خب من هم این رو انکار نمیکنم که شاید میانگینِ قدرت فیزیکیِ مردها بیشتر از زنها باشه. ولی خب حرفم این نیست اصلاً! قرار نیست که حتماً بیایم یه تیمِ 11نفرهی زنان رو بذاریم جلوی یه تیم 11نفرهی مردان و بگیم بازی کنید. من فقط دارم میگم که "تیمِ متشکل از هر دوی زن و مرد"، چیزِ قابلِ قبول و «اوکی»ایه واقعاً!
بازم تکرار میکنم، اگه معیارت برای دستهبندی این هست که بشینی بررسی کنی "خب این میتونه از راموس/ویدال/... بگذره؟" و بعد بگی آره یا نه، و طبقِ این جواب بیای فوتبالیستها رو جداسازی کنی، حتماً باید مردهایی که جثهی بزرگی ندارن رو هم جدا کنی!
طبقِ این حرفایی که تو و
@MmmSampadi میزنید، بهترین کار این هست که بیایم هر چی زن و مردِ غولپیکر هست رو بندازیم تو یه لیگ، بعد هر چی زن و مردِ کوچکاندام هست رو هم بندازیم تو یه لیگ و بگیم با هم بازی کنید. حالا لیگِ اول بیشترش مرد هست، لیگِ دوم هم بیشترش زن. بعد نتیجه چیه؟ دو تا لیگِ کسلکننده و مسخره احتمالاً
چیزی که من نمیفهمم، این هست که چرا انقدر اصرار دارید همه چیز رو با قدرتِ بدنی مشخص کنیم؟ من باز هم ارجاع میدم به مسی. خب مسی در مقابلِ راموس چیکار میتونه بکنه؟ مثلاً دریبل میزنه یا پاس میده
خب چرا یه فوتبالیستِ زن نباید این کار رو انجام بده؟ این ورزشی که میگیم، فوتباله نه کشتیکج!(مسی رو فقط به خاطرِ معروف بودنش میگم. وگرنه شما بهتر از من میدونید که بازیکنِ مردِ زیر 170 واقعاً کم نیست!)