گردشگری گروهی مشهد - خانه علوم کوهسنگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد

به نقل از phoenix777 :
تمام دوستاتون ینی چن نفر؟! :-/
آقا دیگه تو تاپیک اسپم ندید,دیگه کار تاپیک تموم شده و فک نمیکنم بیشتر از این حرفی مونده باشه ک هبخاین تو تاپیک بزنید
اعلام نفرات هم تو تاپیک صورت نمیگیره
اگه کسی میخاد بیاد یا دوست داره به جواد پخ بده بگه چقد احتمال داره بیاد و ایشون یا هرکسیم اگه میخاد کسیو با خودش بیاره به جواد پخ بده و بگه اطلاعاتو غیره و ما در پیایان مشخص میکنیم کیا میان

فقط خواهشا والدین دخترا کاملا از قضیه خبر داشته باشن که مشکلی برای هیچ کس پیش نیاد

به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :
دادا وقتی یه تهرانی مث من تو جمع باشه کارا ردیفه B-)( :)))

فهمیدیم تهرانی ای ! ;D :-"

+ پ.ن سو ساری ببخشید از اسپم :-" ولی لازم بود :-"

درود
الان چی شدش برنامتون؟

30 ام خوب نیس،هم جمعس،هم روز قبل شروع ماه رمضونه

به نقل از phoenix777 :
30 ام خوب نیس،هم جمعس،هم روز قبل شروع ماه رمضونه
به نکته‌ی خوبی اشاره میکنه! یه روزی بذارید که ماه رمضون نباشه که اگه خواستیم ناهار بریم مشکلی بوجود نیاد

همین جمعه ی آینده بزارید بجای جمعه ی بعدش!
یا 5شنبه بزارید!
ساعتشم بگید! :)

به نقل از White Lord August :
کسانی که مایل به شرکت هستن به جواد باهوش پخ بدن تا ما لیست رو در آینده اعلام کنیم

تا حالا فقط 4نفر به من اعلام کردن که میان ! دوستانی که میان لطفا تو پ.خ به من اعلام کنند . اسم و فامیل خودتون رو تو پ.خ ذکر کنید لطفا .

+نظر سنجی ویرایش شد ، تاریخ مورد نظرتون رو انتخاب کنید لطفا

آقا چرا اینجوری کردی جواد خب؟باو خیلی زوده این 5 شنبه
اصلا برنامه ریزیو اینا نمیشه,نگینم اینطوری نمیتونه بیاد
پنجشنبه 29 خوبه
تایم برا هماهنگیو اینا داره برا خودمون,خیلی هول هولکی میشه برا اولین میتینگ اگه بخاد این پنجشنبه باشه,حتی احتمال داره خودم نیام
بحرحال من 5شنبه 29 رو کاملا موافقم و با قبل از اون مخالف,در ضمن یک لیست از کسایی که قراره بیان اعلام میشه و اونا میان(جهت تعادل که حرفش شده و برنامه ریزی دقیق و غیره) ساعت حضور و مکانی که همدیگرو ببنیمم به اونا پخ میکنیم
تعدادم نمیخایم زیاد کنیم خیلی
این پنجشنبه خیلی خیلی زوده برا اینکارا باو,کلا به مشکل بر میخوریم

با توجه به صحبت هایی که با دوستان شد شد ، نظر سنجی رو ویرایش کردیم . دوستان از دو روز 29 ام و 30 یکی رو انتخاب کنن .

آقا چرا اینجوری کردی جواد خب؟باو خیلی زوده این 5 شنبه
اصلا برنامه ریزیو اینا نمیشه,نگینم اینطوری نمیتونه بیاد
پنجشنبه 29 خوبه
تایم برا هماهنگیو اینا داره برا خودمون,خیلی هول هولکی میشه برا اولین میتینگ اگه بخاد این پنجشنبه باشه,حتی احتمال داره خودم نیام
بحرحال من 5شنبه 29 رو کاملا موافقم و با قبل از اون مخالف,در ضمن یک لیست از کسایی که قراره بیان اعلام میشه و اونا میان(جهت تعادل که حرفش شده و برنامه ریزی دقیق و غیره) ساعت حضور و مکانی که همدیگرو ببنیمم به اونا پخ میکنیم
تعدادم نمیخایم زیاد کنیم خیلی
این پنجشنبه خیلی خیلی زوده برا اینکارا باو,کلا به مشکل بر میخوریم
منم با گود موافقم
5 شنبه 29ام

میتونم یه نکته اییو بگم؟ ;D
من داشتم با یکی از دوستان ه.ن 1 صحبت میکردم بعد ایشون فرمودن آره یکی از بچه های شما با بچه های ما ... . :o اشکال نداره, بیا
ینی تصور بچه ها از این گردشگری اینه :|

• لایک
امتیازات: veys

به نقل از hani.gh :
میتونم یه نکته اییو بگم؟ ;D
من داشتم با یکی از دوستان ه.ن 1 صحبت میکردم بعد ایشون فرمودن آره یکی از بچه های شما با بچه های ما ... . :o اشکال نداره, بیا
ینی تصور بچه ها از این گردشگری اینه :|
نقطه نظر هر کسی نسبت به این موضوع نشون دهنده‌ی شخصیت خودشه! مهم نیس کی چی میگه! مهم اینه که خود آدم چی فکر میکنه و با چه دیدی داره میره! :)

ﭘﺎﺳﺦ : ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﯼ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﻣﺸﻬﺪ

من قصدم یک فرهنگ
سازی مناسب تو اولین میتینگ هستش،میخایم یک فرهنگ سازی مناسب انجام بدیم،مسلما هم چنین چیزیرو تایید نمیکنیم بلکه حیات تمام برنامه های بعدی این چنین به درست برگزار شدن این بستگی داره،من انتظار حمایت دوستانو دارم نه این چنین چیزایی،کاری نکنیم سطح فرهنگی خودمونو زیر سوال ببریم :)
ما تمام تلاشمون درست برگزار شدنه این میتینگ هستش :)

عاغاااا :( :-<
من تمام برنامه هام بهم خوردش،خانواده قرار مسافرت گذاشتن :-<
با اینکه میزان رای ملت است میشه خواهش کنم 3شنبه 25 هم اضاف بشه؟پلیییز
:-<

پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﯼ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﻣﺸﻬﺪ

عاغاااا :( :-<
من تمام برنامه هام بهم خوردش،خانواده قرار مسافرت گذاشتن :-<
با اینکه میزان رای ملت است میشه خواهش کنم 3شنبه 25 هم اضاف بشه؟پلیییز
:-<
منم 3شنبه مسافرتم :(( ~X( ~X(
بیخیال
هر چه باداباد!!!!!!

یکی یه خلاصه بده ک الان چجور یشد کیه کجا و اینا 8-^ ;D

دقت کردین بیستوپنجم یکشنبس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

یک شنبه ما یک خلاصه میدیم از کسایی که قراره بیان،حالا یا برنامه سه شنبه میفته که میگیم همون یکشنبه یا 5ش که بازم همون یکشنبه میگیم،کلا همه چیمونو قراره تا 1ش مشخص کنیم

همین الان کوهسنگیم،رفتم صحبت کردم و هماهنگ،فرستادنم یک بازدید،من که راضی بودم از جاش و یکی از دانش آموزانمون سالهای پیمون هم اونجا جزو کادر بودن
برنامه ها ساعت 7 شروع میشه اما قرار شده نیم ساعت قبل با ما هماهنگ باشن بریم بازدید و بلیط هم نفری 1000تومن بود و فردا هم 6.30 باهشون قرار دارم برای هماهنگیاش و غیره،بازدید در حد مناسب وقتش 1 ساعت طول خواهد کشید البته تصمیم میگیریمو غیره
لیست و بقیه ی چیز ها فردا اعلام میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا