یک و دو ناحیست،راجب اسم فرزانگان من دیگه خبر ندارم زهرا خانوم میگنبابا چقدر شماها توی نخ رتبه های سال بالایی ها هستید چرا؟
از کی تا حالا شهید بهشتی 1 و 2 داره ؟ فرزانگان رو چرا مینویسین فرزانگان محقق اردبیلی؟
برادر تو ریاضی هستی؟ فکر کنم بچه های ریاضی از انسانی هم کمتر میشنیک و دو ناحیست،راجب اسم فرزانگان من دیگه خبر ندارم زهرا خانوم میگن
فعلا که توی سال ما توی کل استان توی تیزهوشان پسرا، 31 نفر ریاضی یعنی کلاس ما هست و فک کنم دوازده یا سیزده نفر انسانی، از مدارس دیگه خبر ندارمبرادر تو ریاضی هستی؟ فکر کنم بچه های ریاضی از انسانی هم کمتر میشن
کی میخوای دست برداری؟
پسرا بیشتر ریاضی میرفتن ... سال 84 که رفتیم دبیرستان 2 کلاس ریاضی بودیم یه کلاس نصفه تجربی ها بودن اما واسه فرزانگان یه کلاس ریاضی یه کلاس تجربی بودن ... البته اون موقع درآمد پزشکی و مهندسی خیلی اختلاف نداشت و خب به ریاضی علاقه هم داشتیمفعلا که توی سال ما توی کل استان توی تیزهوشان پسرا، 31 نفر ریاضی یعنی کلاس ما هست و فک کنم دوازده یا سیزده نفر انسانی، از مدارس دیگه خبر ندارم
تو اردبیل کسی رو میشناسین که زیست المپیاد درس بده؟ یا کسی که حداقل یکی دو مرحله جلو رفته باشه؟المپیاد زیست الان دیره بخوای شروع کنی مگر اینکه بخوای برای سال بعد آمادی بشی
منابع هم می تونی سرچ کنی هم اینجا برای راهنمایی المپیاد زیست یه تاپیک هست بخش المپیادها
فک نکنم دوازدهم هم بشه المپیاد داد،میشه؟!المپیاد زیست الان دیره بخوای شروع کنی مگر اینکه بخوای برای سال بعد آمادی بشی
منابع هم می تونی سرچ کنی هم اینجا برای راهنمایی المپیاد زیست یه تاپیک هست بخش المپیادها
من یه دوست دارم یازدهم ریاضیه، ازش راجب المپیاد پرسیدم،گفت من هدف اصلی رو به خاطر شرایط المپیاد و امکانات اردبیل، کنکور انتخاب کردم ولی المپیاد رو به صورت تفریحی توی وقتای آزاد و یا تابستون خوندم و سه تا المپیاد مرحله اول قبول شد،البته پیشنهاد کرد اگه منم بخوام المپیاد شرکت کنم حداقل المپیادهایی مثل فیزیک و...رو انتخاب کنم که هم تمرکز شهرهای بزرگ رو اونا کمتره هم مباحثش توی دهم و یازدهم و دوازدهم هست و به درد کنکور هم تا حدودی میخوره...الان فک کنم تمرکز بیشتر دانش آموزای تجربی رو همین زیسته...ممنون
به هرحال تصمیمم هنوز قطعی نیس و دارم همه جوانبو میسنجم
حداقل هم دوره ای های ما عمدتا سراغ شیمی رفتند، با این تصور که "شیمی المپیادش آسونه". تصور چندان نادرستی هم نیست؛ شاید نزدیک 30 نفر از مرحله اول انواع المپیاد ها قبول شدن و برخی چندین المپیاد. ولی به همین مرحله اول بسنده بودن و کسی جلو نرفت برای مرحله دوم.الان فک کنم تمرکز بیشتر دانش آموزای تجربی رو همین زیسته...
آخه این به توانایی و اراده و ساعات مطالعه تون و سطح رقبای امسالتون در المپیاد بستگی داره دیگه،خوبه از نظرات دیگران استفاده کنید ولی باید خودتون بشینید قشنگ و کامل از تمام جوانب راجبش فکر کنید و تصمیم بگیرید...من واقعا زیستو عاشقانه دوس دارم
برا همین احتمال میدم اگه بتونم تو یه چیزی موفق بشم همین زیسته
خیلیا رم شنیدم که برا مرحله اول چندان جدی نخوندن ولی بلد از قبول شدن از مرحله اول خیلی خوندن و مرحله دورم قبول شدن، یه نفرشونم نقره آورده بود فک کنم
امید نداشته باشم یعنی؟
امید نداشته باشم یعنی؟
سلام Elahehهعی
به هرحال ممنون از کمکاتون
میشینم عمیق فک میکنم و یه تصمیم میگیرم و دیگه عوضش نمیکنم
مرسی بابابزرگسلام Elaheh
حالت چطوره؟ حالا قبل از این که این کار رو بکنی میشه منم نظر خودمو بگم
البته باز تصمیم نهایی با خودته میدونی که
ولی من یه مطلب کلی راجع به المپیاد و مسابقات علمی که زمان ما خیلی مورد توجه بود بگم
ببین واقعیت اینه که علاقه توی تسلطه یعنی شما به هر موضوع علمی که تسلط داشته باشی به اون موضوع علاقه مند میشی
کلا میشه گفت این دوتا علت و معلول همدیگه هستن شما به زیست علاقه داری پس بیشتر روش تمرکز میکنی بهش مسلط تر میشی علاقت هم بیشتر میشه حالا من نمیخوام فلسفه درس بدم اینجا
اما اگه به دین و زندگی (من اصلا منظورم نبود که درس بد و خسته کننده ایهفقط من خیلی بلد نبودم) هم تا این اندازه مسلط باشی بهش علاقه مند میشی مطمئن باش هر چقدر هم که به نظرت دور از ذهن باشه
اما اینجاش خیلی مهمه ... اون سطح از تسلطی که تو برای هر کدوم از درس ها توی کنکور بهش نیاز داری خیلی کمتر از اون مقدار تسلطی هست که برای المپیاد بهش نیاز داری و خیلی زودتر میتونی توی درس های کنکور تاپ بشی
بدست آوردن تسلط هم به شدت وقت گیره و هم انرژی بر هستش
و خب عمر آدم هم محدوده
خواهش میکنم به این تیکه دقت کن
علاوه بر اینها موضوعاتی که توی درس های دیپلم توی کله ما فرو میکنند همه اش در دانشگاه به درد نمیخوره این که فکر کنی چون زیست من قویه در بدو ورود به دانشگاه از بقیه جلوتر هستم یا دارم یه پاییه ی قوی برای خودم ایجاد میکنم کاملا اشتباهه و این اشتباه هم باعث سرخوردگی زیادی توی سال های اول دانشگاه میشه در بدو ورود به دانشگاه همه چیز ریست میشه یعنی 80 درصد معلومات قبلیتو باید بریزی دور و کتاب های جدیدی بخونی
حالا تو فکر کن که اصلا توی المپیاد موفق بشی اولا بیشتر از اینی که خودت از موفقیتت استفاده کنی مدیر و معلم مدرسه ات و والدینت از این موفقیت استفاده می کنند و طبیعیه که خیلی با تو صمیمی خواهند شد فوقش هم یه جایزه و تشویق ولی انرژی از دست رفته خیلی بیشتره
به نظرم المپیاد خوندن واقعا کار بی نتیجه ایه یه جور کودک آزاری مدرنه #خیلی هم به رزومه ات اضافه نمیکنه و به درد نمیخوره اما توی رقابت های پیش اومده بین مدرسه هاو استانها همیشه مدیر ها و معلم ها روی المپیاد تاکید دارند
عمر تو محدوده خرج چیزای با ارزش تری بکن ... بهت قول 100 درصد میدم تا 5 سال دیگه کلا علاقه ات به موضوعات دیگه ای خواهد بود
کاش میتونستم اون روز رو الان نشونت بدم
موفق باشی نوه خوبم :-l