• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آموزش منظم عکاسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amparisay
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آموزش منظم عکاسی

به نقل از علی ع. :
یک سوال٬ من پارسال که می‌خواستم دوربین بخرم موقعی تحقیق کردم و اینا از چندین جای معتبر دیدم که گفتن توی دوربین‌های جدید سری آلفا سونی مثل nex-5 (اون موقع جدیدترین بود) آینه حذف شده٬ می‌حواستم ببینم توی سری جدید همه‌ی برندها این اتفاق افتاده یا نه؟ و این که همون‌جور که گفتین این سیستم مال دوربین‌های کامپکته٬ توی یه دوربین اس ال آر چجوری کار می‌کنه؟
نه علی جان.
دوربین بدون آینه چیز جدید یا خفنی نیست، چیز خاصی هم نیست. مثل دوربینهای SLR لنزشون عوض می شه، ولی مثل کامپکت ها شاتر و آینه ندارند. هدفشان هم استفاده از لنز های خوب و قابل تعویض یر روی بدنه ساده و کوچک است. محدودیت ها و خوبی های خاص خودش دارد.

درخواست هم می‌شه داد برای آموزش‌ها و توضیحات؟

اگه آره٬ می‌شه درباره عکاسی با لنز معکوس(یا یه همچین چیزی ;D) یه توضیح بدی و بگی چجوری می‌شه این کار رو کرد و عکسی که حاصل می‌شه چجوریه.

به نقل از علی ع. :
درخواست هم می‌شه داد برای آموزش‌ها و توضیحات؟

اگه آره٬ می‌شه درباره عکاسی با لنز معکوس(یا یه همچین چیزی ;D) یه توضیح بدی و بگی چجوری می‌شه این کار رو کرد و عکسی که حاصل می‌شه چجوریه.
به تکنیکهای عکاسی می رسیم حتما. الان بحثهای پایه ای رو انجام باید بدیم، دست بچه ها که راه افتاد حتما تکنیکهایی مثل پانینگ، HDR، لنز معکوس و ... رو توضیح می دیم.

بچه ها مگه قول ندادید فعال باشید؟! سوالی چیزی برای هیچکی پیش نیومده؟!؟!؟!

میشه در مورد طرز کار دوربین های دیجیتال هم یه توضیحی بدین؟

سوالت توی مایه های لیلی زن بود یا مرد بوداااا!!!! همه جاهایی که نوشتم فیلم یا سنسور، منظور از فیلم، فیلم 35 میلیمتری دورین آنالوگه، و سنسور منظور سنسور دوربین دیحیتاله. دوربینهای دیجیتال یا SLR هستند (که لنزشون عوض می شه، سیستم آینه و شاتر دارند) یا کامپکت هستن (فقط یه لنز و یه سنسور هستن) یا بدون آینه هستند (فقط لنزشون عوض می شه) همه توضیحاتی که دادم در مورد دوربین دیجیتال هم صادف بود.

این را اضافه کنیم که در داخل لنزها افزون بر تعدادی عدسی، روزنه ای نیز وجود دارد که ابعاد آن توسط تیغه های دیافراگم کنترل می شود. تاکید می کنم، نام تیغه ها و سیستم تنگ کردن این روزنه دیافراگم (Diaphragm) است و نام آن روزنه ی لنز (Aperture) است. با تنگ و گشاد شدن این روزنه، میزان نور رسیده به سنسور یا فیلم کنترل می شود و تاثیر آن در عمق میدان نیز دیده می شود.
در مورد این یه توضیح میدی؟؟؟برای روشن سازی وکامل شدن بحث.
در مورد apertureاین لینک فکر کنم مفید باشه وهست:http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture
اگر هم در همان اول فهرست مطالب آینده رو قرار میدادی دیگه تعداد سوالاتی که مربوط به مباحث آینده میشه کاهش پیدا می کرد.بچه ها هم تکلیف ــشونو می دونستن،کار برای خودت هم راحت تر میشه.(نظر منه حالا)

به نقل از mahdad :
در مورد این یه توضیح میدی؟؟؟برای روشن سازی وکامل شدن بحث.
در مورد apertureاین لینک فکر کنم مفید باشه وهست:http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture
اگر هم در همان اول فهرست مطالب آینده رو قرار میدادی دیگه تعداد سوالاتی که مربوط به مباحث آینده میشه کاهش پیدا می کرد.بچه ها هم تکلیف ــشونو می دونستن،کار برای خودت هم راحت تر میشه.(نظر منه حالا)
چشم حتما این کار رو می کنم.
در مورد عمق میدان هم یه بحث مفصل خواهیم داشت! اگه حوصله ندارید تو پ.خ جواب بدم؟

به نقل از amparisay :
سوالت توی مایه های لیلی زن بود یا مرد بوداااا!!!! همه جاهایی که نوشتم فیلم یا سنسور، منظور از فیلم، فیلم 35 میلیمتری دورین آنالوگه، و سنسور منظور سنسور دوربین دیحیتاله. دوربینهای دیجیتال یا SLR هستند (که لنزشون عوض می شه، سیستم آینه و شاتر دارند) یا کامپکت هستن (فقط یه لنز و یه سنسور هستن) یا بدون آینه هستند (فقط لنزشون عوض می شه) همه توضیحاتی که دادم در مورد دوربین دیجیتال هم صادف بود.
خیلی ممنون!
منظورم طرز کار همون سنسورا بود. یعنی چجوری تصویرو به تصویر دیجیتال تبدیل می کنن؟

امممم.... سیستمش یکم پیچیده است...
یه موجودی وجود داره به اسم فوتو دیود. دیود خودش یه موجود الکترونیکیه که جریان رو از یه طرف خیلی خوب عبور می ده و از یه طرف خیلی بد. یعنی مقاومتش وقتی که بایاس موافقه خیلی کمه، و مقاومتش وقتی توی بایاس معکوسه زیاده. فوتو دیودها موجوداتی هستن که توی بایاس معکوس (یعنی زمانی که باید مقاومتشون زیاد باشه) وقتی نور با طول موج خاصی بهشون می تابه مقاومتشون کم می شه. توی هر پیکسل سنسور دوربین، معمولا 3تا فوتو دیود هست، یکی حساس به رنگ آبی، یکی قرمز و یکی سبز. این سه تا، خروجی شون به صورت یک ولتاژ متغیر (که تابع مقدار نور تابیده شده بهشون هست) به یک مبدل آنالوگ به دیجیتال وصل می شه. یعنی این ولتاژ متغیر تبدیل به یه سری عدد صفر و یک می شه. و اینطوری می شه که ما عکس رو می تونیم از سنسور بگیریم به صورت یک فایل.

Back
بالا