آشنایی با رشته های علوم پزشکی

به کدام یک از رشته‌های علوم پزشکی علاقه‌ی بیشتری دارید؟

• رای‌دهندگان
    59
  • شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : انتخاب بین رشته های علوم پزشکی

اقا اول بگم همه کارا تکراری و حوصله سر بر هستند، من تا حالا تقریبا سه تا شغل کاملا متفاوت رو امتحان کردم، برای چند روز اول عالی...ذوق و شوق فراوان،،شب خوابت نمیبره..میری هی دوست داری برای همه تعریف کنی..
بعد چند روز که همه چیش دستت اومد کسل کنندس.
در واقع ادم باید هدفشو خارج از کارش قرار بده،،شغل وسیله ست،،هدف نیست..
مثلا اگه هدف خداست،،شما کار کسل کننده رو هم تحمل میکنی بخاطرس،،اگه هدف پوله باز تحمل میکنی،،،اگه هدف کمک به علمه کمک به بشریت و جان ادم هاست باز هر وقت خسته شدی یاد هدفت میوفتی..

من الان چند روزه صبح تا شب تو ازمایشگاهم...بله حتی ازمایشگاه هم بسیار بسیار کسل کننده و تکراری و اعصاب خورد کن میشه..

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از معصومه :
اقا اول بگم همه کارا تکراری و حوصله سر بر هستند، من تا حالا تقریبا سه تا شغل کاملا متفاوت رو امتحان کردم، برای چند روز اول عالی...ذوق و شوق فراوان،،شب خوابت نمیبره..میری هی دوست داری برای همه تعریف کنی..
بعد چند روز که همه چیش دستت اومد کسل کنندس.
در واقع ادم باید هدفشو خارج از کارش قرار بده،،شغل وسیله ست،،هدف نیست..
مثلا اگه هدف خداست،،شما کار کسل کننده رو هم تحمل میکنی بخاطرس،،اگه هدف پوله باز تحمل میکنی،،،اگه هدف کمک به علمه کمک به بشریت و جان ادم هاست باز هر وقت خسته شدی یاد هدفت میوفتی..

من الان چند روزه صبح تا شب تو ازمایشگاهم...بله حتی ازمایشگاه هم بسیار بسیار کسل کننده و تکراری و اعصاب خورد کن میشه..
واقعیتی بسیار ناراحت کننده که دیر یا زود باید باش رو برو بشیم(و شاید کنار بیاییم)...

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

در کل ادم تا یه زمانی مشغول یادگیریه ، یادگیری نیازمند هوش و بعضا شکوفا کننده استعدادها هست،، امثال مام که تو یادگیری سریع تر هستیم خیلی ذوق میکنیم و .. ولی در واقع یاد میگیریم که نهایتا کار کنیم، زندگی کنیم،، این تیکه دومو ما اصلا یاد نگرفتیم هنوز، بلد نیستیم،،اما یه روزی میشه که خود من یکی از مهم ترین چیزایی که برام هست پوله، یعنی بین انتخاب محیط هایی که میتونم توش کار کنم، بعد پاکی و اعتماد به محیط، دومیش پوله. خوب پول میخوای باید کار کنی دیگه B-)

• لایک
امتیازات: Mid

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خب علاقه من به طور قطع بی چون چرا دارو هست حتی این که روحیه ام هم بهش میخوره.
اولین سوالم که البته پرسیدن اگه کسی هم اطلاعاتی داره بگه.
هدف من اینجا موندن نیست.به رفتن از ایران فکر میکنم. وضعیت دارو اونجا ها چه طور هست؟ در اصل چه کارهایی میتونن انجام بدن؟!
اگر اینجا موندگار شدم زبونم لال غیر از کاری که توی داروخانه ها انجام میدن چه کار های دیگه ای هست؟!

