• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

معرفی کنید!

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,112
امتیاز
5,956
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
سلام...
خب دوستان دیگه هدف تاپیک مشخصه!لطف کنین کتب،مجلات،مستندا ،سایتای معتبر،فیلما ویا مقالات علمی که تا بحال خوندین یا دیدین و ارزششو داشتن و بالاخره مفید بودن رو اینجا به بقیه ی دوستان هم معرفی کنید... 8-^همه با هم فیض ببریم... ;D
پیشاپیش از استقبالتون متشکر!

+اطلاعات فراموش نشه!
 
خوب برای پا گرفتن قضیه،خودم شروع میکنم!شمام کمک کنید! ;;)

کیهان در پوست گردو
کتاب کیهان در پوست گردو نوشته ی استفن هاوکینگ هستش که یکی از دانشمدای معاصر بحساب میاد و استاد دانشگاه کمبریج هم هس!
راجع به این کتاب باید بگم کتاب پیچیده ای هستش!
راجع به تاریخ نسبیت و زمان و پیش بینی آینده توش بحث شده و کتاب جالبیِ!

مجله ی دانستنیها
این مجله از گروه مجلات همشهریِ که واقعا مطالب جالب و قابل فهمی داره!پیشنهاد میکنم حتم بخونیدش!
البته این مجله یه سایت هم داره که جدیداً راه افتاده!
اینم لینکش
حتما یه سر بزنید! خوشتون میاد!
 
پاسخ : معرفی کنید!

تاریخچه ی زمان
جهان در پوست گردو


این دو تا کتاب توسط استیون هاوکینگ راستش برای عموم نوشته شدن . کتاب تاریخچه ی زمان در مورد حکایت خلقت عالم و دستاوردهای کیهان شناسی ــه . کتا ب خیلی خوبیه چون وقتی منتشر شد [ با توجه به مقدمه ی کتاب ] ، حدود 40 هفته جز پر فروش ترین های نیویورک تایمز بوده .
جهان در پوست گردو ادامه ی تاریخچه ی زمان ــه . یه جورایی تاریخچه ی زمان رو کامل میکنه و بیشتر در موردش توضیح میده ! و برنده ی جایزه ی اونتیس برای بهترین کتاب علمی هم شده

شقایق شاید برای همین به نظرت سخت اومده ! :-?? ;D
شقایق.س:شاید ... ولی خب شما سنِ منم درنظر بگیرین!! :-" ;D
@شقایق : بعله!! اصن فک نمیکردم 14 سالت باشه !! :-" :دی
شقایق.س:همه تو سایت همینو میگن! ;Dبالاخره نظرِ لطفتونه! ;D
 
پاسخ : معرفی کنید!

دوستان با اجازه من چند تا سایت معرفی می کنم و چند تا کتاب که فکر کنم تو هر زمینه ای خواستید تطمیعتون میکنه.
http://science360.gov/topic/Medical+Sciences/
تو این سایت میتونید فیلم دانلود کنید.
کسانی هم که به neuroscience علاقه دارن بهم پیام خصوصی بدن تا چند تا از ایمیل های اساتید دانشگاه واشنگتون و هارواردو بدم و یه چند تا سایت.
کتابی که گفتن کیهان در پوست گردو،تئوری ابر ریسمان ها(میچیکاکو و ترینر).کیهان بزرگ_هافکینگ)،سه دقیقه اول(نمیدونم) بازم کتاب هست هر کی خواست بگه بهم معرفی کنم.
 
پاسخ : معرفی کنید!

مجله دانستنی ها
من زیاد این مجله رو نمیخرم ، یعنی پیدا نمیکنم که بخرم ولی بد نیست.
سایت wikipedia.org =))
این سایت رو همیشه معلما میگفتند بدرد نمیخوره ولی یادتون باشه به درد میخوره ، اگر قبل از پرینت گرفتن به متن کپی شده یک بار دقت کنی و آن را بخوانی!
سایت رشد
عین ویکی پدیا میباشد ، شاید هم بهتر
 
پاسخ : معرفی کنید!

بچه ها!
اون پستِ اول تاپیک رو بخونید حداقل! :|
نوشته ـم :
به نقل از شقایـق³ :
لطف کنین کتب،مجلات،مستندا ،سایتای معتبر،فیلما ویا مقالات علمی که تا بحال خوندین یا دیدین و ارزششو داشتن و بالاخره مفید بودن رو اینجا به بقیه ی دوستان هم معرفی کنید... 8-^همه با هم فیض ببریم... ;D
علمی ، علمی ، علمی!
بُلدشم کردم!
 
پاسخ : اخبار و وقایع علمی

اینم سایت من که پر از مطالب علمی و ...

حتما ببینید و نظر بذارین لطفا....

http://infomag.ir
 
پاسخ : معرفی کنید!

یه سایت هس که همش در مورد فناوری های روز دنیا ست

اگه ببینین ضرر نمیکنین /m\ ;D

من خودم که عاشق این سایتم :x

http://narenji.ir/
 
پاسخ : معرفی کنید!

علمی خب
کتاب دو جلدی اشنایی با فناوری نانو
علمیه دیگه نه؟

شقایق:خب آره علمیه!ولی یکم توضیح بده راجع بهش لطفا :دی
 
پاسخ : معرفی کنید!

كتاب صفرو كتاب يك ازاقای مسعودناصری
درباره فیزیک



NY :
خب خب خب.
مسعود ناصری، کتاب صفر و کتاب یک. اوهوم ^-^

افرادی مانند “مسعود ناصری” این نوع شبه علم یا شبه درمان را ترویج می کنند، درمانی که گرچه در اروپا و امریکا هم دیده می‌شود اما ارزش علمی ندارد و پیامد آن کاملاً برعهده بیمار است. این فرد نویسنده دو کتاب “صفر” و “یک” است که به روشی عارفانه و کاملاً غیرعلمی، از فیزیک کوانتوم برای توجیه هومئوپاتی استفاده می‌کند، که متأسفانه هنوز چاپ می شوند. اینکه چگونه ناصری همه چیز را برای توجیه روش خود در هم آمیخته و از کم‌اطلاعی مردم در کوانتوم و فیزیک نوین به درمان بیماری رسیده خود حکایتی‌ست! جالب اینکه در بسیاری از کلاه‌برداری‌های شبه‌علمی به فیزیک جدید میرسید که عاقبت به شکلی بی‌سر و ته به متافیزیک پیوند می‌خورد.
ناصری در وب سایت خود مدعی شده که “عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک، گروه کیهان‌شناسی دانشگاه امیرکبیر (از سال ۱۳۸۹)” است. اما نامش در لیست هیأت علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای و فیزیک و حتی خود دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز یافت نشد. (لیست اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر به ترتیب حروف الفبا) گرچه این مورد کلاه‌برداری و سواستفاده از نام یک دانشگاه معتبر در پیشبرد اهداف شخصی را نمی‌توان به عدم ارزش این روش مرتبط دانست اما خواندن وبسایت ناصری برای کسی که اصول اولیه در علم و دانش را بداند مضحک است. مشخص نیست این همه مدعای ناصری در علم فیزیک چگونه عاقبت او را به این روش غریب درمانی رسانده.

تحقیقات نشان می‌دهد مؤثر نبودن هومئوپاتی از لحاظ علمی ثابت شده؛ به طور مثال انجمن پزشکی استرالیا این روش را نامؤثر و متقلبانه می داند. همینطور مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا (به نقل از آرشیو کتابخانه ملی پزشکی مؤسسات ملی بهداشت ایالات متحده) نیز نظر مشابهی را ارائه می دهد. جامعه علمی در موارد متعدد این روش را غیرعاقلانه توصیف کرده است. از سوی دیگر غیر ممکن بودن این روش از لحاظ فیزیکی بررسی و تأیید شده است. در مجله اخلاق پزشکی، هومئوپاتی نوعی روش درمانی غیراخلاقی عنوان شده است.


به نقل از وبسایت گمانه ، به طور کامل بخوانید در همئوپاتی یا فریب درمانی!


× متاسفانه این کتاب علمی نیست. : )

~ پست جدید دادم ابتدا اما چون بهتره توضیحات راجب اون چیز سرجمع باشه زیر پستتون ویرایش کردم و گذاشتمش.
 
Back
بالا