تا حالا شده یادتون بره روزه این؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeinab.n
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا شده یادتون بره روزه این؟

• نه

رای‌ها: 58 32.0%
  • آره

رای‌ها: 123 68.0%

• رای‌دهندگان
    181
پاسخ : تا حالا شده یادتون بره روزه این؟!

یادمه یه بار که روزه بودم چن لیوان آب خوردم و بعد فهمیدم روزه بودم :D
چن روز بعدش یه دونه شیرینی خامه ای رو خوردم و باز یادم اومد که روزه بودم

من همیشه آرزو داشتم این اتفاق برام بیافته.مخصوصا از کلاس ورزش میای تابستونه و گرما ی شدید و پیاده برگشتی خونه روزه ام هستی.
ولی خوب تا حالا اتفاق نیافتاده.

شانس که نداریم [-(
البته یه بار روزه قضا(درسته؟) گرفته بودم بعد داشتم به ابجی کوچیکم غذا میدادم دستم خورد تو ماست همونا رو خوردم مامان بزرگم گفت مگه روزه نیستی که البته بعدش چون سحری نخورده بودم گفتن روزتو باز کن دیگه اغفالم کردن :D

خدارو شکر من هیچ وقت یادم نمیره!
یکی از دوستام یادش رفت یه گاز به فلافل مملو از فلفل زد بعد یادش اومد :))

من 9-10 ساله بودم! یا سال اولی بود که روزه میگرفتم یا سال دوم! یه پسردایی 3-4 ساله م داشتم.
یه روز مهمونی بود خونه مامان بزرگم. من تو یه اتاقا داشتم با این بچه هه بازی میکردم! یه لحظه حواسم ازش پرت شد دیدم صندلی تاشویی که تو اتاق بود بسته شده و انگشت اینم لاش گیر کرده. اومدم برم یه اقدامی بکنم که مثّه چی زد زیر گریه و همه پریدن تو اتاق!
هی بهم چش غره میرفتن هی میگفتم به خدا من کاریش نکردم |:
مامانم گف:" باشه قبول-_-برو براش آب قند درست کن حداقل"
پسره رو بردنش تو حیاط که آروم شه،منم رفتم تو آشپزخونه آب قند درست کردم.
آب قنده رو که بردم تو حیاط حالا مگه آقا میخورد؟:/
مامانش گف آب قند دوس نداره و منم آب قنده رو برگردوندم آشپزخونه!
تصمیم گرفتم بخورمش.
بعد یه نیگا اینور انداختم یه نیگا اونور، دیدم کسی تو آشپزخونه نیس!بعد از ترسِ اینکه کسی سر برسه و دوباره بهم چش غره بره که"منتظر بودی دست این زخم شه که آب قند بخوری" بانهایت سرعتی که میتونستم آب قنده رو سرکشیدم.
در آخر دوباره یه نگاه اینور انداختم یه نگاه اونور و دیدم کسی نیس و عملیات موفقیت آمیز بوده!
نیم ساعت بعد که مامانم برگشت بالا و سراغ آب قنده رو گرف یادم افتاد که روزه م!
لازم به ذکره واقعاً تشنه بودم و آب قند واقعا خوبه "-: مخصوصا که خودم، مطابق طبع خودم درستش کرده بودم (((:

آخرین ویرایش:
من بدبخت هروقتم یادم رفته با چیزای مزخرف بوده مثل پنیر

من روزی بیست بار سمت یخچال میرم برمیگردم ولی ب قسمت خوردن نمیرسم خداروشکر
اگ برسم ب اون قسمت عذاب وجدان میگیرم-_-

داشتیم میرفتی جایی با دوستان مغازه شیرینی فروشی دیدم داد زدم کی باید شیرینی بده همین الان بره بخره.

ارع بچه تر ک بودم یادم میرفت
حتی ی بار مهمون داشتیم
بعد با اونا رفتیم بیرون
کلی خوراکی خوردیم
بعد یهو بچشون گفت هانی تو روزه نبودی؟؟؟؟
ساندویچ تو دهنم موند
چی میشد دیرتر میگفت من تمومش میکردم؟؟؟؟؟

من که چهارساله روزه نمی گیرم اما یه دوست همکلاسی داشتم ، خیلی همدیگه رو دوست داشتیم . بخاطر اینکه با هم بتونیم دوتایی پفک بخوریم یادش رفت روزه س :))

یه بار یادم رفته بود روزه ام...بعد کلی عسل و آب و شیرینی خوردم....یهو خواهرم اومد و بهم گفت:مگه تو روزه نبودی؟!....تازه اون موفع یادم اومد روزه ام!

Back
بالا