مسعله ی بعدی و مهم اینکه با دارو انتخاب کردن من همه مشکل دارن ینی تقریبن بهم اجازه نمیدن ومیگن برو دندان.
ذره ای به دندان علاق نه دارم اصن خوشم نمیاد به نظرم اصن هیجان نه داره.خب دندان پزشک ها هم یه چی بگن! :-<

پزشکی هم که علاقه دارم وبی نه به اندازه ی دارو× :|

• لایک
امتیازات: s!na

Sanctum

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشكي شيراز - پردیس
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از Sοgand :
خب علاقه من به طور قطع بی چون چرا دارو هست حتی این که روحیه ام هم بهش میخوره.
اولین سوالم که البته پرسیدن اگه کسی هم اطلاعاتی داره بگه.
هدف من اینجا موندن نیست.به رفتن از ایران فکر میکنم. وضعیت دارو اونجا ها چه طور هست؟ در اصل چه کارهایی میتونن انجام بدن؟!
اگر اینجا موندگار شدم زبونم لال غیر از کاری که توی داروخانه ها انجام میدن چه کار های دیگه ای هست؟!

مسعله ی بعدی و مهم اینکه با دارو انتخاب کردن من همه مشکل دارن ینی تقریبن بهم اجازه نمیدن ومیگن برو دندان.
ذره ای به دندان علاق نه دارم اصن خوشم نمیاد به نظرم اصن هیجان نه داره.خب دندان پزشک ها هم یه چی بگن! :-<

پزشکی هم که علاقه دارم وبی نه به اندازه ی دارو× :|

خوب واسه اينكه يه دارو ساز ساده نباشين و فقط تو داروخونه كار نكنين ، بايد تخصص بگيرين. بعدش ميتونين شركت داروسازي بزنين و اين خودش يه موفقيت بزرگ محسوب ميشه. مثلا ميتونين دارو هايي توليد كنيد كه بدون عارضه يا داراي عوارض كمتر باشن.

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

کلا من زیاد درباره خارج اینا اطلاع ندارم بعد دارو هم هیجان نداره محض اطلاع.
به نظر من تا میتونین برید پزشکی و دندون... 8-> خیلی زحمت میخواد تو دارو کسی شدن..خوب همون زحمتو تو پزشکی و دندون بکشین میشید یک رشتتون.

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sara.n :
اولا ممنون از معصومه بابت تاپیک :)
دوما دوستان رشته های پزشکی و دندون هم تشریف بیارن خیلی خوب میشه

ببینید مشکل من این هستش که واقعن به پزشکی و دارو علاقه دارم ولی به دندون نه ! از طرفی جوی که توی محیط اطرافم هست مرتب داره منو به سمت دندون هول میده.
جدای از بحث هایی که میشه که دندون کوتاه تره و از لحاظ مالی سریع جذب بازار کار میشی و این حرفا ؛ من هر کاری میکنم حس نمیکنم توانایی پزشک شدن رو داشته باشم! :rolleyes:
من آدمی ام که خیلی کم بتونم آرامش خودم رو حفظ کنم در برخورد با شرایط بد ؛ مثلا یه مثال خیلی کوچیک اینه که من سر کنکور عمومی ها و زیست رو خوب دادم ؛ ولی وختی دیدم
ریاضی سخته ؛ نتونستم خودمو کنترل کنم :-< و فیزیک و شیمیم رو هم بد دادم! حالا این یه مثال کوچیک بود...
ولی من حس میکنم که یک پزشک باید توانایی حفظ آرامشش رو داشته باشه ؛ وختی یه مریض بدحال اورژانسی میبینه مثلن هول نشه! جون مردمو به خطر بندازه..
در حالی که من این توانایی رو به هیچ وجه تو خودم نمیبینم :-< میخام از دوستای پزشکی بپرسم که آیا این مشکل میتونه تا حد زیادی حل بشه بعد ها یا اینکه درصد زیادیش یک چیز ذاتی هستش ؟
من هنوز وارد حیطه بالینی نشدم که عکس العمل خودم و دوستام رو ببینم. اما فکر میکنم کم کم ایجاد میشه. تو وقتی آرامش و اعتماد به نفس نداری که به اندازه ی کافی آمادگی نداشته باشی. تو رشته پزشکی م اگه جز دانشجوهایی باشی که کارشون کلاس پیچوندن و درس نخوندنه خب مطمئنا اعتماد به نفس کافی رو موقع تصمیم گیری نداری. یه مسئله دیگه هم که هست تو این 7 8 سال پزشکی عمومی هر مطلب چندین بار تکرار میشه و چندین بار موقعیت ها رو از نزدیک میبینی. مثلا تو قبل از اینکه با یه مریض بدحال رو به رو بشی چندین بار دیدی که تو این موقعیت چیکار باید کرد. البته که اعتماد به نفس ذاتی خود آدم هم تاثیر گذار هست ولی به دست هم میاد.

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Niloof@r :
من هنوز وارد حیطه بالینی نشدم که عکس العمل خودم و دوستام رو ببینم. اما فکر میکنم کم کم ایجاد میشه. تو وقتی آرامش و اعتماد به نفس نداری که به اندازه ی کافی آمادگی نداشته باشی. تو رشته پزشکی م اگه جز دانشجوهایی باشی که کارشون کلاس پیچوندن و درس نخوندنه خب مطمئنا اعتماد به نفس کافی رو موقع تصمیم گیری نداری. یه مسئله دیگه هم که هست تو این 7 8 سال پزشکی عمومی هر مطلب چندین بار تکرار میشه و چندین بار موقعیت ها رو از نزدیک میبینی. مثلا تو قبل از اینکه با یه مریض بدحال رو به رو بشی چندین بار دیدی که تو این موقعیت چیکار باید کرد. البته که اعتماد به نفس ذاتی خود آدم هم تاثیر گذار هست ولی به دست هم میاد.

ممنون نیلوفر جان : )
والا من با چن نفر دیگه هم بیرون از سایت حرف زدم ؛ اونا هم تقریبن نظر شما رو داشتن .
جدا از بحث اعتماد به نفس ؛ چون دوستان واقفن من حتی تا حد کاذب هم دارمش از بس زیاده :د ؛ جدا از این بحث من از وختی خودم رو شناختم
یعنی فهمیدم سارا کیه ؛ همیشه هول بودم همیشه ی خدا ؛ سر همه چی ؛ مشکل من سر اعتماد به نفس اینکه درسی رو یاد نگیرم نیس سر اینه که حس میکنم اگر هم با کلی تلاش همه چیزو یاد بگیرم ؛ باز حس میکنم تو اون وضعیت اورژانسی نمیتونم درست عمل کن به دلیل همون ویژگی..
راستش من یه جور فوبیا دارم : ( فوبیای اینکه به کسی لطمه بزنم ! شاید خیلی خنده دار باشه ولی چندین ساله یکی از کابوس های من این بوده که به کسی لطمه بزنم ! حس میکنم پزشکی خیلی در این زمینه ریسک داره حداقل برای من.. بعد دیروز با یکی از معلم هامون حرف زدم میگفتن که اگه اینجوریه تو نباید اصلن کار کنی ! چون اگر هم یک قصاب بشی ؛ مکنه گوشتی که فروختی آلوده باشی و کسی رو بکشه
یا اگه نانوا باشی باز به همین شکل..
نمیدونم ! : - <
راستی : شما از اومدن به این رشته چقدر احساس رضایت میکنید ؟ میشه یه مختصری درباره ی تغییر نگرش خودتون یا حتی دوستاتون بگید؟
یا اینکه اگر کسانی رو دیدین که بعدها از پزشکی اومدن پشیمون شدن و شما میشناسیدشون و دلیلش رو میدونید میشه لطف کنید در این باره هم بگید ؟ اگر وخت دارید البته : )
ممنون

@معصومه خانم جان این جواب سوال ما چی شد خاهر ؟ : - "

Sanctum

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشكي شيراز - پردیس
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از معصومه :
کلا من زیاد درباره خارج اینا اطلاع ندارم بعد دارو هم هیجان نداره محض اطلاع.
به نظر من تا میتونین برید پزشکی و دندون... 8-> خیلی زحمت میخواد تو دارو کسی شدن..خوب همون زحمتو تو پزشکی و دندون بکشین میشید یک رشتتون.

الان دندون پزشكي هيجانش چيه؟

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Sanctum :
الان دندون پزشكي هيجانش چيه؟
ببین همشون بی هیجان اند،،هیجان رو علم اموزی داره و البته بازی های کامپیوتری :))
شما اصن فک نکن دوره دبیرستانت جایی قراره تکرار بشه 8->

من یه دلیل این که دارو رو دوست دارم اینه ایست نداده،،میتونی همیشه در حال بالا کشیدن خودت باشی.ولی مثلا دندون، از اولش تو تهشی! یا مثلا تخصص که بگیری تهشی! زیاد افت و خیز دار به نظرم نمیاد.

قدرت مانور رو موندم چی بگم اخه.. خوب اخه دید ادم ها تو ابن که اصلا قدرت مانور چبه فرق داره... ما میتونبم تو داروخونه کار کنیم یا شرکتهای دارویی یا تخصص بگیریم بریم بیمارستان داروساز بالینی شیم و فقط با بیمار سر و کار داشته باشیم.. یا بریم کارهای ازمایشگاهی بکنیم،،بریم صنعت و مسءول جایی بشیم یا مسءول کنترل کیفیت کارخانه بشیم. یا بریم وزارت خونه و کارهای اجرایی کنیم مثل معاونت غذا و دارو که حتما دکتر دیناروند رو هر شب تقریبا تو 20 و 30 میبینین که استاد ماست.

خوب یه رنج وسیعی از کارهای تءوریتیکال، صنعتی، ازمایشگاهی بالینیو حتی کسب و کار و تجارتی رو شامل میشه در حدی که همشون خوبن من هنوز نتونستم بیخیال هیچ کدوم بشم.
خوب پزشکی مگه چه گستره ای داره،،،از دید من کلهم ختم میشه به کار بالینی...چه روی قلب کار کنن چه روی مغژ چه پوست...چه عمومی باشن..
البته تخصصهایی مثل ایمونولوژی و پاتولوژی که ازمایشگاهیه هم دارن..

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

داروساز بالینی شیم و فقط با بیمار سر و کار داشته باشیم
میشه در این باره کمی بیشتر توضیح بدین لطفن؟

یعنی داروساز بالینی میره رو سر بیمار ها خودش براشون دارو تجویز میکنه ؟ پس دکتر چی ؟ :د

+ بله درسته قدرت مانور برای هرکی تعریفش فرق داره ، ولی توضیحات شما تا حد زیادی برام موضوعو باز کرد ; ; ) مرسی

بعدشم معصومه خانم جان زدی تمام تخیلات فانتزی منو درباره دانشگاه نابود کردی : ) ) من همش فک میکردم قراره برم دانشگاه بعد با یه حالت خیلی شاخ علم بیاموزم بعد خیلی هم کیفور شم از علم آموزی در سطح بالا و بگم به به بر دانشگاه و الخ : - "

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

نه مشاوره دارویی میده
و دکتر می تونه نوع دارو را مشخص کنه و داروساز بالینی باید دوز و نحوه دریافت را مشخص کنه
حالا هم دو ایران خیلی محدود تو بیماریتانا کلینیکال داریم مثلا تو بیمارستان الزهرا

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

نخیر. داروساز بالینی علاوه بر تعیین دوز و جلوگیری از تداخلات دارویی، توانایی نوشتن نسخه داره. در واقع الان در یکی از بیمارستان ها پزشک بیماری رو تشخیص میده، داروساز بالینی نسخه رو و داروها رو تعیین میکنه .. داروساز بالینی خیلی کم داریم، در واقع به ازای هر سه پزشک در بیمارستان یک داروساز بالینی نیازه، طی بررسی های انجام شده گاها وضع اسف باری دارن داروها و تجویز و مصرفشون. از جهت تجویز منطقی و از جهت تداخل و دوز متناسب و انتخاب صحیح دارو.
بیمارستان شریعتی الان نت داره برای داروسازا،، بیمارستان سینا و بیمارستان امام هم هستند داروسازا . و تا چند سال دیگه داروسازی به دو گرایش صنعت و مراقبت دارویی تقسیم میشه شاید هم به دوره ما برسه نهایتا تا سه دوره بعد ما احتمالا انجام میشه.

