اینکه در سناریوهای من مرد توانایی پرداخت مهریه را نداره به خاطر حرف خود شماست که بیان میکنی
((مهریه برای خیلی از زنها اهرم فشاریه که باهاش حقهای دیگهای که ندارند را بگیرن)) مشخصه این اهرم فشار وقتی کارایی داره که پرداخت مهریه برای مرد سخت باشه! اگه پرداخت مهریه آسون باشه که دیگه اهرم فشاری در کار نیست!
من هم نگفتم که مهریه باعث میشه ضرر برابر رخ بده. در واقع اصلاً دنبال ضرر کسی نیستم. همچنین قبول دارم که قوانین ازدواج در ایران مردسالارانه هست و همچنین شاهد این مسئله هستم که تغییر قانون در راستای تغییر اجهافی که برای خانمها صورت میگیره رخ نمیده. ولی من دارم میگم اینکه مهریه را به عنوان یک اهرم فشار استفاده بشه راهکار خوبی نیست. چون معتقدم با این اهرم فشار مشکلات حل نمیشند، صورت مسئله پاک میشه و خانوم یک دست بالاتر میگیره که بتونه نظرات خودش را تحمیل کنه.
منظورم از آن خطی که شما نقل قول کردی این هست که متناظر با هر مشکلی که شما برای خانمها عنوان کردی، در صورتی که مرد قادر به پرداخت مهریه نباشه میتونه آن مشکل برایش بوجود بیاد. دقت کنید که من راهکاری ارائه ندادم فقط شما را نقد کردم.
حقیقتش یا من حرفهای شما را متوجه نمیشم یا اینکه واقعاً دارید متناقض صحبت میکنید
از یک طرف اظهار میکنی از مهریه بدت میاد و موافق پر کردن نواقص با مهریه نیستی از طرف دیگر اینکه محدودیت مقدار مهریه، قسط بندی کردن مهریه را یک تغییر مردسالارانه مینامی! احتمالاً دلیلیش هم این هست که اگر مرد توانایی پرداخت مهریه را داشته باشه دیگه اهرم فشاری نیست. بعدش به من میگی چرا توی سناریوهات مردها قادر به پرداخت مهریه نیستند! در آخر هم با خنده حواله میدی به خوانندگان عزیز!
حقیقتش من زندگی را کارتبازی نمیبینم که حالا بخوام بگم حالا کی دست بالاتر را داره، اگر زوجی توانایی سازش و در آرامش با هم زندگی کردن را ندارند بهتر است که از همدیگه طلاق بگیرند تا اینکه با اهرمهای فشار قانونی همدیگر را اذیت کنند.
خب حالا که مهریه چیز مزخرفی هست و ظاهراً شما به حقوق برابر اعتقاد داری! اگر زن و مرد قبل از ازدواجشون پیش وکیلی برند و مشورت بگیرند و مدارک و وکالتهای لازم را تهیه کنند که دو طرف حقوق برابری در ضمینههای مختلف زندگی بعد از ازدواج داشته باشند. باز هم شما وجود مهریه را لازم میدونی یا دیگه زن میتونه مهریهاش را صرف نظر کنه؟