المپیک 2012 لندن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : المپیک 2012 لندن

خوب امروز دو تا نمایندمون استارت ِ کار ُ زدن :D
همونجور که گفته بودم امروز فقط تو تیر و کمان نماینده داشتیم که هر دوتاشون گل کاشتن :))

امروز مرحله مقدماتیش بود که میلاد ِ وزیری از بین ِ 63 تا 39 ُم شد ! نماینده های ِ کره اول تا سوم شدن !
مرحله ی حذفیش دوشنبه َس !

زهرا دهقان هم تو مرحله ی مقدماتی از بین ِ 64 تا 55 ُم شد ، اینا خسته نباشن واقعا" :D

فردا روزِ پر کاری رُ داریم و 10 تا نمایندمون تو رشته های مختلف با رقباشون به رقابت میپردازن !

در مورد ِ پخش زنده هم اینکه :

شبکه هاي تلويزيوني الجزيره اسپرت قطر و زد.دي.اف آلمان به عنوان دو شبکه مهم جهان که اقدام به پخش رويدادهاي ورزشي جهان مي‌کنند، جمعه شب (امشب) از ساعت 11 به وقت تهران کار پخش مراسم را آغاز خواهند کرد.

در کنار اين شبکه‌هاي تلويزيون دولتي انگليس، شبکه دبي اسپرت، کانال پلاس فرانسه، سي.بي آمريکا و کانال يک اسپانيا نيز اقدام به پخش مراسم افتتاحيه اين جشنواره مهم ورزشي جهان خواهند کرد.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از jzm :
بچه ها یه شایعات مضخرفی جدیدنا پخش شده و اینا که چی بگم والا ولی یه جورایی هم میشه قبولش کرد مثلا این ویدیو رو ببینید توطئه بزرگ ضدایرانی در المپیک لندن؟
آدم میمونه چی بگه ؟
واقعا مسخره بود :)) خیلی خنده دار بود :)) ما تیرهوشای این مملکتیم خیر سرمون نباید انقد راحت گول بخوریم
آقا مشکلی نیس که! افتتاحیه رو میبینیم اگه بمب هسته ای منفجر کردن توش پس ینی این چیزی که اینجا میگف درست بوده و فرداشم به ایران حمله میکنن :))

jzm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت _ مخازن هیدروکربوری
تلگرام
اینستاگرام

اگه توجه داشته باشین منم گفتم مضخرف ولی منظورم یه چیز دیگه بود بگذریم به هر حال فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که یه همچنین شایعاتی هم هست

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

من تقریبا خیلی دقیق نگاه کردم...
از ابتدا اگه بخوام شروع کنم باید بگم تیزر شروع افتتاحیه عالی بود یعنی کارگردان خیلی خوب به تصویر کشیده بود...
بعدش که کارگردان سعی کرده بود فرهنگ انگلستان رو به تصویر بکشه(فضای سبز و مردمش) بعدشم که انقلاب صنعتی اروپا رو به تصویر کشید و نشون داد چجوری اون فضای سبز از بین رفت...در کل این ایده عالی بود...مثل فیلم سینمایی کرده بود...تو المپیک پکن هم ریشه هایی از فرهنگ خودشون نشون دادن اینم یه جور دیگه بود...
جیمز باندو ملکه ی انگلستان هر چند به نظر من زیاد خوب نبود اما خب باز بیشتر حالت سینمایی داشت(به نظر خودم اینکه ملکه با چتر نجات از هلیکوپتر پرید بیرون ایده ی خوبی نیود هر چی باشه ملکست دیگه)
اونجا که رویاهای بچه ها رو نشون داد...اگه دقت کرده باشین اون صحنه که خانومای سیاه پوش با چتر از اسمون اومدن بازسازی یکی از صحنه های سری فیلمای هری پاتر بود...
اقای بین هم که به نظر خودم عالی بود...حالت طنز داشت
دیوید بکام هم که داشت مشعل رو میاورد هم بد نبود...
اگه بخوام از نقاط ضعف این افتتاحیه بگم به نظرخودم اجراکنندگان زیاد هماهنگ نبودن...ناهماهنگی بین اعضا به وضوح دیده میشد مثلا اگه دقت کرده باشین موقعی که داشتن پرچم انگلستان رو میبردن تا به اهتزاز در بیارن بین کسایی که داشتن میبردن ناهماهنگی بود یا توی رقصاشون...رقص های المپیک پکن فوق العاده بودن
ایراد دیگه به نظر خودم رقص ها بودن...رقص هایی که به نظرم هر چند جوون پسند بودن اما ناهماهنگی زیاد داشتن و از همه مهمتر اینکه برای مراسم افتتاحیه بازی های المپیک مناسب نبودن...80 هزار نفر ادم مثل این بود که رفته بودن دیسکو
کارگردان این افتتاحیه کارگردان فیلم زاغه نشینها بود...
در کل هر چند زحمت زیادی برا این مراسم کشیده شده بود اما به نظرم کلا با نظم نبود...اشفته بازار بود(فیلمشم اشفته بازار بود واسه خودش)
در کل بد نبود اما به جرات میتونم بگم به پای المپیک پکن نمیرسه...
برخلاف انتظارها رفتارخوب و کاملا عادی با کاروان ورزشی ایران شد...ذره ای بی احترامی نشد :)

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

افتتحایه واقعا ضعیف بود
اول از همه ورزشگاهی که توش مراسم برگزار میشد از لحاظ ظاهری در مقایسه با ورزشگاه "لانه پرنده" چین که مهندسا بهش میگن شاهکار معماری واقعا زشت بود
گذشته از اون مراسم اصلا جیزی به نام آتیش بازی نداشت (با دوره های قبل مقایسه کنید)
نکته قوت مراسم حضور مستربین و مسخره بازی های همیشگیش بود که حسابی خندیدیم باهاش
bean.jpg

بعد از اون نمایش سیر نزول پیدا کرد و در قسمت هایی تبدیل به کلوپ شبانه و دیسکو شد !
اون قسمت بچه ها و خوابیدنشون و اتفاقات بعدش رو که اصلا نفهمیدم چیه و خیلی مسخره بود !
کاروان ایران هم در مقایسه با سایر کشورها فقط 2 ثانیه تصویر روش بود
در مجموع افتتاحیه در مقایسه با 3 دوره قبل خیلی خیلی صعیف برگزار شد .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من بر خلاف نظر همه معتقدم بهتر از المپیک پکن بود،چونکه تو المپیک پکن فقط آتیش بازی میکردن و یه سری رقص کاملا هماهنگ و زیبا
ولی اینجا سعی شده بود بیشتر انسانی باشه،ینی همه چیز مربوط به انسان و احساسات انسانی بود،دقیقا این عدم نظم خیلی زیادش هم به خاطر همین بود،اون قسمت هایی رو هم که میگین مثل دیسکو شده بود واقعا به نظرم درست نیس،اونجا داش موسیقی و فرهنگ جوونای انگلیسی توی قرن 21 رو به تصویر میکشید و خب واقعا هم اینطوریه،ینی واقعیت جامعشون بود
اون قسمت بچه ها هم،برای ادای احترام به پرستارا بود،که وسطشم اون قمست که جی کی رولینگ یه چن خط داستان خوند واقعا عالی بود بعدش اون موجودات اومدن و اون خانوما با چتر اومدن پایین
ولی واقعا قسمت مستر بین بی نظیر بود :)) ینی قشنگ فکرشو کرده بودن که اگه کل اون مدت رو فقط موسیقی کلاسیک اجرا کنن ممکنه حوصله سر بر باشه،و واقعا ایده عالی بود /m\
قسمت روشن کردن مشعل هم ایده اش عالی بود که یه "گروه" این کارو بکنن نه یه "نفر"
آوردن مشعل توسط دیوید بکام هم خوب بود جالب بود و اون آتیش بازی که تو مسیر قایق کردن هم خوب بود
قسمت جیمز باند و ملکه انگلیس لوس بود یه ذره
و مهمترین نکته ش جور بودن موسیقی ها با حرکاتی که انجام میدادن و حتی با آتیش بازی که واقعا عالی بود
کلا نکته های منفیش به نظرم منفی ترینش خود ورزشگاه بود!ینی مثلا از انگلیسی ها انتظار خیلی بیشتری میرف،مثلا ومبلی رو حتی نمیشد با این مقایسه کرد
یکی دیگه هم عدم هماهنگی تو قسمتایی که باید هماهنگ میبودن هماهنگ نبودن،مثلا همون قسمتی که پرچم بریتانیا رو بردن به اهتزار دربیارن یا اون قسمت که دوچرخه سوارا اومدن
کلا به نظرم برتریش نسبت به المپیک پکن،انسانی تر بودن،بود،به همه اقشار جامعه شون که براشون زحمت کشیدن ادای احترام کردن،به پرستارا،به کارگرا،به مهاجرایی که از کشورای دیگه اومدن،به خانومایی که تونستن حق رای بگیرن با مبارزاتشون و... حتی به خالق وب
ینی کلا سعی داش فرهنگ،موسیقی و ادبیات و تاریخشون رو به تصویر بکشه که خیلی جالب بود به نظرم

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

خودشونُ کشتن با این برنامه هفتشون! حالا فردا میذاشتین نمیمردین که! هی این یارو فراستی میومد یه چی میگف باز میرفتن لندن!
+ اون 5 دیقه چی بود نشون داد خُ؟ همونم نشون نمیداد دیگه!
البته تو همونم خیلی ببخشیدا، انقد این یارو جاودانی زر زد که نفهمیدیم چی شد اصن!
از شبکه های اونوری TRT و ZDF و BBC نشون میدادن که از شانس گند ِ ما اینجا همش پارازیتی بود!
+
افتتاحیه قشنگ بود، هرچن که فقد به لطف پخش کننده ها فقد دو دیقشُ تونشتیم ببنیم که اونم با فرمایشات گهر بار ِ جناب ِ جاودانی مستفیض میشد، هر از چن بار نمیدونم چرا رودخونه تیمزُ نشون میداد یه دفه! :-"
در کل خوب بود.
+ مشعل بزرگه رو بکهام روشن کرد اخر؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از خا طه ره :
خودشونُ کشتن با این برنامه هفتشون! حالا فردا میذاشتین نمیمردین که! هی این یارو فراستی میومد یه چی میگف باز میرفتن لندن!
+ اون 5 دیقه چی بود نشون داد خُ؟ همونم نشون نمیداد دیگه!
البته تو همونم خیلی ببخشیدا، انقد این یارو جاودانی زر زد که نفهمیدیم چی شد اصن!
از شبکه های اونوری TRT و ZDF و BBC نشون میدادن که از شانس گند ِ ما اینجا همش پارازیتی بود!
+
افتتاحیه قشنگ بود، هرچن که فقد به لطف پخش کننده ها فقد دو دیقشُ تونشتیم ببنیم که اونم با فرمایشات گهر بار ِ جناب ِ جاودانی مستفیض میشد، هر از چن بار نمیدونم چرا رودخونه تیمزُ نشون میداد یه دفه! :-"
در کل خوب بود.
+ مشعل بزرگه رو بکهام روشن کرد اخر؟
زد دی اف عااااالی پوشش داد! البته خیلی رو کاروان آلمان مانور داد ها!
+نه یه گروه 7 نفره روشن کردنش
+تا الان تیم های قایقرانی زنان و مردان آلمان اول شدن(البته نمیدونم الان چه مرحله ایه و مدال میدن یا نه)

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

خانم ندا شهسواری 4-3 از نیجریه باخت و حذف شد (پینگ پنگ)
الان دوچرخه سواری جاده در حال برگزاری که 3 تا نماینده داریم
...........................
برنامه امروز ایرانی ها
تفنگ بادی 10 متر(خانم الهه احمدی) ساعت 2:30 (خیلی امید داریم.....)
رویینگ یک نفره (محسن شادی) ساعت 4
ساعت 7:30 نوشاد عالمیان پینگ پنگ

• لایک
امتیازات: MePeR

Dandelion

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
Q

کسی لینک دانلود افتتاحیه رو داره ؟

par.b

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان

واقعا افتتاحیه مسخره بود و به پا پکن نمی رسه!!!فقط قسمت مستربین و مشعل روشن کردنش جالب بود فقط همین!!!!

• لایک
امتیازات: NEO

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

به نقل از par.b :
واقعا افتتاحیه مسخره بود و به پا پکن نمی رسه!!!فقط قسمت مستربین و مشعل روشن کردنش جالب بود فقط همین!!!!

نمیشه گفت همش بد بود
بعضی قسمتااش خوب و بعضیاش خسته کننده بود

مثلن به قول شما همون قسمتی که مستر بین داشت پیانو میزد خیلی جالب و خنده دار بود
و یا ایده ی خلاقانه ای داده بودن برای مشعل که به تعداد هر کشور یه مشعل روشن میشد و در آخر همه ی مشعلا بالا میرفتن و یک مشعل بزرگ رو تشکیل میدادن.

ولی به نظر من درست خیلی هزینه کرده بودن (یه چیزی تو مایه های 7 میلیارد دلار {-8) و مراسم قشنگی بود ولی میتونستن بهتر از اینا برگزار کنن.

پ ن : در کل خوب بود (;

mahdyan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzangan 4
شهر
تهران
رشته دانشگاه
هر چی خدا بخواد

در میان شادی و هیاهوی همه کشورهای شرکت کننده، تیم ملی ایران چه غمگین پا به المپیک گذارد.

با آروزی موفقیت برای بچه های عزیزی که افتخار وطنند #S-: #S-: #S-:

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

واقعا از نظر من اون بخشش كه نشون ميداد پيشرفت شهرو گذر تاريخش خيلي جالب بود اتفاقا مستر بينش خيلي مسخره بود مگه تئاتره

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از علی بنیسی :
خانم ندا شهسواری 4-3 از نیجریه باخت و حذف شد (پینگ پنگ)
الان دوچرخه سواری جاده در حال برگزاری که 3 تا نماینده داریم
...........................
برنامه امروز ایرانی ها
تفنگ بادی 10 متر(خانم الهه احمدی) ساعت 2:30 (خیلی امید داریم.....)
رویینگ یک نفره (محسن شادی) ساعت 4
ساعت 7:30 نوشاد عالمیان پینگ پنگ
3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هس :D
الهه احمدی از 8 نفر 6اُم شد،شلیکای اولش خیلی عالی بودن من گفتم برنز رو میگیره،ولی بعد افت کرد،تواین رشته،نماینده های چین طلا و برنز گرفتن و نماینده لهستان نقره
کسی میدونه نتیجه رویینگ 1 نفره چی شد؟

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از آیدا-ق :
3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هس :D
الهه احمدی از 8 نفر 6اُم شد،شلیکای اولش خیلی عالی بودن من گفتم برنز رو میگیره،ولی بعد افت کرد،تواین رشته،نماینده های چین طلا و برنز گرفتن و نماینده لهستان نقره
کسی میدونه نتیجه رویینگ 1 نفره چی شد؟
اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصله

Neg@r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
دارو ســازی

دیشب که از ساعت 1 تا 4.5 از شبکه ZDF :D افتتاحیه شو میدیدم نفهمیدم کی اذون گفتن :D
ولی واقعا قشنگ بود از مال پکن هم زیباتر و جذاب تر مخصوصا اون تیکه ای که مثلا نشئونن میداد ملکه الیزابت از هلیکوپتر پرید پایین :))

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

فک نمی‌کنم اصلا مقایسه کردن این افتتاحیه با افتتاحیه پکن چیز معقولی باشه٬ چون چینیا چیزی که توش تخصص دارن و توش بسیار معروفن همون حرکات و نمایش‌های گروهیشونه که توی افتتاحیه پکن هم کاملا مشهود بود و به خوبی از پسش بر اومدن. ولی چیزی که من فک می‌کنم مهم‌تره داشتن ایده‌ی جدید و خلاقیت توی اجرای افتتاحیه است که توی این زمینه می‌شه گفت انگلستان خوب عمل کرده بود. مثلا اون قسمت تحولات کشورشون و انقلابش می‌شه گفت فوق‌العاده بود هم ایده‌ش هم اجراش٬ اون قسمتی که به جوونا و زندگیشون اختصاص داشت هم جالب بود. روشن کردن مشعل هم ایده‌ی خوب و جالبی داشت هم این‌ که اون مشعلای کوچیک (مشعلای کوچیک همونایی بود که یه نفر همراه هر کشور میاورد؟) یه مشعل بزرگ می‌ساختن هم روشن نکردن مشعل توسط یه نفر بلکه توسط یک گروه. ولی خوب یه چیزی که کاملا واضح بود و بچه‌ها هم اشاره کردن نداشتن نظم کافی بود که مثلا توی رقص‌ها یا اون قسمت دوچرخه کامل به چشم میومد. ولی باز هم در مجموع خوب٬ اون تیکه‌ی مستربین و پریدن ملکه هم برای دادن طنز به قضیه و جذابیت خوب بود.

sara mathers

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
FARZANEHGAN III KARAJ
شهر
کرج

از نظر من که افتتاحیه خیلی عالی بود.من که لذت بردم از دیدنش. راستی از ایران کلا چند نفر شرکت کردن؟ :-/

• لایک
امتیازات: Neg@r

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از آبجي مرضيه :
اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصله
بعله! دستشون درد نکنه! :D
دوچرخه سواری جاده هم دقائقی پیش تموم شد و نماینده قزاقستان اول شد
به نقل از علی ع. :
فک نمی‌کنم اصلا مقایسه کردن این افتتاحیه با افتتاحیه پکن چیز معقولی باشه٬ چون چینیا چیزی که توش تخصص دارن و توش بسیار معروفن همون حرکات و نمایش‌های گروهیشونه که توی افتتاحیه پکن هم کاملا مشهود بود و به خوبی از پسش بر اومدن. ولی چیزی که من فک می‌کنم مهم‌تره داشتن ایده‌ی جدید و خلاقیت توی اجرای افتتاحیه است که توی این زمینه می‌شه گفت انگلستان خوب عمل کرده بود. مثلا اون قسمت تحولات کشورشون و انقلابش می‌شه گفت فوق‌العاده بود هم ایده‌ش هم اجراش٬ اون قسمتی که به جوونا و زندگیشون اختصاص داشت هم جالب بود. روشن کردن مشعل هم ایده‌ی خوب و جالبی داشت هم این‌ که اون مشعلای کوچیک (مشعلای کوچیک همونایی بود که یه نفر همراه هر کشور میاورد؟) یه مشعل بزرگ می‌ساختن هم روشن نکردن مشعل توسط یه نفر بلکه توسط یک گروه. ولی خوب یه چیزی که کاملا واضح بود و بچه‌ها هم اشاره کردن نداشتن نظم کافی بود که مثلا توی رقص‌ها یا اون قسمت دوچرخه کامل به چشم میومد. ولی باز هم در مجموع خوب٬ اون تیکه‌ی مستربین و پریدن ملکه هم برای دادن طنز به قضیه و جذابیت خوب بود.
دقیقا منم همینو میگم! با اینکه چینی ها اون حرکاتشون و آتیش بازیشون بی نظیر بود،ولی چیز "خاص"ی نبود،آتیش بازی و رقص گروهی،همین
درصورتیکه این افتتاحیه خاص بود،تا قبلش کسی همچین کاری نکرده بود و این یه ایده جدید و خاص بود
مستر بین خیلی خوب بود ولی پریدن ملکه لوس بود،ینی ایده اش خوب بود ولی اجراش لوس شده بود
آره اون مشعلای همونایی بودن که کنار کاروان میاوردن
به نقل از sara mathers :
از نظر من که افتتاحیه خیلی عالی بود.من که لذت بردم از دیدنش. راستی از ایران کلا چند نفر شرکت کردن؟ :-/
آوره،52 نفر فک کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا