راس میگه دیگه !به نقل از ali 73 :چرا این تاپیک کنکوری 91 رو منزوی کردین ؟؟![]()
![]()
میذاشتین نتایج میومد بعد !
شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟به نقل از مهســـــــــــــا :
کی رفتیم زیرمجموعه کنکور92؟!!
اصلا نفهمیدم من...
حالا که مدیر نیستم دلم میخود هی اسپم بدم
مریم جزئت داری پاک کن![]()
کار انجمن پشتیبان 91 تقریبا تموم شده دیگهبه نقل از par.b :شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟
چون دیگه نوبت 91 یهاست که بیان و انجمنو بگیر دست خودشون.:) ما دیگه سرمون خیلی شلوغ میشه سال دوم دانشگاه.به نقل از par.b :شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟
تا اونموقع رو که بله هستیمبه نقل از مـهـدی :تا زمان ِ انتخاب رشته و اینا که هستین دیگه![]()
بله بلهبه نقل از ali 73 :هنوز باسه ترم اول دانشگاه باید مشاوره بدین !چه عجله ای ؟
به نقل از مهســـــــــــــا :
کی رفتیم زیرمجموعه کنکور92؟!!
اصلا نفهمیدم من...
حالا که مدیر نیستم دلم میخود هی اسپم بدم
مریم جزئت داری پاک کن![]()
خیلی دیره که! باورتون میشه ، این یه هفته واسه من یه ماه طول کشید!به نقل از ثنــــــــــا :تا اونجایی ک من میدونم همون 15 مرداد نتایج میره روی سایت
چرا؟به نقل از 619 :خیلی دیره که! باورتون میشه ، این یه هفته واسه من یه ماه طول کشید!
من ک احساس پوچی بهم دست داده.به نقل از مـهـدی :چرا؟
اتفاقا برا من مثل 1 روز گذشت
خیلی خوبه کهنیس؟
![]()
پارسال مال تهران نیاز به ثبت نام نداشت.فقط کارنامه کنکور میخواست که رتبه زیر 1000 کشوری بودیم...به نقل از 619 :بچه ها برای همایش انتخاب رشته رو سایت شریف یه اطلاعیه دیدم.اینم لینکش:http://sutstudents.ir اگه کسی ماله دانشگاه تهران رو پیدا کرد ،خبر بده!
شدیدابه نقل از ثنــــــــــا :من ک احساس پوچی بهم دست داده...هیچ کار مفیدی جز نت اومدن ندارم... #-o
به زمان اعلام نتایج فکر نکردم نمیدونم دیره یا نه...![]()