رو اعصابمــه ، اما دوستــمه !

پاسخ : رو اعصابمــه ، اما دوستــمه !

هيچ دو انساني، مثل ِ هم نيستن، و داشتن همين تفاوت هاي فردي، انسان ها رو از هم متمايزميكنه.
شرط پايداري يك رابطه اينه كه، به جاي مانور دادن روي نقطه اختلافات، نقاط تفاهم هم رو بشناسيم و سعي در گسترششون داشته باشيم.
البته بستگي به عمق دوستي هم داره، مطمئنا هر چقد دو تا دوست صميمي تر باشن، راحت تر ميتونن تفاوت هاي همديگرو بپذيرن و شباهت هاي همديگرو بشناسن.
همينطور بستگي به نوع اختلافات هم داره، بعضي وقتا تحمل بعضي تفاوتا واقعا سخته و نميشه باهاش كنار اومد، مثلا محمد مثال خوبي زد› بد دهن بودن! اگر با توجه به خصوصيات اخلاقي خودمون، كنار اومدن با اين خصوصيت اخلاقي دوستمون، برامون سخت و غير قابل پذيرش و هضم باشه، كمتر اميدي به پايداري رابطه هست غير از اين كه ارتباطمون با اون فرد انقد كم باشه كه چنين خصوصيتي اصلا تو چنين رابطه‌اي به چشم نياد!

فداکاری و کوتاه اومدن سر ِ یک سری مسائل شاید یه جاهایی حقِ روابط دوستانه باشه امّا دوستی یک رابطه ی دو طرفه هست و هر دو طرف باید برای پایداری ش تلاش کنن و به این آگاهی رسیده باشن.
به نظر من شخصی که برای حفظِ رابطه ی دوستی بیشتر از طرفِ مقابلش تلاش میکنه در واقع داره در حقِ خودش ظلم میکنه.

به نقل از پوریا عابدی :
من با آدمای متفاوت با خودم خیلی ساده تر دوست میشم >:D<
فقط چیزی ک برای من توی دوستی ارزش هست"حرف داشتن و زدن حرف خود"هست...دوست من همین ویژگی رو داشته باشه برام بسه...
ب عبارتی...
"دوستی ک حرف مرا تایید کند همیشه برایم ارزشی ندارد...کسی ک حرفش را حتی اگر با من مخالف باشد بزند و سرش بحث کند عزیزتر است..."

من ک واقعا با تفاوت مشکلی ندارم :-??
البته با نفهمی چرا :-"
بستگي به تعريف فرد از دوستي داره!!!جواب هركسونميشه ب همه تعميم داد!!

واقعا اینکه آدم بخواد چطور با اختلاف برخورد کنه بستگی به نوعش داره.گاهی بعضی از اختلافات رو نمیشه با گذشت و کوتاه اومدن ازشون گذشت و به نظرم یکی از این اختلاف ها اختلاف در ارزش هاست که یا باعث میشه دوستی از بین بره یااینکه طرفین صرفا همدیگه رو تحمل کنند.

شاید به خاطر هردوش بتونه باشه ولی اگه بخواهم بین این دوتا بگویم شاید تفاوت فرهنگی باشد.

به نقل از سـحر :
فداکاری و کوتاه اومدن سر ِ یک سری مسائل شاید یه جاهایی حقِ روابط دوستانه باشه امّا دوستی یک رابطه ی دو طرفه هست و هر دو طرف باید برای پایداری ش تلاش کنن و به این آگاهی رسیده باشن.
به نظر من شخصی که برای حفظِ رابطه ی دوستی بیشتر از طرفِ مقابلش تلاش میکنه در واقع داره در حقِ خودش ظلم میکنه.
البته بعضی وقتا دوستی با آدمی اونقدر می ارزه ک آدم بیشتر تلاش بکنه برای رابطه و اسمش ظلم ب خود آدم هم نباشه...

به نقل از پوریا عابدی :
البته بعضی وقتا دوستی با آدمی اونقدر می ارزه ک آدم بیشتر تلاش بکنه برای رابطه و اسمش ظلم ب خود آدم هم نباشه...
بله ممکنِ اصلاً اون شخص تو شرایط مناسبی نباشه و نیاز باشه که بیشتر مورد توجه از سوی شما قرار بگیره امّا اینی که من گفتم منظورم در حالتی بود که حفظ رابطه ی دوستانه فقط رو دوش یکی از دو طرف هست.

آدما ک کلن با هم متفاوت اند...تفاوت هایی ک بیشتر من حس میکنم ..تفاوت های فرهنگی هست..بین خانواده ها مخصوصن...این صمیمیت و محبتی ک من نسبت به دوستام دارم هیشکدوم به این عمیقی ندارن..

به نقل از گل دختر ایران :
آدما ک کلن با هم متفاوت اند...تفاوت هایی ک بیشتر من حس میکنم ..تفاوت های فرهنگی هست..بین خانواده ها مخصوصن...این صمیمیت و محبتی ک من نسبت به دوستام دارم هیشکدوم به این عمیقی ندارن..

بعد ؛ قبول دارین همین تفاوت ها اگه مکمّل باشن خیلی میتونه تو شکل گرفتن شخصیت دو طرف موثر باشه ؟ دوستی الزاماً به این نیست که من یکیُ عین خودم پیدا کنم چون همچین کاری عملاً نا ممکنه . بلکه درستش درک کردن تفاوت ها و سازش باهاشون هست به نظرم .

• لایک
امتیازات: dr.gh
Back
بالا