• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بچه های سایت را بکشید! (1)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1)

IMG_7176_-_Copy.JPG

به زدن چند سوت ممتد بسنده میکنم! :-" :-" :-"

خب از همگی ممنونم که وقت گذاشتن و بنده رو کشیدن! >:D< ;;)
سحر: >:D< انصافا شبیهه بعضی قسمتاش به خودم :دی فقط دخترم من که موهام این شکلی نیست! روپوش مدرسه رو هم با اون دکمه هاش مخصوصا خیلی خوب کشیدی. مرسی ;;)
طوبی: مرسی که گشتی این عکسه رو پیدا کردی! اصلا نمی دونستم بچگیام این شکلی بودم :-" :دی لباس بنفشش هم که خیلی هم خوب! کلا نقاشیای این تیپی ـت رو دوست دارم ;;)
ریحانه: مرسی واقعا خیلی خوشگله >:D< البته قیافه اش خیلی شبیهم نیست ولی در کل حالتش چرا! :دی اون قسمت شیمی ـش هم که عالیه 8-^ فقط چرا دستام از تو کمرم دراومده؟ :-"
شقایق: خیلی مرسی >:D< فضای دور و برِ یک موجود کنکوری رو خیلی خوب به تصویر کشیدی، فقط با این تفاوت که من کلا به میز اعتقاد ندارم :-" بعد همه ی این کتاب دفترا پخش زمینه معمولا به اضافه ی یه عالمه برگه و اینا... X_X :-"
در مورد خودمم موهام همین شکلیه تقریبا و خوشحال هم هستم! :دی
gaucho: :)) بعله بعله الان ادل هم به صورت مستتر در عکس حضور دارن :-" شباهت هم که خب چه عرض کنم دیگه... :-" بارونشم خوبه 8-^
فقط در مورد قورباغه بنده اشاره کنم که الان حوض استعاره از کتاب زبان اینجانب می باشد به همراه نقاشیای توش وگرنه من عادت ندارم معمولا تو حوض قورباغه بپرم :دی مرسی در کل

بازم از همه ی کسانی که ما رو کشیدن و نکشیدن حتی سپاسگزاری می نماییم. همین دیگه :دی >:D<

پ.ن: چقدر سخت بود نظر دادن در مورد همه! پیشاپیش برای همه ی اونایی که بعد از من نوبتشونه طلب صبر می کنم :-"

شـکـیبـا را بکشید.

دوباره هنرنمایی کردم. ;D

1362137447251.png

راستش تنها جزئی از شکیبا که میتونستم خوب بکشمش و تو ذهنم از مشخصه‌های اصلیشه «عینک»ش بود! نه که فک کنید بلد نیستم خودشُ بکشم! :-""""

این شکیباست؛ اونی که توی جیب ـشه یکی میل های بافتنی و دیگه کامواست ;;) ;D :-"
2013_03_01_12_34_42.jpg

ایشون خاله شکیبا هستن، زنبیل به دست دارن میرن سبزی بخرن با همسایه ها پاک کنن... :-" :دی
تو راه عکاسی هم می کنن :-"
khaleh.jpg

+ در ضمن از معلم زبان عزیز هم تشکر می کنم که این وقتو در اختیار ما گذاشتن که از زنگشون استفاده مفید بکنیم. :-"

سحر. 8->

dbe673fd502b.jpg

آبروم رفت. :-" X_X

خیلی هم خوبه اصن. ؛؛) تمام تناسبات بدن آدمی‌زاد هم رعایت شده توش. ؛؛)

sahar.png

سحر: :دی
sahar.jpg

ببخشید دیگه هر چی تلاش کردم شبیه بشه دیگه بیشتر از این نشد! :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا