به نقل از saye3000 :بچه ها چرا اینقدر اینجا پر ریاضیه؟تجربیا کجان؟
الآن پزشکی تهران که دو تا کد داره کدومو باید اول بزنیم؟ترم دوم که نمیگیره؟میگیره؟
اولا که خب شاید میگیره دوما گفتن سوالاتونو تو سایت باشگاه خبرنگاران جواب میدیم و اینابه نقل از saye3000 :حدس زدم.ولی خب معلوم نیست کدوم کدومه دیگه :).تو گفتگوی ویژه خبری از توکلی پرسیدن قضیه چیه؟گفت رشته هایی که دو تا کد دارن معمولا یکیش مال ترم اوله،یکیش مال ترم دوم.بعد گفت معمولا کد فرد مال ترم اوله،کد زوج مال ترم دوم.اصلا دانشگاه تهران که ترم دوم نمیگیره :-\.
مرجع معتبر الآن از کجا بیارم ؟
حالا من چیکار کنم؟
بچه ها کسی نرم افزار انتخاب رشته سنجشو نگرفته؟
فکرکنم بتونم کمک کنمبه نقل از saye3000 :حدس زدم.ولی خب معلوم نیست کدوم کدومه دیگه :).تو گفتگوی ویژه خبری از توکلی پرسیدن قضیه چیه؟گفت رشته هایی که دو تا کد دارن معمولا یکیش مال ترم اوله،یکیش مال ترم دوم.بعد گفت معمولا کد فرد مال ترم اوله،کد زوج مال ترم دوم.اصلا دانشگاه تهران که ترم دوم نمیگیره :-\.
مرجع معتبر الآن از کجا بیارم ؟
حالا من چیکار کنم؟
بچه ها کسی نرم افزار انتخاب رشته سنجشو نگرفته؟
آخه امسال ننوشته کدومش همته کدومش پورسینا!کلا هم هیچ کدوم ترم دوم نیستن!هردورو هم نوشته آموزش نوین پزشکی!الان مشکلشون همینه که مثل پارسال معلوم نیست کدوم،کدومه!به نقل از bahare sampadi :فکرکنم بتونم کمک کنم
پورسینا دانشگاه تهرانه که ترم 1 میگیره وترم زوج نداره.پردیس همت همون دانشگاه ایران قبلیس که هم ترم 1میگیره هم ترم 2.اول باید پورسیناروانتخاب کنید.بعدترم فرد همتو.بعدترم زوج همت رو.البته قبل از ترم زوج همت شهیدبهشتیو میزنن معمولا
به نقل از یغما :بچه هاااااااا
سایت سنجش یه اصلاحیه مهم زده
در حدی مهمه که یکی از کد رشته های پزشکی تهران حذف شده
نه یکی میگه احتمالا ظرفیت نیمسال دو منتقل شده به نیم سال اولبه نقل از مهســـــــــــــا :طبق اصلاحیه، ظرفیت پزشکی تهران که پارسال مجموعا (پردیس پورسینا و پردیس همت نوبت اول و دوم) 280 نفر بوده رسیده به 160 نفر
کلا انگار پورهمت دانشجو نمیگیره!نه؟!
خب یه جمع بزن ظرفیتارو!به نقل از یغما :نه یکی میگه احتمالا ظرفیت نیمسال دو منتقل شده به نیم سال اول
یعنی ظرفیت تغییری نکرده ولی همه توی یه نیم سال میرن
من چک کردم اضافه شده و حتی بیشترم میگیرهبه نقل از مهســـــــــــــا :خب یه جمع بزن ظرفیتارو!
میشه پارسال 280 امسال 160!
آخه تو اصلاحیه ظرفیتو اصلاح نکرده فقط گفته اون کد رشته حذف!خب ظرفیتشم حذف میشه که!
دفترچه ای که گرفتی ورقاش کاهیه؟؟اگه آره که دارهبه نقل از Angel of Mo0n :اینجا باید بپرسم سوالمو؟
بچه ها دفترچه ای که اومده اینجا همون قبلیه س.
من اونو گرفتم و اصلاحیه سازمان سنجش. خبری از بیوتک نبود اصن!
چزا این همه موج منفی میدین؟چرا باید احتمالش صفر باشه مثلا؟؟به نقل از ninja :من شنيدم پورسيناديگه پزشکي نميگيره،همت1وهمت2شده!پورسيناهم مخصوص تخصص!
بنظرشمايکي با550منطقه2چقداحتمال داره پزشکي تهران بياره؟0يابيشتر؟
رییس سنجش_خدایی_و توکلی همینطور بچه هایی که تستش کردن میگن دقیقترینهبه نقل از zahraaa :یه پدر آمرزیده ای اینجا هست بگه انتخاب رشته سنجش چطوره؟خوبه بده؟چیا رو میده؟نیاز هست واقعا؟
اره برگه هاش کاهیه. چند بار چک کردم نداره. صفحه شو میشه کسی لطف کنه؟به نقل از یغما :دفترچه ای که گرفتی ورقاش کاهیه؟؟اگه آره که داره
اگه نه که کد رشتشو از تو دفترچه رو سایت وردار