moh@m@dj
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کرمانشاه
پاسخ : پروژه ی کالبد شکافی کتاب درسی زیست شناسی
عالی بود فقط
عالی بود فقط
من یه شکل رنگی رنگی کشیدم ذوق کنی امیدوارم متوجه بشیو خودمم درست فهمیده باشمبه نقل از مــُـنـــا :من یه مشکلی پیدا کردم یه نکته ای هست نوشتین:
"از آغاز تا پایان جذب یک مونومر باید از 8 لایه ی فسفولیپیدی عبور کنه...
غشای داخلی سلول روده ، غشای خارجی سلول روده ،غشای جداره خارجی دیواره مویرگ ،غشای جداره ی داخلی مویرگ ."
من این تیکه ی آخرو نمیفهمم اینطوری که من برداشت کردم از نوشته ی شما ینی مونومر یه دور از دیواره ی خارجی مویرگ میاد تو مویرگ بعد از دیواره ی خارجی خارج میشه که بره مایع بین سلولی و اینا.ولی خب جذب فقط تا اونجا میشه که مونومر وارد خون میشه . ینی غشای جداره ی داخلی مویرگ باید حذف شه و کلا میشه از 6 لایه ی فسفولیپیدی که باید عبور کنه.
فک کنم من اشتباه فهمیدم یکی تفهیم کنه منو
ببين جذب يعني ورود مونومر از روده به خون!اولش مونومر مياد از يه سلول پوششي ديواره روده رد مي شه(از يه طرف وارد مي شه از يه طرف ديگه خارج يعني تا اينجا ٢ لايه غشا يا ٤ لايه فسفوليپيدي) بعد مياد از يه سلول ديواره مويرگ رد مي شه و وارد پلاسما خون مي شه(مثل همون روده اينجام ٤ لايه داريم!) پس در نهايت مي شه ٨ لايه فسفوليپيدي! :)به نقل از مــُـنـــا :من یه مشکلی پیدا کردم یه نکته ای هست نوشتین:
"از آغاز تا پایان جذب یک مونومر باید از 8 لایه ی فسفولیپیدی عبور کنه...
غشای داخلی سلول روده ، غشای خارجی سلول روده ،غشای جداره خارجی دیواره مویرگ ،غشای جداره ی داخلی مویرگ ."
من این تیکه ی آخرو نمیفهمم اینطوری که من برداشت کردم از نوشته ی شما ینی مونومر یه دور از دیواره ی خارجی مویرگ میاد تو مویرگ بعد از دیواره ی خارجی خارج میشه که بره مایع بین سلولی و اینا.ولی خب جذب فقط تا اونجا میشه که مونومر وارد خون میشه . ینی غشای جداره ی داخلی مویرگ باید حذف شه و کلا میشه از 6 لایه ی فسفولیپیدی که باید عبور کنه.
فک کنم من اشتباه فهمیدم یکی تفهیم کنه منو
بله مشکل داره متاسفانه. من پیگیری میکنم. دوستانی که فایل رو قبلا" گرفتن، میشه یکی لطف کنه آپلود کنه دوباره و لینکش رو همینجا بذاره؟ من متاسفانه تا چند روز نیستم.به نقل از کهکشان... :چرا برای من دانلود نمیشه
لینکش مشکل داره آیا؟
زود درستش کنمید تو رو خدا :-s
چون دانشگاه شروع شده دست رسی به بچه ها سخته و تا اونجایی که اطلاع دارم برنامه جدیدی واسه بقیه فصلا نیستبه نقل از Miss.anousheh :ممنون خیلی زاویه دید خوبی داشت فقط این که بقیه فصل ها کی آپ میشه ؟
نه دقیقا فراوانی الل ها ثابت میمونهبه نقل از shnk :نمیدونم جاش اینجاس یا نه
زیست پیش ص96 خط 6 اخر خط نوشته در این نوع امیزش فراوانی الل ها تغییر نمی کند غلطه فراوانی الل ها تغییر میکنه