par.b
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رفسنجان
پاسخ : روز آخر ... به پایان آمد این دفتر :)
اثرات کنکور دیگه!!!!!
اثرات کنکور دیگه!!!!!
راس میگه دیگه !به نقل از ali 73 :چرا این تاپیک کنکوری 91 رو منزوی کردین ؟؟
میذاشتین نتایج میومد بعد !
شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟به نقل از مهســـــــــــــا :
کی رفتیم زیرمجموعه کنکور92؟!!
اصلا نفهمیدم من...
حالا که مدیر نیستم دلم میخود هی اسپم بدم
مریم جزئت داری پاک کن
کار انجمن پشتیبان 91 تقریبا تموم شده دیگه فک کنم به همین دلیلهبه نقل از par.b :شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟
چون دیگه نوبت 91 یهاست که بیان و انجمنو بگیر دست خودشون.:) ما دیگه سرمون خیلی شلوغ میشه سال دوم دانشگاه.به نقل از par.b :شما دیگه مدیر نیستین؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟
تا اونموقع رو که بله هستیمبه نقل از مـهـدی :تا زمان ِ انتخاب رشته و اینا که هستین دیگه
بله بله من متخصص پاس کردن درسها در شب امتحانم! میتونم تو این کار کمکنون کنمبه نقل از ali 73 :هنوز باسه ترم اول دانشگاه باید مشاوره بدین ! چه عجله ای ؟
به نقل از مهســـــــــــــا :
کی رفتیم زیرمجموعه کنکور92؟!!
اصلا نفهمیدم من...
حالا که مدیر نیستم دلم میخود هی اسپم بدم
مریم جزئت داری پاک کن
خیلی دیره که! باورتون میشه ، این یه هفته واسه من یه ماه طول کشید!به نقل از ثنــــــــــا :تا اونجایی ک من میدونم همون 15 مرداد نتایج میره روی سایت
چرا؟به نقل از 619 :خیلی دیره که! باورتون میشه ، این یه هفته واسه من یه ماه طول کشید!
من ک احساس پوچی بهم دست داده. ..هیچ کار مفیدی جز نت اومدن ندارم... #-oبه نقل از مـهـدی :چرا؟
اتفاقا برا من مثل 1 روز گذشت
خیلی خوبه که نیس؟
پارسال مال تهران نیاز به ثبت نام نداشت.فقط کارنامه کنکور میخواست که رتبه زیر 1000 کشوری بودیم...به نقل از 619 :بچه ها برای همایش انتخاب رشته رو سایت شریف یه اطلاعیه دیدم.اینم لینکش:http://sutstudents.ir اگه کسی ماله دانشگاه تهران رو پیدا کرد ،خبر بده!
شدیدابه نقل از ثنــــــــــا :من ک احساس پوچی بهم دست داده. ..هیچ کار مفیدی جز نت اومدن ندارم... #-o
به زمان اعلام نتایج فکر نکردم نمیدونم دیره یا نه...