Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : وکالت و معماهای جنایی
الان مدارک واقعا گم شده!
الان مدارک واقعا گم شده!
خب شايد توي اين فاصله وزيره مدارك و نقشه هارو واسطه مي كنه و ميگه اگه نقشه ها رو مي خواين بايد مداركي كه ضد من دارين رو به من بدين منم نقشه ها رو ميدم شما ولي شرط داره اونم اين كه منتشر نكنيد وگرنه با قدرتم نابودتون مي كنمبه نقل از -نگار :خب اين اقدام گروه خارجي براي جلب اعتماد وزير دفاع براي رسيدن مداركي كه به كاركن خودي داده انجام شده
در كل وزير دفاع به گيرنده اعتماد نداره ولي نميدونم چرا بي اعتماديشو ابراز نمي كنه
الان اين راهنمايي انگار جريانو پيچوند
در كل گيرنده با گروه خارجي سرو سري داره
يا ممكنه اين طور نباشه
و وزار تدفاع ميترسه كه اونا(گروه خارجي دشمن) جريان مبادله رو فهميده باشن و وقتي كه طبق قرار مقرر كاركن مدارك رو قرار بوده به گيرنده بده از وزارت دفاع بدزدن و اين مدارك مهم دزديده شدن و لورفتنشون به دليل اهميت بالاش يه توطعه عليه وزير و وزارت دفاع بشه
خلاصه نقشه رو عوض مي كنند
پس با اون كار كنه كه مصونيت قضايي داره هماهنگ مي كنه كه تو وقت ناهار مدارك رو برداره با يه كليد كه بهش داده
و در واقع گيرنده اون يكي كاركنه بوده كه برداشته
و خب به كاركن اولي نگفتن تا بتونن گيرنده رو متقاعد كنن كه مدارك گم شدن نه ايم كه وزير نميخواسته به دستش برسه
شايدم ميدونسته
قطار كي وايميسته؟
شايدم كاركن دوم كار رسوندن مدارك رو انجام بده چون گروه خارجي ميفهمن كه مدارك نيستن پس بي خيال ميشن
دمم سوخاري. خب راهنمايي هاي جناب قاف هم بود ولي به خدا پواارو هم توش گير مي كرد والابه نقل از قاف :خب زیاد تخیلات رو وارد ماجرا نکن
بله همچین اقدامی انجام شده
ولی وزیر خیانت نکرده به کشور
زیاد راهنمایی کردم دیگه
افتخار حلش شد برای تو
به نقل از قاف :گیرنده در واقع یکی از عوامل مورد اعتماد وزارت دفاعه... گفتم که خیلی شک نکنید به اون بنده خدا