خب از همگی ممنونم که وقت گذاشتن و بنده رو کشیدن! سحر: انصافا شبیهه بعضی قسمتاش به خودم فقط دخترم من که موهام این شکلی نیست! روپوش مدرسه رو هم با اون دکمه هاش مخصوصا خیلی خوب کشیدی. مرسی طوبی: مرسی که گشتی این عکسه رو پیدا کردی! اصلا نمی دونستم بچگیام این شکلی بودم لباس بنفشش هم که خیلی هم خوب! کلا نقاشیای این تیپی ـت رو دوست دارم ریحانه: مرسی واقعا خیلی خوشگله البته قیافه اش خیلی شبیهم نیست ولی در کل حالتش چرا! اون قسمت شیمی ـش هم که عالیه فقط چرا دستام از تو کمرم دراومده؟ شقایق: خیلی مرسی فضای دور و برِ یک موجود کنکوری رو خیلی خوب به تصویر کشیدی، فقط با این تفاوت که من کلا به میز اعتقاد ندارم بعد همه ی این کتاب دفترا پخش زمینه معمولا به اضافه ی یه عالمه برگه و اینا...
در مورد خودمم موهام همین شکلیه تقریبا و خوشحال هم هستم! gauch بعله بعله الان ادل هم به صورت مستتر در عکس حضور دارن شباهت هم که خب چه عرض کنم دیگه... بارونشم خوبه
فقط در مورد قورباغه بنده اشاره کنم که الان حوض استعاره از کتاب زبان اینجانب می باشد به همراه نقاشیای توش وگرنه من عادت ندارم معمولا تو حوض قورباغه بپرم مرسی در کل
بازم از همه ی کسانی که ما رو کشیدن و نکشیدن حتی سپاسگزاری می نماییم. همین دیگه
پ.ن: چقدر سخت بود نظر دادن در مورد همه! پیشاپیش برای همه ی اونایی که بعد از من نوبتشونه طلب صبر می کنم
ریحانه که اصن عالی. :)) خوشالم آدم نکشیدی ؛ یه گوریلی از توش درمیاومد. ولی جدّی خیلی خوب شده ؛ سبزُ عینک. عالی اصن. ؛؛)
اون یکی ریحانه هم که عالی شده ؛ بافتنی علاقهی وافری دارم. بعد چتری هم ندارم ؛ چتری ـام تا دماغمه مثن. :-" بعد اون شهرکتاب هم که عالی اصن.
زهرا که عالی ؛ عالی. :)) اون چادر گلگلیه بهخصوص. زنبیلُ دوربین که حرف نداره. :)) عالیـ . :))
ممنون از همه کلّا. ؛؛) :-خاک صحنه خورده
بعله! حاصل تلاش یک ساعتو نیمه ی ما سره کلاس تست دیفرانسیل مبحث مشتق! تقریبن نیمی از کلاس درگیر کشیدن این نقاشی بودیم! و همونطور که میبینید خیلی دقیق هست!