میدونی دانشگاه که خیلی علم اموزی داره ولی علمی که ادم بخونه ذوق کنه معمولا ریاضی و فیزیکه که توش خلاقیت هم نقش داره، نه حفظ کردن ساختار داروها،،اسم داروها تداخلات و نحوه و میزان مصرف و دلیل مصرف...

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sara.n :
ممنون نیلوفر جان : )
والا من با چن نفر دیگه هم بیرون از سایت حرف زدم ؛ اونا هم تقریبن نظر شما رو داشتن .
جدا از بحث اعتماد به نفس ؛ چون دوستان واقفن من حتی تا حد کاذب هم دارمش از بس زیاده :د ؛ جدا از این بحث من از وختی خودم رو شناختم
یعنی فهمیدم سارا کیه ؛ همیشه هول بودم همیشه ی خدا ؛ سر همه چی ؛ مشکل من سر اعتماد به نفس اینکه درسی رو یاد نگیرم نیس سر اینه که حس میکنم اگر هم با کلی تلاش همه چیزو یاد بگیرم ؛ باز حس میکنم تو اون وضعیت اورژانسی نمیتونم درست عمل کن به دلیل همون ویژگی..
راستش من یه جور فوبیا دارم : ( فوبیای اینکه به کسی لطمه بزنم ! شاید خیلی خنده دار باشه ولی چندین ساله یکی از کابوس های من این بوده که به کسی لطمه بزنم ! حس میکنم پزشکی خیلی در این زمینه ریسک داره حداقل برای من.. بعد دیروز با یکی از معلم هامون حرف زدم میگفتن که اگه اینجوریه تو نباید اصلن کار کنی ! چون اگر هم یک قصاب بشی ؛ مکنه گوشتی که فروختی آلوده باشی و کسی رو بکشه
یا اگه نانوا باشی باز به همین شکل..
نمیدونم ! : - <
راستی : شما از اومدن به این رشته چقدر احساس رضایت میکنید ؟ میشه یه مختصری درباره ی تغییر نگرش خودتون یا حتی دوستاتون بگید؟
یا اینکه اگر کسانی رو دیدین که بعدها از پزشکی اومدن پشیمون شدن و شما میشناسیدشون و دلیلش رو میدونید میشه لطف کنید در این باره هم بگید ؟ اگر وخت دارید البته : )
ممنون
خب نباید بذاری این ترست ریشه دار بشه. وگرنه دقیقا همون اتفاقی که معلمت گفت می افته. منم خودمم میترسم :D چون رشته ایه که به راحتی میتونی یکی رو بکشی! حتی لازم نیست موقعیت اورژانسی باشه. یه اشتباه تو گرفتن شرح حال تجویز دارو یا حتی order دادن باعث میشه کسی که سالمه جونشو از دست بده.

ترم 1 به معنای واقعی کلمه حالم گرفته شد. خیلی از دوستام هم همین طور. در کل ویژگی دوره علوم پایه اینکه از پزشکی متنفرت کنه :D اما همون ترم 1 با چندتا از سال بالاییا که صحبت کردم اونا هم گفتن همین حس رو داشتن اما وقتی وارد حیطه بالینی شدن و پزشکی واقعی رو به رو شدن همون علاقه ی قبلی رو پیدا کردن.
بیشتر دانشجوهایی پشیمون میشن که حوصله این همه درس رو ندارن. یه باور غلط هست بین ما که میگیم واسه کنکور میخونیم یه جای خوب قبول میشیم و بعدش راحت. اما تو هر ترم پزشکی به اندازه کل 12 سال تحصیل مطلب جدید بهت ارائه میدن(کلا هر رشته ای تو دانشگاه همین جور مطالب رو فشرده ارائه میدن) به خاطر همین حجم درس خیلیا پشیمون میشن و به همه دندون پزشکی رو پیشنهاد میدن واسه تحصیل. (نه اینکه دندون اسون باشه صرفا در مقایسه با پزشکی)
یه سری دیگه هم صرفا به خاطر خوب شدن رتبه شون اومدن پزشکی. اونا هم اگه انگیزه و علاقه ای پیدا نکنن ممکنه پشیمون بشن.
مثلا الان تقریبا بقیه رشته ها امتحاناتشون تموم شده. من که تازه ترم 4ام امتحانام 23 تموم میشه. برم ترم 6 وسط مرداد تموم میشه از ترمای بعد هم اول شهریور. به سالای آخر که برسم حتی عید هم ممکنه نتونم برم خونه مون. از اون طرف حجم مطالب هم زیاده. اگه انگیزه و علاقه ی خوبی نداشته باشم مطمئنا پشیمون میشم خسته میشم و جا میزنم!

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

این که امتحانا کی تموم میشه به برنامه ریزیه دانشگاهم مربوطه کلا بهشتی بچه ها رو با بازه طولانی امتحانش زجر کش میکنه،،تهران خوبه ولی داروی تهرانم اصن یه وضعی همه رو تو ده روز میگیره میگه طی ترم بخونید،،،پشت هم میگیربم خیالتون راحت باشه طی ترم نخونید همه رو میوفتید.. :))

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از ✿خدیـــج ه✿ :
فقط پزشکی و دارو و دندون جز رشته های علوم پزشکی هستن؟ :-"

واسه تایید حرفت لایک به تنهایی کافی نبود :-"

Inaccessible

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
_
سال فارغ التحصیلی
00

به نقل از sahere :
واسه تایید حرفت لایک به تنهایی کافی نبود :-"
متاسفانه من به هرکی میگم من به رشته های دیگه علوم پزشکی علاقه دارم طوری بهم نگاه میکنه انگار جرمه!
این سه رشته هم خوبن درست
اما کسی نیست که در مورد رشته هایی مثل پرستاری٬مامایی٬بینایی یا شنوایی سنجی یا رشته خیلی قشنگ خودتون بهمون اطلاعات بده
اگه باشه که من خیلی ممنون میشم ...

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از ✿خدیـــج ه✿ :
متاسفانه من به هرکی میگم من به رشته های دیگه علوم پزشکی علاقه دارم طوری بهم نگاه میکنه انگار جرمه!
این سه رشته هم خوبن درست
اما کسی نیست که در مورد رشته هایی مثل پرستاری٬مامایی٬بینایی یا شنوایی سنجی یا رشته خیلی قشنگ خودتون بهمون اطلاعات بده
اگه باشه که من خیلی ممنون میشم ...
من یه آشنایی کلی با رشته های توانبخشی دارم.سوال بپرس جواب میدم در حد توانایی :د
توانبخشی شامل:فیزیو تراپی شنوایی شناسی گفتار درمانی کار درمانی اعضای مصنوعی میشه.

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

من از رشته کاردرمانی رادیولوژی رادیوتراپی و هوشبری و اتاق عمل دوستان نزدیک دارم سوال بپرسین جوابشو میگیرم براتون.

ولی با توجه به اشنایی که دارم اگر ز سه رشته اول قبول میشید به هیچ عنوان رشته های دیگه رو زودتر نزنید..یکی از دلایلی که من به بچه ها میگم اگه قبول میشید برید دندون و پزشکی و بعدش دارو رو بزنید هم همین دلیل رو داره..
متاسفانه کشور ما یه جوریه که احترام ادم ها با توجه به رشتشون و جاشون تعیین میشه . از بچه های پزشکی معذرت میخوام ولی پزشکا و دندون پزشکا ارم های رشته های پیرا پزشکی رو به عنوان ادم درجه 2 میبینن..
نوع محیط کاریشونم به خاطر فشار کاری خیلی سخته.

پزشک رییس تیم درمانه..اگه پزشک نباشید باید به حرف پزشک گوش بدین و زیر دست پزشک کار کنین..
حالا اگه رتبتون میرسیده و نرفتید افسوس میخورید.
بعد خوبی هم محیط کاریشون نداره. معمولا ادم های تاپ چون وارد این رشته ها نمیشن همیشه جوش سمپادی ها رو اذیت میکنه و یه جورایی جوش کوچه بازاریه

بالا