پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - خانه علوم کوهسنگی
خب میتینگ و برنامه ی بازدیدمون رو برگزار کردیم,امیدوارم همه راضی باشن و از همتون که لطف کردین تشریف آوردین خیلی ممنونم
از زینب و نسرین خیلی ممنونم که علاوه بر اینکه مشهدی نبودن لطف کردنو اومدن, یکمم باهشون شوخی کردم اذیتشون نمودم(
) که ببخشید دیگه,خیلی لطف کردن و همونروز کلیم مشغله داشتن اما علی رغم خستگی اومدن
از حانیه قوام و همچنین پدر مادرش که لطف کردنو حضور پیدا کردن خیلی خیلی متشکرم و واقعا همونطور که اونجا هم گفتم که با قبول کردن اومدنشون واقعا یک مشکل بزرگی برا برناممونو حل شد و تو خانه ی علوم هم از حرف زدن باهشون خوشحال شدم و خوب بود
از امیر محمد عباسی خودمون ممنونم که اومد و خیلی خوب بود حضورش و متشکرم(هیم بغل گوش من میگفت نوید اون کیه این کیه
(
از علی و جواد دوتا دوستام که تو برگزاری برنامه کمک کردن و تشریف آوردن ممنونم(
)
از فریده خیلی ممنونم که لطف کرد تشریف آورد و خیلی بیشتر از اونی که قرار بود بره وایساد متشکرم و یک عذر خاهیم بدهکارم چون اولش اونو با یکی دیگه اشتباه گرفتم بعدم که به اون دوتا علامت بغل یوزرش اشتباهی گفتم مار (
(
از نگین خیلی ممنونم چون اون هم بابت برگذاری میتینگ خیلی کمک کرد و خیلی متشکرم ازش
از شمیم هم و مادرش هم خیلی ممنونم و بازم ممنون که اومد مادرش و عذر بابت اینکه تایممون مناسب نبود,خود شمیم هم لطف کرد و تا آخر برنامه موند و همچنین از خالش خیلی ممنونیم که اومد
از مریم متشکرم اومد و عذر که تایم مناسب نبود و مجبور شد سریع بره اما بخاطر حضورش ممنون
از محمد علی هم متشکرم که اومد و عذر میخام بابت طولانی بودن برنامه که باعث شد زود بره
از کیانا دوست حانیه ممنون که اومد با اینکه سمپادیا نمیومد اما بابت اومدنش متشکرم
از اردلان ممنون که اومد و حضورشم خوب بود و متشکرم ازش,من خودم اینجا میدیمت میترسیدم بیای اما اومدی نظر همه عوض شد
از مجید هم خیلی ممنون اومد و واقعا متشکرم
از احمد هم ممنونم که اومد و و حضورش واقعا خوب بود
امیدوارم کسیرو جا ننداخته باشم
از همه خیلی خیلی ممنون که تشریف اوردن و باعث شدن اول میتینگمون به خوبی برگزار بشه و و امیدوارم به همه خوش گذشته باشه و بابت تمام نا هماهنگی هایی که در بعضی از بخش های برنامه پیش اومد و اونجور که باید نبود یا تایم از اونی که گفتیم بیشتر شد و همه جارو ندیدیم یا هر چیز دیگه که باعث ناراحتی بوده از همه عذر میخام
در ضمن منم سالم رسیدم خونه و خطری تحدید نکردم
جاهایی که جالب بودش اون آینه ی منو تو بود من با اردلان یکی شدم بعد ریش داشتم حتی
اونجاییم که زدم رو شونه ی زینب بگم این همون داورس که صبح تو موشک آب بوود بعد یهویی زینبو فریده کلی ترسیدن کیف دادش
اون قسمتیم که رعد و برق میزد منو جوادو و امیر محمد الکی جیغ جیغ میکردیم خوب بود
از همه ممنون :)