• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات مسابقات خطاطی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir abbasi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما لایک معیار خوبی برای تعیین برنده مسابقه خطاطی سمپادیاست ؟(اگر نظری برای بهبود مسابقه داری

• رای‌دهندگان
    44
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO
درود B-)

همون طور که شاهد مسابقات خطاطی هستیم. به نظرم اومد تا برای اینکه در نتیجه مسابقه حق کسی ضایع نشه این تاپیک رو بزنم تا هر کی هر ایده ی سازنده و یا هر مشکلی در مسابقات مشاهده میکنه رو بگه تا مسابقه ای سالم داشته باشیم. :-?

معیار های نا صحیح

× یکی از مشکلات مسابقه این بود که ملاک برنده شدن لایک بود؟! :-?
ولی این معیار صحیح و به جایی نیست چون به طور مثال بنده مدیرم و کاربران برای داشتن سمت منو لایک میکنن و نه برای خطم. و یا کاربری به علت دوستی با فرد دیگه اون رو لایک میکنه.( :-")
به نظر من اگر یک نفر بی طرف که خطش هم خوب باشه برنده رو مشخص کنه خیلی بهتره ولی بازم میگم فرد بی طرف و خطاطی بلد باشه.

× مشکل دیگه ای که به نظرم اومد این بود که در قوانین مسابقه ذکر شده -خط تحریری(مداد یا خودکار)- ولی ما در مسابقه شاهد این بودیم که دوستان خط شکسته مینوشتن و یا با ماژیک و روان نویس مینوشتن و مدیران هم هیچ تذکری نمیدادن. :-"

+ خواهشا قوانین مسابقه رو رعایت کنید تا مسابقه ای سالم داشته باشیم. B-)

پاسخ : انتقادات مسابقات خطاطی

با رای یک نفر نمیشه نتیجه ی مسابقه رو مشخص کرد . ممکنه بعدا اعتراض بشه . من پیشنهاد می کنم سه نفر که خوشنویسی رو در سطح بالاتری کار می کنن باهم تصمیم بگیرن .

اول باید یه چیزی مشخص بشه که این مسابقه‌ی خوش خطیه یا مسابقه خط تحریری٬ چون مثلا پیش میاد شخص من شاید یه خط فانتزی رو بیشتر دوست داشته باشم و به اون رای بدم (چیزی که الان هم در بعضی از موارد داره پیش میاد) یه چیز دیگه هم هست خیلیا به خود خط امتیاز نمی‌دن به خوشگلی کاغذ و عکس و اینا لایک می‌دن.

یه سری مسئله هست.
داور اگه باشه از کجا باید گیر اورد؟ این اولین مسابقه خطاطی تو سایته و تازه کاربرایی که به قولی خطشون خوبه شناسایی میشن تو این مسابقه! اگه بخوایم از بین همین افراد انتخاب کنیم که نمیشه چون خودشون شرکت کردن! این کارو حداقل واسه میشه واسه دوره بعد کرد . مگر اینکه افرادی باشن که تو مسابقه شرکت نکرده باشن ولی آدمای خفنی باشن در این زمینه!

بعد اینکه گفته شده خط تحریری منتها دوستان رعایت نکردن یه سری و من یا مسئول تاپیک خیلی پیگیر نشدیم که عه چرا و اینا که باید این اتفاق میفتاد :د ولی خب حسابو گذاشتیم که خطای دیگه به طور خودکار حساب نیستن!

ولی کاملا با اینکه لایک ملاکه مناسبی نیست موافقم ولی همون پاراگراف اوله نظرم! کلا همینطور که الان ایرادارو در میاریم با هم ،واسه دوره های بعد بهتر و منظم تر میشه عوضش!

حالا این که به عنوان دوره اول خوب بود نسبتا، ولی اگه قراره دوره های بعدی در کار باشه یه برنامه مشخصی باید داشته باشه... :دی
مثلا تاریخ شروع و پایان مشخص باشه، وسیله هایی که واسه نوشتن استفاده میشه، نوع خط و داوری و ...

به نقل از زهرا.ج :
یه سری مسئله هست.
داور اگه باشه از کجا باید گیر اورد؟ این اولین مسابقه خطاطی تو سایته و تازه کاربرایی که به قولی خطشون خوبه شناسایی میشن تو این مسابقه! اگه بخوایم از بین همین افراد انتخاب کنیم که نمیشه چون خودشون شرکت کردن! این کارو حداقل واسه میشه واسه دوره بعد کرد . مگر اینکه افرادی باشن که تو مسابقه شرکت نکرده باشن ولی آدمای خفنی باشن در این زمینه!
حتما توی این سایت سه نفر پیدا میشن که توی خوش نویسی مدرک داشته باشن ! پیدا نمیشه ؟ :-?
اگر پیدا بشه اگر هم توی مسابقه شرکت کرده باشن می تونن از خودگذشتگی کنن :-" از مسابقه انصراف بدن.
ولی کاش قوانین مشخصی براش در نظر بگیرید و ادامه بدید چون ایده ی خیلی خوبیه به نظرم .

به نقل از علی ع. :
اول باید یه چیزی مشخص بشه که این مسابقه‌ی خوش خطیه یا مسابقه خط تحریری٬ چون مثلا پیش میاد شخص من شاید یه خط فانتزی رو بیشتر دوست داشته باشم و به اون رای بدم (چیزی که الان هم در بعضی از موارد داره پیش میاد) یه چیز دیگه هم هست خیلیا به خود خط امتیاز نمی‌دن به خوشگلی کاغذ و عکس و اینا لایک می‌دن.

گل گفتی علی جان
من هم میام نستعلیق مینویسم نفر اول میشم ولی من قوانین رو زیر پا نمیزارم
حالا مد شده مینویسن این خطیه که تو جزوه مینویسم این خط تحریریمه و اینم خط من در آوردیمه؟! :o
یا مثلن میان از خودشون کلمه رو کش میدن و خط من درآوردی در بیارن. :-"
خوب گفتیم باید خط تحریری باشه وگرنه معلوم نبود چی میشد؟! :-"

خود منم خیلی رو این قضیه(لایک) زومم اما خب به نظر راه دیگه ای نیس

اگه راهی به ذهنتون رسید حتما بگید خوشحال میشم :)

پ.ن:پستای قبلیو نخوندما :-"

پاسخ : معیار های نا صحیح

به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :
ه نظر من اگر یک نفر بی طرف که خطش هم خوب باشه برنده رو مشخص کنه خیلی بهتره ولی بازم میگم فرد بی طرف و خطاطی بلد باشه.
خب نمیشه دیگه مثلا اونو همه قبولش ندارن!!! :-?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا