برنامه ی متینگ تئاتر تهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : برنامه ی متینگ تئاتر تهران

شماره حساب قبلی اشتباه بود.شرمنده اگه امروز یک سری از دوستان رفتن پول واریز کنن و مثل خود بنده با مشکل رو به رو شدن.

تا فردا مبلغ رو به این کارت واریز کنید لطفا! چون فردا آخرین فرصت برای خرید بلیط هاست! ممنون.

از چپ به راست :

بانك ملي

شماره کارت:

6037-9911-4672-4988

محمدحسين معيني

مبلغ هر بلیط : 8000تومان

لطفا بعد از واریز رسید و شماره ی پرداخت رو به من پ.خ کنید.ممنون.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستان نرگس شماره رو برعکس داده بود به بنده!

اینجوری در میاد:

6037-9911-4672-4988

بانك ملي

محمدحسين معيني

چند نفر از دوستان هزینه رو پرداخت کردن ! دوستان عزیزی که هزینه رو پرداخت نکردید لطف کنید پرداخت کنید تا بلیط ها رو تهیه کنیم.ممنون.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستان عزیز نرگس با مسئول بلیط هماهنگ کرده برای بلیط.
2 راه هست... یعضی از دوستان واریز کردن به حساب اما یه سری دیگه به هردلیلی نتونستن تا به الان واریز کنن ، به خاطر همین نگران نباشید میتونید روز جمعه ساعت 5 بیاید محل متینگ و اونجا هزینه رو دستی بدید به نرگس، دوستانی که واریز کردن هم بلیطشون رو از نرگس میگیرن اونجا. (;
ممنون از همه و به امید دیدار شما دوستان. :D

• لایک
امتیازات: N.M

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

1سوال
الان دقيقاً كجا بايد بيايم ؟؟ و ساعت چند بايد بيايم؟؟؟

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند
پاسخ : (بدون موضوع)

اقا بالاخره چی شد؟ میشه جمعه نقدی حساب کرد یا نه؟

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

دوستاني كه پولتونُ ريختين به حساب و لازم نيست دستي بدين، يكم قبل از ساعتِ 7 اين جا باشين. اگه مايلين، دخترا شماره‌شونُ به من و پسرا به نيرمان بفرستيد كه راحت‌تر همديگرُ پيدا كنيم.
به نقل از Nirman_historic :
مجموعه تئاترشهر"

آدرس : خ ولي عصر، تقاطع خيابان انقلاب،جنب پارك دانشجو (تالار سايه، تالار قشقايي، تالار سنگلج)

اینم مکان روی نقشه :
نقشه

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : (بدون موضوع)

به نقل از DaRtH S1DiOuS(گ.چ.پ.ژ) :
1سوال
الان دقيقاً كجا بايد بيايم ؟؟ و ساعت چند بايد بيايم؟؟؟

ولیعصر-تئاتر شهر-جلو گیشه بلیط فروشی صبر کنید.

اگه پول واریز کردید که کمی زود تر از شروع تئاتر بیاید مثلا 6 به بعد. اما اگه واریز نکردید باید 5 به بعد بیاید تا بلیط رو نقدی بپردازید البته من و نرگس 5 به بعد هستیم تو محوطه کسی بیاد راهنماییش میکنیم.

به نقل از ali 73 :
اقا بالاخره چی شد؟ میشه جمعه نقدی حساب کرد یا نه؟

بله چندتا بلیط رزور کردیم تا بتونید نقدی هم اونجا حساب کنید البته باید 5 به بعد اونجا باشید چون دیر تر بلیط نمیدن.

Anahine

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ١
شهر
طهران

دوستان دقت كنيد از راس پنج و چهل و پنج دقيقه ب اون ور ديگه بيليت هايي ك رزرو شده رو نميدن
پس اگر پول رو واريز نكردين حتما تا قبل از پنج و چهل و پنج اونجا باشيد
با تشكر

(با عرض معذرت از دخالت بي جاي بنده [-o<)

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

با تشکر فراوان از Anahine!

لیست افرادی که تا به بنده شماره رهگیری واریزشون رو دادن

شایان
مهران
DaRtH S1DiOuS
H.E
پارسا
pantereA

اونائی هم که به نرگس دادن مشکلی نیست و لازم نیست دوباره به من بگن :D

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستانی که هزینه رو پرداخت کردن لطف کنن در صورت امکان فردا برگه پرداخت رو با خودشون بیارن.ممنون.

باز هم اعلام میکنم افرادی که میخوان توو متینگ بلیط تهیه کنن باید 5 به بعد تو متینگ حاضر باشن.

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

قابل توجه دوست ان من دوستم باباش گفت ديره نمياد
بجاش كورش ميارم apathetic

s!na

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران

به نقل از DaRtH S1DiOuS(گ.چ.پ.ژ) :
قابل توجه دوست ان من دوستم باباش گفت ديره نمياد
بجاش كورش ميارم apathetic
خو آقا این چه وضعشه؟ :O :O L-: به اون نیرمان ( :-[) یه پ.خ بزن بگو! چرا پست میدی تو تاپیک الکی؟

برای اسپم نبودن : الان افرادی مثل من فردا که ساعت ۵ میان اون جا دمه محلی که گفتید ، کیو باید پیدا کنن؟ مثلا باید به نیرمان پولمو بدم؟ اینا رو اعلام کنید خواهشا!!!

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

darth

باشه مشکلی نیست کلا نمیگفتید هم مشکلی نبود! البته بهتر بود ینجا نگید..مثلا من مسولم چرا از بچه ها میپرسی... :-" :-< ;))

سینا :D :D :D

من و نرگس اونجائیم دیگه!!! تو پستای قبلی 100 بار گفتم (:| کسی که واریز کرده 6 به بعد میتونه بیاد (زودتر هم بیاد بهتر!) کسی که مثل سینا واریز نکرده 5 جلو گیشه بلیط فروشی تئاتر شهر باشه و من و نرگس اونجا حاضریم!

حالا سینا یه جوری میگه اعلام کنید انگار ...! L-: :-< [-(
خوبه این 5 صفحه همش پست من تووشه و حرفای تکراری تووش زدم همه شم اعلام کردن زمان،مکانو... بود! :D(تو که میای متیگ دارم برات :-")

دوستان عزیز بازم تکرار میکنم
سروقت حاضر باشید ، شئونات اسلامی رو رعایت کنید :-" ، تخمه و پفک این نیارید L-: ، وسط نمایش هم بیرون نیاید :D.
سوالی هست؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

حالا درسته که من خودم کلی آدم حساب می‌شم ، اما این همه دختری که میگفتین میان ، ما سه تا بودیم ؟ :))
خب ، مرسی نرگس و نیرمان ! خیلی هم خوب . هر چند من هیچ کسی رو نمی‌شناختم اما خب تئاتر خوب بود . مرسی به هر حال زحمت کشیده بودین :D
تئاترم ... انتظاری که از چخوف داشتم کمتر از این بود واقعا ! اما خب بازم راضی کننده نبود . حتی بازی ها هم خیلی خوب نبود به نظر من . این بومی سازی هاییم که تو دیالوگا کرده بودن دیسلاک :د تنها چیزی که از نمایشنامه میشد فهمید کمرنگ بودن هویت افراد توی نقش خودشونه . که توی کل تئاتر معلوم بود . همین !
اما خب ، خوب بود دیگه ، مرسی به هر حال . تئاتر شناسامون هم بیان نمایشنامه و بازیا رو نقد کنن خوشحال می‌شیم . :د

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

آقا در کل چطور بود؟ :D

بفرمایید از دفعه بعد ما هم تشریف بیاریم جمعتون به حضورمان نورانی بشود. انشاءالله! :D

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

خيلي عالي بود بچه ها خوب بودن(با وجود اون خنده ها وسط تئاتر :D) حال داد منم هم از بازيگرا خوشم اومد هم از نمايش

بأزم اگه شد باشه از اين چيزا

Anahine

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ١
شهر
طهران

عاقا چرا همشون با خانوما مشكل دارن اين نويسنده ها؟ اصن يني چي؟؟؟!
من اصن خوشم نيومد :D
بازي هام ب نظره من معمولي بود
ولي بيان اون روحه ب نظرم خيلي تياتري بود خوشمان آمد : :)

پ.ن: دلتون بسوزه من از فردا كلاساي نمايش نامه نويسيم شروع ميشه /m\
پ.ن ٢: آقاي سهيل اون وسط از دست بنده خورد ي كمي، ك من از همين تريبون عذر خاهي ميكنم اگه ناراحت شدن :D. ولي خب حقش بود ديگه ي جاي كاملا جديه نمايش همچين زد زير خنده جلويي هامون برگشتن تذكر دادن :D البته فقط سهيل نبودا، ولي چون دم دستم بود اونو دعوا كردم :D

ــــــــــــ هیل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
هنر
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

مرسی واقعا !!! :|
آدم باید از بزرگترا یاد بگیره!!:پی

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

قبل از هرچیزی من یه سری حرف تو دلم مونده که باید بزنم... :-"

اول اینکه جلو تئاتر یه سری از دوستان رو دیدیم ولی همو نشناختیم...اسم من رو به فجیع ترین شکل ممکن تلفظ کردن :-" یه لحظه احساس از خود بیگانگی بهم دس داد :D
دوم اینکه آقا من مسئول هماهنگی بودم توو سایت! خانومه نرگس بایستی اونجا هماهنگ میکرد که البته حق میدم تعداد پسر زیاد بود .. مشکل بود یه ذره! :-"ولی خب با تیم دخترا رفتن مانتو بخرن L-: :D (شوخی) بعدشم اینقدر دور ساختمون دور زدن بیچاره ساختمون سردرد گرفت :-"
سوم اینکه آقا من این همه کیبوردم رو خورد کردم که اهل تئتر بیارید! L-: هرچند خیلی خوش گذ L-:ت اما میشد بهتر باشه!
چهارم اینکه آقا چرا اول نمایش زدید زیر خنده؟ L-: آبرو نموند برامون :D راستی معذرت میخوام از اون دوست عزیز! برگشتم خواستم بگم ساکت باشید دستم رفت تو دهنش :-"
پنجم اینکه من سر صندلی یه بلائی سرم اومد نرگس خانوم میدونه :-" له شدم اصا...! ( ×نرگس خیلی نامردی صندلی خرابه رو انداختی به من :D :-w)
شیشم اینکه توو کافی شاپ خیلی خوش گذشت..مخصوصا قسمت انتهای کافه گلاسه...(صدای خاصش!!! عکس العمل اون مرده =)) )
هفتم اینکه آقا قرار نبود باز بعد کافی شاپ بریم پارک باز! من با خونه هماهنگ نکرده بودم! دوس دشتم بیام...نامردا :(
هشتم اینکه من گم شدم :D :D :D جای اینکه برم انقلاب رفتم اون یکی خیابون X_X کلی پیاده رفتم... :-" باز تاکسی گرفتم برگشتم ولیعصر :-s :-"

اما در کُل به قول اون آقاهه :

مهم نیست =P~

اما خیلی خوش گذشت! خیلی خاطره ی خوبی بود ( لااقل واسه من )

اگه کمی برنامه ها بد پیش رفت معذرت میخوام... ولی قرار بود دخترا بیشتر باشن اما لحظه آخر 3 نفر نیومدن!

در مورد نمایش هم...خب در کُل خوب بود! نه بد بود و نه عالی. قسمت مهم نیس که روده بر بود! بخش ماه ، شب ، اون لفظ خاص هم که بد نبود! ولی در کُل خیلی عامیانه بود! اولش خوب بود! تا حدی هدف دار... اما از اواسط جنبه طنز گرفت! اما بد هم نشد چون بچه ها ممکن بود خسته بشن.
اما در کل هدف دور هم جمع شدن بود و تئاتر یه بهونه بود.
ممنون از همگی.

راستی ممنون از anahine کمک زیادی کرد ، هرچند مسئول نبود اما از بقیه بیشتر همکاری کرد. راستی یه عذر خواهی! در مورد اون لباستون من فک کردم لباس محلیه..واسه همین سوال کردم قصد دیگه نداشتم :D

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از SaϔnA.M :
حالا درسته که من خودم کلی آدم حساب می‌شم ، اما این همه دختری که میگفتین میان ، ما سه تا بودیم ؟ :))
خب ، مرسی نرگس و نیرمان ! خیلی هم خوب . هر چند من هیچ کسی رو نمی‌شناختم اما خب تئاتر خوب بود . مرسی به هر حال زحمت کشیده بودین :D
تئاترم ... انتظاری که از چخوف داشتم کمتر از این بود واقعا ! اما خب بازم راضی کننده نبود . حتی بازی ها هم خیلی خوب نبود به نظر من . این بومی سازی هاییم که تو دیالوگا کرده بودن دیسلاک :د تنها چیزی که از نمایشنامه میشد فهمید کمرنگ بودن هویت افراد توی نقش خودشونه . که توی کل تئاتر معلوم بود . همین !
اما خب ، خوب بود دیگه ، مرسی به هر حال . تئاتر شناسامون هم بیان نمایشنامه و بازیا رو نقد کنن خوشحال می‌شیم . :د
یه مساله مهمی هم که بود این بود که شما خودتون هم نمی خواستید بقیه رو بشناسید
به نقل از Anahine :
عاقا چرا همشون با خانوما مشكل دارن اين نويسنده ها؟ اصن يني چي؟؟؟!
من اصن خوشم نيومد :D
بازي هام ب نظره من معمولي بود
ولي بيان اون روحه ب نظرم خيلي تياتري بود خوشمان آمد : :)

پ.ن: دلتون بسوزه من از فردا كلاساي نمايش نامه نويسيم شروع ميشه /m\
پ.ن ٢: آقاي سهيل اون وسط از دست بنده خورد ي كمي، ك من از همين تريبون عذر خاهي ميكنم اگه ناراحت شدن :D. ولي خب حقش بود ديگه ي جاي كاملا جديه نمايش همچين زد زير خنده جلويي هامون برگشتن تذكر دادن :D البته فقط سهيل نبودا، ولي چون دم دستم بود اونو دعوا كردم :D
خواهشا سهیل هارو مشخص کنید سوء تفاهم نشه
به نقل از Nirman_historic :
قبل از هرچیزی من یه سری حرف تو دلم مونده که باید بزنم... :-"

اول اینکه جلو تئاتر یه سری از دوستان رو دیدیم ولی همو نشناختیم...اسم من رو به فجیع ترین شکل ممکن تلفظ کردن :-" یه لحظه احساس از خود بیگانگی بهم دس داد :D
دوم اینکه آقا من مسئول هماهنگی بودم توو سایت! خانومه نرگس بایستی اونجا هماهنگ میکرد که البته حق میدم تعداد پسر زیاد بود .. مشکل بود یه ذره! :-"ولی خب با تیم دخترا رفتن مانتو بخرن L-: :D (شوخی) بعدشم اینقدر دور ساختمون دور زدن بیچاره ساختمون سردرد گرفت :-"
سوم اینکه آقا من این همه کیبوردم رو خورد کردم که اهل تئتر بیارید! L-: هرچند خیلی خوش گذ L-:ت اما میشد بهتر باشه!
چهارم اینکه آقا چرا اول نمایش زدید زیر خنده؟ L-: آبرو نموند برامون :D راستی معذرت میخوام از اون دوست عزیز! برگشتم خواستم بگم ساکت باشید دستم رفت تو دهنش :-"
پنجم اینکه من سر صندلی یه بلائی سرم اومد نرگس خانوم میدونه :-" له شدم اصا...! ( ×نرگس خیلی نامردی صندلی خرابه رو انداختی به من :D :-w)
شیشم اینکه توو کافی شاپ خیلی خوش گذشت..مخصوصا قسمت انتهای کافه گلاسه...(صدای خاصش!!! عکس العمل اون مرده =)) )
هفتم اینکه آقا قرار نبود باز بعد کافی شاپ بریم پارک باز! من با خونه هماهنگ نکرده بودم! دوس دشتم بیام...نامردا :(
هشتم اینکه من گم شدم :D :D :D جای اینکه برم انقلاب رفتم اون یکی خیابون X_X کلی پیاده رفتم... :-" باز تاکسی گرفتم برگشتم ولیعصر :-s :-"

اما در کُل به قول اون آقاهه :

مهم نیست =P~

اما خیلی خوش گذشت! خیلی خاطره ی خوبی بود ( لااقل واسه من )

اگه کمی برنامه ها بد پیش رفت معذرت میخوام... ولی قرار بود دخترا بیشتر باشن اما لحظه آخر 3 نفر نیومدن!

در مورد نمایش هم...خب در کُل خوب بود! نه بد بود و نه عالی. قسمت مهم نیس که روده بر بود! بخش ماه ، شب ، اون لفظ خاص هم که بد نبود! ولی در کُل خیلی عامیانه بود! اولش خوب بود! تا حدی هدف دار... اما از اواسط جنبه طنز گرفت! اما بد هم نشد چون بچه ها ممکن بود خسته بشن.
اما در کل هدف دور هم جمع شدن بود و تئاتر یه بهونه بود.
ممنون از همگی.

راستی ممنون از anahine کمک زیادی کرد ، هرچند مسئول نبود اما از بقیه بیشتر همکاری کرد. راستی یه عذر خواهی! در مورد اون لباستون من فک کردم لباس محلیه..واسه همین سوال کردم قصد دیگه نداشتم :D
اعتراف می کنم اونی که اسم رو میگفت من بودم
دلیلشم این بود که من اونجوری شنیده بودم تاحالا

دلیل خنده من و پوریا هم این بود که ساینا داشت میومد عقب بعد وسط راه چراغا خاموش شد
بنده خدا مونده بود بین زمین و هوا
بعد من نفهمیدم دیگه چی شدن
اون مرده هم که اونجوری میگفت ایـــــــــــــــــــــــــــــــی اصلا خیلی تابلو بود
دیگه اینا با هم قاطی شد
از اونور هم یکی شیحه(اینجوری مینویسن؟!)کشید
دیگه من نتونستم خودم رو کنترل کنم
شرمنده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا