بچه ها يه چيزي بگم؟
الان كه داشتم نكاتي رو كه توي يه سال زحمت كشيدن از گوشه و كناره كتاب زيست دوم در اورده بودم رو تايپ مي كردم يهو اين سوال اومد توي ذهنم كه آيا اين كاري كه ما مي كنيم درسته؟!يعني الان وقتشه؟!
ما هنوز توي همون حال و هواي ماه هاي آخريم!دوران جمع بندي ،جمع كردن همه ي نكته ها يه جا ،تورق سريع و از اين حرفا!اما يه لحظه خودتونو بذارين پارسال همين موقع!كه براي اولين بار مي خواستين زيست رو اصولي براي كنكور بخونين!حالا تصور كنين يك عده ميومدن خفن ترين نكات كل كتاب و تركيبي و اين حرفا رو يه جا مي دادن دستتون!اولش كلي حال مي كردين كه عجب چيزيه اما بعد يه مدت چه اتفاقي مي افتاد؟؟؟شمايي كه همه ي نكات يه جا جمع شده توي دستت به خودت زحمت اينكه بگردي ٤ تا چيزو از كتابا به هم وصل كني و يه نكته واسه خودت بسازي رو مي دادي؟!يا اصلا فهميدن يه نكته ي جديد مثل اينكه مثلا كارديا فقط ماهيچه ي حلقويه اما پيلور هم حلقويه هم طولي برات جالب بود؟!نه!چون همه رو قبلا داشتي!ما داريم با اين كارمون فرصت خلاقيت و كشف چيزاي تازه لا به لاي كتاب درسيو از بچه ها مي گيريم!داريم قدرت استنباطشونو از بين مي بريم!كسي كه نياد تحليل كنه تا به اين نكته ها خودش(تاكيد مي كنم خودش!) برسه چي جوري مي خواد يه پزشك موفق شه؟!حالا به فرض كه زيستشو ١٠٠ هم بزنه!
اين كار ما خيليييييي خوبه!خلا ايه كه همه پارسال حسش كرديم!اما الان وقتش نيست!وقتش ارديبهشت و خرداده!وقتي كه ديگه بچه ها با مطالعه و ذهن خلاقشون به همه ي اين نكات رسيدن و ديگه وقت جمع بندي و يه جا خوندن همه ي نكاته!
من دومين نفري بودم كه تا اين طرحو ديدم ازش استقبال كردم!اما الان...فكر مي كنم هنوز زوده....
در ضمن خطاب من به تيم نويسنده ها بود!نظرات كنكوري هاي ٩٢ اصلا قابل قبول نيست چون همه در اين لحظه فكر مي كنن اين براشون بهترين كاره!فقط تيم نويسنده ها كه تجربشو دارن مي فهمن چي مي گم!
بازم من تابع جمع ام!اگه خرد جمعي(!) تصميم بگيره اين كار درسته لابد درسته و ادامش مي ديم! :)