جدن میگم...بی مغلته(!!!؟؟؟)به نقل از جوجه سمپادی :"پکیلیتامکو"چیست؟؟؟
آیانام رشته کوهی درآمریکااست؟
آیانام رودخانه ای دراسترالیااست؟
خیر،این زمزمه یک نجف آبادیه که دنبال کلیدش میگرده
غرببه نقل از King daiMon :نجف آباد شمال اصفهانه یا جنوبش؟؟
ممنون از نظر لطفتونبه نقل از King daiMon :جدن میگم...بی مغلته(!!!؟؟؟)
تو فکر این بودم چجوری امشبم نخوابم...تا اینکه یکی اینجارو بهم معرفی کرد...
تا5دیقه پیش داشتم ریسه میرفتم...خداییش نمیخوام مسخره کنم...ولی لغاتو خیلی قشنگ بکار میبرین...بعدن نیگا میکنم میبینم خیلیاشفقط یکی دوحرفشون عوض شده...خداییش باحاله...دمتون گرم...گسترشش بدین...
نجف آباد شمال اصفهانه یا جنوبش؟؟
صفحه ی اول به این نکته اشاره شده که لهجمون خیلی به لهجتون نزدیکهبه نقل از soofy :غرب
ولی خیلیاش مختص نجف آباد نیست و اصفهانیای قدیمی هم میگن...
به نقل از jojo naghash :خـب تا دارید ترجمه میکنید چندتا اصطلاحم من بگم ببینم کی واقعا مرده و میتونه ترجمه کنه
گردو وا رو هشتم پر ليفه تومونم گردوها رو گذاشتم (پر لیفه=وقتی کش شلوار رو تاب بدی به زیرش میگن لیفه ایا همین طوره؟)تومون هم که میشه شلوار!
اوهوووووی مش باقر او رو ببند به کرتوکونالیه اها مشهدی باقر اب رو به سمت کرت (معنای صفتی رو که واسه کرتو به کار بردی رو نمیدونم احیانا اشتباه ننوشتی؟)
پاچه ور مالیده به ادما ی قالتاق پاچه ور مالیده هم گفته میشه
فک میکنم اشتباه باشه من که تا حالا نشنیدم اطرافیانم هم همین طوربه نقل از jojo naghash :کرتوکونالیه=کرت کناریه البته منم زیاد مطمئن نیستم
منـم پـنـا رو شنـیدمبه نقل از لـــیـلــی :فک میکنم اشتباه باشه من که تا حالا نشنیدم اطرافیانم هم همین طور
به جای کنار فک کنم پِنا رو استفاده میکنیم
پس حواست باشه که فقط اصطلاحات نجف ابادی رو به کار ببریبه نقل از jojo naghash :منـم پـنـا رو شنـیدم
خـو پـ ایـن اصطلـاح صـد درصـد قلعـةسفیـدی بیـد
یعنی اینا انقد سختن؟به نقل از لـــیـلــی :یه سری کلمه ی جدید
شیطون پَسابا دایزه تیرسوندن
ببینم کی میتونه معنی کنه؟