غرور ِ سمپادی بودن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع datis68
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپادیا مغرورن؟

• بله.همشون.

رای‌ها: 34 6.4%
  • اکثرشون.

رای‌ها: 187 35.0%
  • بعضیاشون.

رای‌ها: 210 39.3%
  • تعداد اندکشون.

رای‌ها: 79 14.8%
  • همه متواضع اند.

رای‌ها: 27 5.0%

• رای‌دهندگان
    535
بر فرض اگه همه ما استعداد برتری تو درس خوندن هم داشته باشیم بازم نباید مغرور بشیم چون مطمئنا آدمای دیگه هم استعداد های دیگه ای دارن که قابل احترامه هر انسانی در نوع خودش بااستعداد و فوق العاده است .
و اینکه کلا غرور ( خود بیش بینی ) چیز جالبی نیست و باعث شکست و ناکامی آدما میشه

امروز تو مترو یه تازه وارد مدرسه رو دیدم. روز اول بود که اومده بود . انقد بلند بلند گفت بچه های مدرسه عادی اینجوری ما فرزانگانی ها این طوری واقعا متاسف شدم. من خودم خوشحال هستم که توی همچین جایی درس میخونم ولی نه در این حد که دیگه توی جامعه بخوام پز سمپادی بودنمو بدم. غرور باعث سقوط می شه باید مواظب سقوط های بعد صعود بود!

من که اصلا بعضی از دوستام نمیدونن کجا درس میخونم
یه عده شونم از رو قیافه ام تشخیص دادن

غرور داریم، ولی غرورمون رو خورد کردن بس که گفتن سمپادی واقعی نیستید(چون آزمونمون فرق داشت)
تازه یه معلم داریم که میگه:فرزانگانیِ فرزانگان را،فرزنانه و فرزانگانی فرزانه و فرزانگان و فرزانگانی ،فرزانه است.:)):))
با بچه ها حساب کردیم تو یه دقیقه 6 بار گفت فرزانگان
دیگه چه غروری برامون می مونه؟

شما چطوری اومدید راستی
غرور داریم، ولی غرورمون رو خورد کردن بس که گفتن سمپادی واقعی نیستید(چون آزمونمون فرق داشت)
تازه یه معلم داریم که میگه:فرزانگانیِ فرزانگان را،فرزنانه و فرزانگانی فرزانه و فرزانگان و فرزانگانی ،فرزانه است.:)):))
با بچه ها حساب کردیم تو یه دقیقه 6 بار گفت فرزانگان
دیگه چه غروری برامون می مونه؟

با استعداد تحلیلی
ولی واقعا بچه های خوبی داریم

والا اصلا حس نمیشه دارم تو سمپاد درس میخونیم چی بشه تو مهمونیای خونوادگی ازم بپرسن تو کدوم مدرسه درس میخونی؟ بگم فرزانگان بعد به خودم بگم عه راستی تو سمپادیم ها چه برسه بخام مغرور شم والا

هرچيم كه بشه فقط سمپادى هستيم!حق نداريم اينو به رخ بقيه بكشيم خب!!!!!!!!

به نظر من بچه های تیزهوشان هیچ فرقی با بقیه ندارن فقط یکم مغرور ترن;;)

امم این بچه هایی ک تازه امسال قبول شدن هم خیلی خودشونو میگیرن هم خیلی سخت میگیرن به خودشون
حالا بچه های ما تو سرویس به سوی باشگاه اینو میخونیم:))

و این غرور هم تو روحیه ما تاثیر میزاره و باعث میشه که نتونیم خوب با بچه های خارج از سمپاد یا حتی خود سمپاد ارتباط برقرار کنیم
هم رو وضیعت تحصیلی آدم تاثیر میذاره

متاسفانه یه جو زشتی هست که خیلیا فکر میکنن سمپادیا همیشه باهوش ترن
درحالیکه اینطور نیست و خیلی استثنا هست ;)

اعتراف میکنم
من هروقت از یکی خیلیییی خوشم میاد و آدم خوبیه
میپرسم سمپادی ای؟
و ۱۰۰٪ تا الان بودن:))
الان هم ورودیام ک باهم دوستیم هممممه یا فرزانگان بقیه شهران یا بروبچ اژه ای اصفهانن:-":)) البته اینجا نیستن فک‌کنم;;)

من یک سمپادی مغرووووورم ب سمپاد و سمپادی:RedHeart

به نظرم برای تفاخر میشه چیزهای بهتری پیدا کرد.
یعنی یه آزمونی دادیم،قبول شدیم اومدیم یه مدارس ِ خاص که نسبت به چیزی که باید باشن خیلی عادی بودن حتی.اما به هر حال آموزش ها و امکانات بیشتری داشتیم. بیشتر باید بهمون احساس مسئولیت بده و ما رو وادار کنه بیشتر و بهتر فکر کنیم نه اینکه بشینیم بهش افتخار کنیم خب ((:

ولی ب هرنحوی ک باشه گرچه من خودمم مغرورم بهش ولی نمیگفتم ب کسی چون معمولا آدمو میکوبن که دیدی خیلیم باهوش نیسی؟
آره دیگه
ولی برای دوست پیدا کردن معیار بدی نیس
من تو دانشگاه تا الان سمپادی بد ندیدم
همه دوستای صمیمیمم هم سمپادین
سمپاد کاشون
سمپاد تهران
سمپاد یزد
سمپاد بندرعباس
سمپاد کرمان
سمپاد کرج
آره دیگه سراسر کشور همو پیدا کردیم و باز بهم جذب شدیم

ولی ب هرنحوی ک باشه گرچه من خودمم مغرورم بهش ولی نمیگفتم ب کسی چون معمولا آدمو میکوبن که دیدی خیلیم باهوش نیسی؟
آره دیگه
ولی برای دوست پیدا کردن معیار بدی نیس
من تو دانشگاه تا الان سمپادی بد ندیدم
همه دوستای صمیمیمم هم سمپادین
سمپاد کاشون
سمپاد تهران
سمپاد یزد
سمپاد بندرعباس
سمپاد کرمان
سمپاد کرج
آره دیگه سراسر کشور همو پیدا کردیم و باز بهم جذب شدیم

اینو قبول دارم که اگه به کسی بگی میکوبنت