بزرگترین ترس شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع جنا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من از اینکه درموردم برای کسی سوتفاهم پیش بیاد میترسم

من از ارتفاع نمیترسم، حتی رفتم جامپینگ و از یه جای بلنددد پریدم، ولی وقتی تو جاده‌هایی که یه طرفشون کوهه و یه طرفشون دره سوار ماشین باشم، خیلی خیلی ترسناکه واسم. حتی بعضی وقتا تو مسافرتا که جاده‌هاش خطرناک بودن، به بابام گفدم من پیاده میام و کلا خودم پیاده رفدم اون راهو. چون خیلیییی میترسم. از ارتفاع نمیترسم از اینکه با ماشین پرت شم تو دره میترسم.

ترس از مرگ قبل از این که بتونم آدم مفیدی برای جامعه باشم و حداقل ۸۰ سال عمر کنم .

بی گناه سر بریده شدن:)

جدا خیلی مزخرفه ولی باید بگم من از هیچی نمیترسم به جز گربهههع:/ ب شدت کت فوبیا دارم
تو شمال رفتم چیزی از ماشین بیارم ی گربه نشسته بود جلو در خونه توری عم بسته بود تازه من یهو دیدمش از شدت ترس گریه م گرفت :/ خیلی ترسه عنیه اه ازش متنفرم:)

ترس از ارتفاع دارم
نمیدونمم باید برای غلبه باهاش چیکار کنم و اصلا ریشش به کجا برمیگرده (شاید به بچگیام ، یه چند باری با دوچرخه از پله ها سقوط کردم :D )
برای درمانش فکر میکنم باید چند جلسه رفت پیش روانشناس دیگه احتمالا
اگه کسی راهی غیر از این و دم دستی تر هم سراغ داره بهم بگه
حساس زدایی منظم معمول تریت روشه ک طول میکشه خو ولی اگ حسش تی میتونی از غرقه سازی استفاده کنی ینی یهو پاشو برو برج میلاد یا تو اسانسور میمیری یا دیگ نمیترسی اها ی چیز خیلی خوب دگ ام سراغ دارم ی وسیله ای هس تو پارک ارم ۸۰ متر میبردت بالا بعد یهو ولت میکنه اونجا حتی منم دیگ داشتم سکته میکردم ولی خو موثر ب نظر میرسه :)):)):))

خدا

داداشم
گودزيلاى اعظم خانواده(يه بار شلوارمو جر داد بيشعووور)
تاريكى
مردن:eek:

بقیه طردم کنن ،تنها شم و نتونم با آدمای دور برم درست ارتباط داشته باشم همه ی درای نجات بروم بسته شه نه تنها امکان پیشرفت نداده باشم بلکه پسرفت کنم و به ته خط برسم

پشیمونی از کارایی ک انجام دادم یا کارایی ک انجام ندادم

قطع شدن اینترنت وسط ی چت مهم
یا رفتن برق وقتی دارم فیلم مورد علاقمو میبینم:|

تاریکی:T33
مردن:eek:
ترس از بلندی و ارتفاع:-ss

از فضا و زمان و این مدل چیزای فیزیکی بشدت میترسم و درعین حال عاشقشونم هستم
از اینکه هیچوقت به آینده ای که ایده آلمه نرسم
موش:/

من از این بیشتر میترسم که خدا خیییلی به من لطف کرده و میکنه ولی من خیلی بد دارم جواب این همه لطفو میدم. میترسم یروزی دیگه راه بازگشتی وجود نداشته باشه...
از افسردگی هم خیلی بدم میاد :/ کلا سعی میکنم ادم شادی باشم تا زیاد به مشکلات توجه نکنم. این شکلی زندگی بهتر میگذره

Back
بالا