آهان منم در تکمیل حرفهای مهسا اضافه کنم که،اردو ی ورودی دانشگاه تهران رو صبح تا ظهر روز اول دانشگاه برگزار میکنه،بقیه ش دست نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهرانه!!!
خب!بعد یه چیز باحال ،برنامه صبحش پانتومیم داشت،بعدها یعنی همین چند ماه پیش بسیج همیشه فعال و همیشه در صحنه دانشگاه تهران،اون بیانیه ای که خطاب به فرهاد رهبر نوشته بود،از برنامه پانتومیم دانشگاه به عنوان برنامه سخیف مبتذل مختلط در آیین ورودی یاد کرده بود!!!
توی برنامه ی نهاد،همه از دم بسیجی اند!تقریبا ی دو ساعتی یاد میدن به ملت که راهشونو تو دانشگاه بگیرن و برن(اقتباس از نوشته مهسا
)،که البته یه عده واقعا احتیاج دارن!!
اگر دانشگاه تهران قبول شدید،از همون اول سعی کنید سراغ بچه های نهاد نرید،چون بعدا نقشه میکشن براتون که بکشوننتون توی تشکل خودشون!( من دوست شدم با اینا،یه مدت خواهران بسیج نظر داشتن بهم
بعد که دیگه دیدن نیستیم از اونا،حالا فعلا بچه های انجمن میخوان منو ببرن تو تشکلشون
)
البته دانشکده فنی مراسم بعدیش خفن تر بوده!برنا مه های درون دانشکده ایه بچه های علوم ،بیشتر به شورای صنفی هر دانشکده مربوط میشه،واسه ما یه چند ساعتی برنامه تدارک دیده بود ،من که نموندم،ولی مثکه بچه ها رفته بودن پشت خیام درخت آلبالو کاشته بودن و ...
تو پرانتز عرض کنم،بعد این همه برنامه آشنایی و حالا بچه های بجوش دانشکده ما کلی حرکت زدن که جو ورودی ما صمیمی بشه
،بچه های ورودی ما هنوز به هم سلام نمیکنن!!!
کل دانشکده مون تو کف ورودی ما موندن که توی دانشکده به این کوچیکی چرا اینا این جورین!!
اصن یه وضی!!!