saranaz کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 996 امتیاز 4,716 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر یزد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2014/7/14 #111 پاسخ : کوچک نوشته ها مدام مزاحمم میشود دست بردار نیست ؛ غیرتی شو؛ یقه اش را بگیر بگو دست از سرم بردارد.... "هوایـ"ـت را میگویم. :- <
پاسخ : کوچک نوشته ها مدام مزاحمم میشود دست بردار نیست ؛ غیرتی شو؛ یقه اش را بگیر بگو دست از سرم بردارد.... "هوایـ"ـت را میگویم. :- <
Noo$hin کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 366 امتیاز 2,546 نام مرکز سمپاد فرزانگان سه شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2014/8/15 #112 پاسخ : کوچک نوشته ها همیشه دروغ می گفتی، آخرین بار هم که دیدمت دروغ گفتی... رفتی ICU و دیگر نیامدی... دیدی"من تو رو می بینم"ت هم دروغ بود...
پاسخ : کوچک نوشته ها همیشه دروغ می گفتی، آخرین بار هم که دیدمت دروغ گفتی... رفتی ICU و دیگر نیامدی... دیدی"من تو رو می بینم"ت هم دروغ بود...
رعنــا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 185 امتیاز 1,686 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ابهر سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد شیمی. دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2014/8/19 #113 پاسخ : کوچک نوشته ها هر شب تا صبح روی بالشم باران می بارد این تنها چیزی بود که فکرش را هم نمی کردم.. تو رفته باشی و اینجا بهار شود..!
پاسخ : کوچک نوشته ها هر شب تا صبح روی بالشم باران می بارد این تنها چیزی بود که فکرش را هم نمی کردم.. تو رفته باشی و اینجا بهار شود..!
Noo$hin کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 366 امتیاز 2,546 نام مرکز سمپاد فرزانگان سه شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2014/8/19 #114 پاسخ : کوچک نوشته ها هر موقع جایی از بدنم درد می کرد،مادرم می گفت:صبح که از خواب بلند شدی خوب می شود. حالا مدت هاست که خودم را به خواب زده ام... نمی خواهم ببینم که حرف مادرم راست نبود.
پاسخ : کوچک نوشته ها هر موقع جایی از بدنم درد می کرد،مادرم می گفت:صبح که از خواب بلند شدی خوب می شود. حالا مدت هاست که خودم را به خواب زده ام... نمی خواهم ببینم که حرف مادرم راست نبود.
hony moon کاربر فعال ارسالها 37 امتیاز 108 نام مرکز سمپاد farzanegan arak شهر اراك دانشگاه اراک رشته دانشگاه پرستاری 2014/9/2 #115 پاسخ : کوچک نوشته ها واقعیت ها تلخ هستند مثل دارویی ک میفهماند بیماری مثل چای تلخی که میفهماند قند نداریم ومثل رفتارت ک میفهماند دیگر دوستم نداری
پاسخ : کوچک نوشته ها واقعیت ها تلخ هستند مثل دارویی ک میفهماند بیماری مثل چای تلخی که میفهماند قند نداریم ومثل رفتارت ک میفهماند دیگر دوستم نداری
علی دلاور کاربر حرفهای ارسالها 558 امتیاز 1,114 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد زیست دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه پزشکی 2014/10/27 #116 پاسخ : کوچک نوشته ها عضو جوان حزب: قربان برنامه ما بعد از پیروزی در این انتخابات چیست؟ -پیروزی در انتخابات بعدی
پاسخ : کوچک نوشته ها عضو جوان حزب: قربان برنامه ما بعد از پیروزی در این انتخابات چیست؟ -پیروزی در انتخابات بعدی
زهرا27 بریزءیس فارغالتحصیل ارسالها 280 امتیاز 1,825 نام مرکز سمپاد فرزانگان زاهدان شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه الزهرا_خواجه نصیر رشته دانشگاه کامپیوتر 2014/10/27 #117 پاسخ : کوچک نوشته ها تردمیل مضخرف ترین وسیله ی دنیاست. عادت میکنی به رفتن ونرسیدن
پوریا لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,640 امتیاز 25,687 نام مرکز سمپاد helli 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه زنجان رشته دانشگاه پزشکی 2014/11/1 #118 پاسخ : کوچک نوشته ها تو بخواب.بالشت هم نشدم مرغی شوم ک از پرم بالش تو پر میشود
پژواک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2014/11/5 #119 پاسخ : کوچک نوشته ها دلتنگی که شاخ و دم ندارد عزیزِ من! بدی اش هم درست همین جاست شاخ و دم ندارد ولی مثل غول های مرحله آخر ناگهان می آید تو را از پا در می آورد و می رود ...
پاسخ : کوچک نوشته ها دلتنگی که شاخ و دم ندارد عزیزِ من! بدی اش هم درست همین جاست شاخ و دم ندارد ولی مثل غول های مرحله آخر ناگهان می آید تو را از پا در می آورد و می رود ...
ATE کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 456 امتیاز 13,551 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 2015/2/6 #120 پاسخ : کوچک نوشته ها تو سهل ممتنع ای! من از نهان تو دور … *ارسالی برای خدای عجیبم!