دانشگاه تادانشگاه خیلی فرق داره..ولی معمولا محض ها راحت ترن...که به نظرمن اگه علاقه نداشته باشی بازم واست سخت میشن !به نقل از رضا.د :اقا یکی یه رشته آسون پیشنهاد کنه زیاد آدم سختی نکشه دوران دانشجویی
به نقل از رضا.د :رشته های مرتبط با کامپیوتر سختن آیا؟
این چه وضع تحقیق درمورد رشته هاست؟!به نقل از رضا.د :عمران درس سختش میگن استاتیکه فقط نه؟صنایع هم خوبه میگن
رشته های مرتبط با کامپیوتر سختن آیا؟مهندسی شیمی سخته؟
تایید میشه به شدت ولی خیلی قشنگه!به نقل از پگاه :مربوط به کامپیوتر مثلا نرم افزار رو که من شاهد بودم امسال مهسا جان پدرش در اومد از پستاش تو حرف بزن کاملا مشخص بود خودش هم میگفت خیلی تکلیف و پروژه اینا میدن بشون
بجز شریف و تهران دیگه چه دانشگاهی واسه این دو رشته خوبن؟به نقل از مهســـــــــــــا :و کامپیوتر و آی تی هم رشته های سنگین و قشنگین.اما هرجایی نباید اینارو خوند!یعنی دانشگاهی که اینارو میخونه آدم توش بسیار مهمه!
شریف تهران امیرکبیر دیگه هیچ جابه نقل از Nasrin737 :بجز شریف و تهران دیگه چه دانشگاهی واسه این دو رشته خوبن؟
قشنگ آدم نا امیدمیشهبه نقل از مهســـــــــــــا :شریف تهران امیرکبیر دیگه هیچ جا
اصلا این حرف درست نیستبه نقل از Nasrin737 :قشنگ آدم نا امیدمیشه
اصن رشته ای هست که بجز این سه دانشگاه خوندنش جای دیگه بدرد خورباشه؟(جز حالا محض ها)
ماکه ازهرکی میپرسیم کدوم دانشگاه این سه تا رو میگن
آره استاد نداره واسه این 2 رشته در یه حد افتضاحی ها...به نقل از پگاه :صنعتی اصفهان واسه چی در این حده؟ استاد و اینا؟
از قم پسربا رتبه 350 داشتیم امسال. و دختر با رتبه 213 داشتیم.به نقل از Nasrin737 :حدود رتبه ای که واسه کامپیوتر شریف و تهران(از منطقه2وناحیه و قطب بومی1 !)میشه رفت چنده؟
به نقل از مهســـــــــــــا :من فقط میدونم با رتبه حدود 160 از بومی تهران منطقه1 پسر نرم افزار شریف رو قبول نشدن سال 90 در حالی که سال 89 غیر بومی منطقه 1 دختر با رتبه 204 قبول شده بود...
قالی بافی چیه بابابه نقل از پگاه :دارم به قالی بافی فکر میکنم دیگه
تهران و امیر کبیر رو هم اگه میدونی بگو لطفا
آی تی کلا قبولی راحت تره دیگه؟ و نیز خود رشته اش؟
فیزیک محض رشته بسیار سختیه!! اصلا رشته های محض وحشناکن!خیلی خشکنبه نقل از Nasrin737 :میگم فیزیک محضم رشته خوبیه
من برم فیزیک محض ته اش بالاخره استادی چیزی میشم