ail73
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی بیرجند
- شهر
- بیرجینیا(بیرجند)
- مدال المپیاد
- به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
- دانشگاه
- شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی-طراحی فرآیند
پاسخ : روز آخر ... به پایان آمد این دفتر :)
ای وای هی وای ...ای وایو هی وای
ادبیات قرابت واقن سخت بود معنی کلمه آسون بود املا راحت بود تاریخ ادبیاتش هم آسون میزد ( حیف که نخونده بودم ) تو ولی در کل میشه گفت مثه 90 بود تو 90 سوالا معنی و اینا سخت بود امسال قرابت ولی زبان فارسی هاش هم سخت شده بود !
عربی به نظر من متنش سخت بود خیلی مفهومی بود و در کل سطح عربی یکم بالا بود ..از 90 سخت تر بود
دینیش واقن خیلی سخت بود ینی کلمه به کلمه سوال اومده بود مخصوصا دینی 2
زبان مثه همیشه
و در کل نظر اکثریت افراد این بود که عمومی ها امسال خیلی سخت بود
ریاضی به نظر من آسون بود خیلی خوب بود من که 10 مین وقت اضافه هم آوردم تازه !
فیزیک به جز مکانیک و آینه بقیه آسون بود راحت جواب میشد داد .
شیمی مثه سنجش نبود ولی سوالای وقت گیر زیادی داشت !! من که خیلی نزده دارم . سوالاش حتی حفظی هاش وقت گیر بود
در کل اختصاصی خوبی داشت
من اختصاصی خوب دادم در حد انتظاراتم بود ولی عمومی نه .. و میترسم عمومی باعث شه رتبم خراب شه !
یه سوال ریاضی غلط بود گمونم . سوال 122 که نمودار بود عدد گذاری نکرده بودن نموادر رو و سوال حل نمی شد
منم بغل 2 تا از بهترینا مدرسم بود و خوش حال که اگه چیزی یاد نداشتم از رو اونا میزنم ولی از اول تا آخر جلسه سرمو وقت نکردم بالا بیارم حتی اون همه شکلات یکیش رو هم نخوردم !! آخه دیگه سرم راست نمیشد
ای وای هی وای ...ای وایو هی وای
ادبیات قرابت واقن سخت بود معنی کلمه آسون بود املا راحت بود تاریخ ادبیاتش هم آسون میزد ( حیف که نخونده بودم ) تو ولی در کل میشه گفت مثه 90 بود تو 90 سوالا معنی و اینا سخت بود امسال قرابت ولی زبان فارسی هاش هم سخت شده بود !
عربی به نظر من متنش سخت بود خیلی مفهومی بود و در کل سطح عربی یکم بالا بود ..از 90 سخت تر بود
دینیش واقن خیلی سخت بود ینی کلمه به کلمه سوال اومده بود مخصوصا دینی 2
زبان مثه همیشه
و در کل نظر اکثریت افراد این بود که عمومی ها امسال خیلی سخت بود
ریاضی به نظر من آسون بود خیلی خوب بود من که 10 مین وقت اضافه هم آوردم تازه !
فیزیک به جز مکانیک و آینه بقیه آسون بود راحت جواب میشد داد .
شیمی مثه سنجش نبود ولی سوالای وقت گیر زیادی داشت !! من که خیلی نزده دارم . سوالاش حتی حفظی هاش وقت گیر بود
در کل اختصاصی خوبی داشت
من اختصاصی خوب دادم در حد انتظاراتم بود ولی عمومی نه .. و میترسم عمومی باعث شه رتبم خراب شه !
یه سوال ریاضی غلط بود گمونم . سوال 122 که نمودار بود عدد گذاری نکرده بودن نموادر رو و سوال حل نمی شد
منم بغل 2 تا از بهترینا مدرسم بود و خوش حال که اگه چیزی یاد نداشتم از رو اونا میزنم ولی از اول تا آخر جلسه سرمو وقت نکردم بالا بیارم حتی اون همه شکلات یکیش رو هم نخوردم !! آخه دیگه سرم راست نمیشد