم ولی باید این موارد رو متذکر بشم :
گفتی کراپ ممنوعه در صورتی که توی قوانین گفته شده :
و اینکه شما خودت توی عکست ( همونی که برنده شد ! ) از HDR استفاده کردی در صورتی که اینم توی قوانین ممنوع اعلام شده :
خود دانی
و ایشون کراپ کردند.به جز ریسایز تغییر دیگه ای توی عکستون ایجاد نکنید.
متشکرم زهرا خانم.این قوانین جدیدن و از سری بعد مسابقه اجرا میشن!; )