به نقل از !..Per$iaNb0y..! :یه دبیر زبان داشتیم سوم راهنمایی که فقط همون سال تو مدرسه موند...خیلی به یاد موندنی بود حرفاش...هم سطح بالا درس میداد هم حرفای جالبی میزد!
در مورد هر چیزی میگفت، درس، زندگی، ازدواج، دختر، مسائل روز...خاطره...!! سال به یاد موندنی ای بود...
خودش شیرازی بود، گفت این همیشه معروف بوده که از مشهدیا بخاری بلند نمیشه هیچ وقت و بی بخار ترین قوم ایرانین(خودمم مشهدیم و تایید میکنم )
وقتی نتیجه گیریه این تاپیکو دیدم کنارش یهو یاد شخصیت برزو تو قهوه ی تلخ افتادم و این جمله ی دبیرمون...
یادش بخیر...
مشکلی نیست,سمپادی باشن اما سمپادیایی بودن اجبار نیستبه نقل از ZELZELE :من اگه بیام به تمام دوستام که توسمپادیا نیستن خبرمیدم . همه جا میان . اشکال نداره؟
بهتر,برا من فرقی نداره و توقعم نداریم همه بیان اما میخایم تا جایی که ممکنه بیانر چی شرط ببندم هیچکدومتون هیچ جا نمیرین؟
فوقش دو سه نفر دوست صمیمی با هم میرین. خودتونو خسته نکنین.
منم ميگم هيچى نميره غير از تيك و white lord كه اونم به زور!!!
من و زينبم به احتمال زياد نميايم يعنى مامانامون موافق نيستن احتمالا
البته بهتره Phoenix هم به ليست اضافه كنيم
نظرات باشه برا بعدن و لیست بعدا کامل میشه,زینب که پایس میادو قبلا قرار داشته بد قولی نکرده,نگینم الان ایران نیست و فارسی نداره که پست بده اما بهش گفتم گفته حتما میاد,یکی دیگه از بچه های فرز از دوستام الان تو سایت فعالیت نداره گفت شاید و یک همکلاسیمم(امید عمو)گفت میامپس این جوری شد: B-)
من
علی مشی
نوید
و
phoenix
آخیش من اصلیت مشهدی ندارمه دبیر زبان داشتیم سوم راهنمایی که فقط همون سال تو مدرسه موند...خیلی به یاد موندنی بود حرفاش...هم سطح بالا درس میداد هم حرفای جالبی میزد!
در مورد هر چیزی میگفت، درس، زندگی، ازدواج، دختر، مسائل روز...خاطره...!! سال به یاد موندنی ای بود...
خودش شیرازی بود، گفت این همیشه معروف بوده که از مشهدیا بخاری بلند نمیشه هیچ وقت و بی بخار ترین قوم ایرانین(خودمم مشهدیم و تایید میکنم )
وقتی نتیجه گیریه این تاپیکو دیدم کنارش یهو یاد شخصیت برزو تو قهوه ی تلخ افتادم و این جمله ی دبیرمون...
یادش بخیر...
به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :پس این جوری شد: B-)
من
علی مشی
نوید
و
phoenix
صبح,چون مکان کوهسنگیو و اینابه نقل از زاخـــار!!! :کی این برنامه اجرا میشه؟
صبح؟بعد از ظهر؟شب؟
و چه روزی؟
تمام دوستاتون ینی چن نفر؟!به نقل از ZELZELE :من اگه بیام به تمام دوستام که توسمپادیا نیستن خبرمیدم . همه جا میان . اشکال نداره؟