• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عینکیا باهوش‌ترن؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عینکیا باهوش‌ترن؟!

معتبر بوده تحقیق. یعنی مثلا ده هزار نفر مراجعه میکنن، هزار طبق اصول انتخاب می کنن. نه اینکه هر کی بیاد فله ای تست بگیرن ازش ;D

معمولا تحقيق معتبره ولى نتيجه گيرى رو نميشه با اطمينان كرد ( من به طور مثال گفتم چون من كه نميدونم چجورى تحقيق كردن!) يعنى اين چيزا توى همه تحقيق ها هست.

• لایک
امتیازات: Kathy

اصلا به نظرم زدن این تاپیک از اول اشتباه بوده
یه تحقیقی که معلوم نیست اصلا کجاست پایش شده
بعد کلا هم بچه ها به جز مخالفت هیچ کاری نکردن و اینا

وقتی یک تحقیقی انجام می‌دن جزئیاتش رو که منتشر نمی‌کنن، مثلاً یک تحقیقی انجام شده که نشون داده افزایش هوش ممکنه (شاید خبرش رو تو نارنجی خونده باشین)؛ من دنبال اون خبر رو گرفتم توی چند تا مقاله ولی هیچ جا آمار و ارقام نمی‌دن که ببینین چقدر درسته؛ مثلاً روی چند نفر این کار رو امتحان کردن و اینا. این جا هم همین طوریه.

خُب بذارین یه جور دیگه بگم؛ دو تا تحقیق انجام دادن که نشون داده شده افراد عینکی فکر بازتری دارن، و تحقیق دیگه‌ای انجام شده که نشون می‌ده افرادی که ذهن بازتری دارن هوش بیشتری هم دارن. آیا این می‌تونه دلیل موجهی باشه؟

× اتفاقاً هدف من هم این بود که نظر بقیه رو بپرسم، و نحوه توجیهشون. که البته اصلا به هدف دومم نرسیدم

خب مسئله اینجاست که بعضیا از زیاد نگاه کردن به صفحه ی مانیتور چشاشون ضعیف میشه و بعضیا از زیاد کتاب خوندن ;D

ولی من خودمم فکر میکنم که ارتباطی وجود داشته باشه :-?

منم فکرکنم رابطه وجودداره.
البته نه برای کسانیکه به مرور زمان چشاشون ضعیف شده برای کسانیکه مادر زاد عینکی به دنیا اومدن.
مثلا من خودم ازبچگی(2سالگی) عینک میزنم مشکل چشمامم نزدیک بین ودوربین وآستیگاماتیسم نیست.نمیدونم چیه؟!!!!!فقط میدونم نمره چشام توی بچگی 9 بوده که الان شده 1.5.(کور بودما!!!!!)
بعدشم عینکی ها شبیه باهوشا هستن شایدم هستن.من که خیلی هارو دیدم که باهوشن. ;D

فک نکنم رابطه خاصی وجود داشته باشه، ینی یکی که عینکیه میتونه یاهوش باشه، یا نباشه. ;D
دوروبرم دارم میبینم، البته نه صرفا به این معنی که کسایی که دوروبرم بودن خنگ یا کاملا باهوش بودن؛ هوش معمولی!
خیلیا ممکنه قبل از مدرسه عینکی بشن، خیلیا ممکنه مادرزادی چشاشون ضعیف باشه، یه عده ممکنه از کامپیوترُ موبایلُ تلویزیونُ ... عینکی شده باشن،
یه عده هم ممکنه از کتاب خوندن زیاد عینک بزنن،
قضیه کاملا نسبیه. B-)

نه اهیچ رابطه ی خاصی وجود نداره-نه فرقی با مردم عادی ندارن فقط ی خورده چشمشون ضعیفه همین ;)

به نظرم اگه بخوایم بگیم معیار هوش کتاب خوندن (نه خرخونی) باشه، باید دنبال اون عینکیایی بگردیم که چشمشون نزدیک بین باشه، نه مثلا دوربین ها و ... چون نزدیک بینی یکی از دلایل بارزش همینه (خودم از بس تو کمدِ تاریکِ مامان بزرگم کتاب خوندم عینکی شدم، نمونه بارز) حالا نمیدونم این علمی محسوب میشه یا نه!

+ خداییش تو مدرسهء ما 60% بچه ها عینکین! :-"

خب من بعید میدونم عینکی ها هوش بیشتری نسبت به بقیه افراد داشته باشن.اصلا عینک واسه ضعف چشمه و این موضوع هم ربطی به هوش نداره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا