• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دلنوشته‌های رمضان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ناجی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دلنوشته‌های رمضان

میگم خدایا حواست هست امسال بوی ماه رمضونت اصلا حس نمیشه؟؟

×گفتم در جریان باشی خلاصه ×

خدایا خب میومدی این ماه رمضون رو تو کل سال پخش میکردی هفتهای یه روز روزه میگرفتیم خب ، والا بخدا مردم بیشتری هم روزه میگرفتن ، یهویی هم این همه فشار رو متحمل نمیشدیم ، تازه تو کل سال هم به فکر فقرا و محتاجا و اینا بودیم :-"

منم مث خیلیا این ماه رو خیییییلی دوس میدارم
فقط خدا جون تو این ماه
ک ازهمه ی ماه ها بهت نزدیکترم
خواهشا هوای هممون رو داشته باش
قربونت ریحانه جووووون :)

من که دعا میکنم خدا گناهانامو ببخشه

آبجیم کوچیکه و سال اولیه که روزه میگیره ... نزدیکای غروب زار میزد که آخه این چه مهمونی ایه که خدا گرفته فقط شام میده ... :)
یه بزرگی بود میگفت این مهمونی مهمونی ترکه ... باید تو ماه رمضون بعضی چیزا رو ترک کرد ...
بعضیا از سحر تا نزدیک اذان مغرب میخوابن بعد پا میشن نماز ظهر میخونن و بعد از افطار تا سحر هی میخورن ...
خوب این که بدتر شد که ... خوردن و خوابیدنشون بیشتر شده فقط ... هعی :(

حال و هوای این ماه به جمع شدنا و برنامه های تلویزیون و اعمالشه...این امتحانات فرصت خواب هم بهمون نمیده چه برسه به اینا....این شدیدا عذابم میده :-<

اون موقع که بچه بودم ماه رمضون برام پخش تواشیح 99 اسم خدا بود و من کوچولویی که جلوی تلویزیون می نشستم و چای شیرین می خوردم و مامان بابام توی آشپزخونه افطار می کردن .
خب الان فرق کرده ولی با اومدن ماه رمضون امسال به این رسیدم که وقتی عاشق یکی باشی فقط می خوای ازت یه چیزی بخواد و تو انجامش بدی :)

بهش فکر نکرده بودم تاحالا! ;))
الان برای رسیدن به 90 درصد آرزو های زندگیم نیازمند رتبه زیر هزارم...اگه نشم به چیزی که چهارساله دارم براش نقشه میکشم و خودمو آماده میکنم نمیرسم... :(
واقعا شرایط سختی عه -_-
داغونم اصن

خدایا هیچ بنده ای رو محتاج غیراز خودت نکن

برنامه جشن رمضان 94
شبکه تهران :)

سلام بچه ها...
راستش من هیچ وقت در این حد قشنگ ب ماه رمضان فک نکرده بودم....ن اینکه فک کنید آدم بدیم....نههههه....ولی من بیشتر روزه رو تکلیفی عمل میکردم تاقلبی.....و بیشتر نماز رو دوس داشتم و ....
ولی دیروز ک این تاپیکو خوندم...خیلی روم تاثیر داشت...بخصوص پست شهریار تو صفحه اول تاپیک!!تازه فهمیدم ک چقد خدا رو بیشتر از اونی ک فک میکردم دوست دارم......خیلی خدا رو دوس دارم :x
بچه ها امسال باید ورودی دبیرستان تیزهوشان بدم....امسال نهمی ام....درغ نگم استرس دارم....آخه قرار ظرفیت نصف بشه....ینی الان ک 180 نفریم...میشیم 90 نفر!!....خیلی ب کمک خدا نیاز دارم...خیلی آرزو دارم...
بچه ها دعام کنید...دعا کنید خدا تنهام نذاره....که میدونم نمیذاره!! :x :x

چشماموبستم از کنارش ردشدم.........چشماشو بسته تا نبینه بد شدم
هرکاری میکنم ازم نمیگذره................احساسی که بین ماست از عشق بیشتره! :x
(خیلی این آهنگو دوس دارم!!اسم خوانندش یادم نیست!!راستی اگه دوس داشتید برنامه از لاک جیغ تا خدا رو ببینید!بد نیست!هرروز ساعت16:15 شبکه2) :x :x :x

Back
بالا