• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیک 2012 لندن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MePeR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : المپیک 2012 لندن

واقعا افتتاحیه مسخره بود و به پا پکن نمی رسه!!!فقط قسمت مستربین و مشعل روشن کردنش جالب بود فقط همین!!!!

• لایک
امتیازات: NEO

به نقل از par.b :
واقعا افتتاحیه مسخره بود و به پا پکن نمی رسه!!!فقط قسمت مستربین و مشعل روشن کردنش جالب بود فقط همین!!!!

نمیشه گفت همش بد بود
بعضی قسمتااش خوب و بعضیاش خسته کننده بود

مثلن به قول شما همون قسمتی که مستر بین داشت پیانو میزد خیلی جالب و خنده دار بود
و یا ایده ی خلاقانه ای داده بودن برای مشعل که به تعداد هر کشور یه مشعل روشن میشد و در آخر همه ی مشعلا بالا میرفتن و یک مشعل بزرگ رو تشکیل میدادن.

ولی به نظر من درست خیلی هزینه کرده بودن (یه چیزی تو مایه های 7 میلیارد دلار 8-}) و مراسم قشنگی بود ولی میتونستن بهتر از اینا برگزار کنن.

پ ن : در کل خوب بود ;)

در میان شادی و هیاهوی همه کشورهای شرکت کننده، تیم ملی ایران چه غمگین پا به المپیک گذارد.

با آروزی موفقیت برای بچه های عزیزی که افتخار وطنند #:-S #:-S #:-S

واقعا از نظر من اون بخشش كه نشون ميداد پيشرفت شهرو گذر تاريخش خيلي جالب بود اتفاقا مستر بينش خيلي مسخره بود مگه تئاتره

به نقل از علی بنیسی :
خانم ندا شهسواری 4-3 از نیجریه باخت و حذف شد (پینگ پنگ)
الان دوچرخه سواری جاده در حال برگزاری که 3 تا نماینده داریم
...........................
برنامه امروز ایرانی ها
تفنگ بادی 10 متر(خانم الهه احمدی) ساعت 2:30 (خیلی امید داریم.....)
رویینگ یک نفره (محسن شادی) ساعت 4
ساعت 7:30 نوشاد عالمیان پینگ پنگ
3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هس ;D
الهه احمدی از 8 نفر 6اُم شد،شلیکای اولش خیلی عالی بودن من گفتم برنز رو میگیره،ولی بعد افت کرد،تواین رشته،نماینده های چین طلا و برنز گرفتن و نماینده لهستان نقره
کسی میدونه نتیجه رویینگ 1 نفره چی شد؟

به نقل از آیدا-ق :
3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هس ;D
الهه احمدی از 8 نفر 6اُم شد،شلیکای اولش خیلی عالی بودن من گفتم برنز رو میگیره،ولی بعد افت کرد،تواین رشته،نماینده های چین طلا و برنز گرفتن و نماینده لهستان نقره
کسی میدونه نتیجه رویینگ 1 نفره چی شد؟
اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصله

دیشب که از ساعت 1 تا 4.5 از شبکه ZDF ;D افتتاحیه شو میدیدم نفهمیدم کی اذون گفتن :دی
ولی واقعا قشنگ بود از مال پکن هم زیباتر و جذاب تر مخصوصا اون تیکه ای که مثلا نشئونن میداد ملکه الیزابت از هلیکوپتر پرید پایین :))

فک نمی‌کنم اصلا مقایسه کردن این افتتاحیه با افتتاحیه پکن چیز معقولی باشه٬ چون چینیا چیزی که توش تخصص دارن و توش بسیار معروفن همون حرکات و نمایش‌های گروهیشونه که توی افتتاحیه پکن هم کاملا مشهود بود و به خوبی از پسش بر اومدن. ولی چیزی که من فک می‌کنم مهم‌تره داشتن ایده‌ی جدید و خلاقیت توی اجرای افتتاحیه است که توی این زمینه می‌شه گفت انگلستان خوب عمل کرده بود. مثلا اون قسمت تحولات کشورشون و انقلابش می‌شه گفت فوق‌العاده بود هم ایده‌ش هم اجراش٬ اون قسمتی که به جوونا و زندگیشون اختصاص داشت هم جالب بود. روشن کردن مشعل هم ایده‌ی خوب و جالبی داشت هم این‌ که اون مشعلای کوچیک (مشعلای کوچیک همونایی بود که یه نفر همراه هر کشور میاورد؟) یه مشعل بزرگ می‌ساختن هم روشن نکردن مشعل توسط یه نفر بلکه توسط یک گروه. ولی خوب یه چیزی که کاملا واضح بود و بچه‌ها هم اشاره کردن نداشتن نظم کافی بود که مثلا توی رقص‌ها یا اون قسمت دوچرخه کامل به چشم میومد. ولی باز هم در مجموع خوب٬ اون تیکه‌ی مستربین و پریدن ملکه هم برای دادن طنز به قضیه و جذابیت خوب بود.

از نظر من که افتتاحیه خیلی عالی بود.من که لذت بردم از دیدنش. راستی از ایران کلا چند نفر شرکت کردن؟ :-/

• لایک
امتیازات: Neg@r

به نقل از آبجي مرضيه :
اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصله
بعله! دستشون درد نکنه! ;D
دوچرخه سواری جاده هم دقائقی پیش تموم شد و نماینده قزاقستان اول شد
به نقل از علی ع. :
فک نمی‌کنم اصلا مقایسه کردن این افتتاحیه با افتتاحیه پکن چیز معقولی باشه٬ چون چینیا چیزی که توش تخصص دارن و توش بسیار معروفن همون حرکات و نمایش‌های گروهیشونه که توی افتتاحیه پکن هم کاملا مشهود بود و به خوبی از پسش بر اومدن. ولی چیزی که من فک می‌کنم مهم‌تره داشتن ایده‌ی جدید و خلاقیت توی اجرای افتتاحیه است که توی این زمینه می‌شه گفت انگلستان خوب عمل کرده بود. مثلا اون قسمت تحولات کشورشون و انقلابش می‌شه گفت فوق‌العاده بود هم ایده‌ش هم اجراش٬ اون قسمتی که به جوونا و زندگیشون اختصاص داشت هم جالب بود. روشن کردن مشعل هم ایده‌ی خوب و جالبی داشت هم این‌ که اون مشعلای کوچیک (مشعلای کوچیک همونایی بود که یه نفر همراه هر کشور میاورد؟) یه مشعل بزرگ می‌ساختن هم روشن نکردن مشعل توسط یه نفر بلکه توسط یک گروه. ولی خوب یه چیزی که کاملا واضح بود و بچه‌ها هم اشاره کردن نداشتن نظم کافی بود که مثلا توی رقص‌ها یا اون قسمت دوچرخه کامل به چشم میومد. ولی باز هم در مجموع خوب٬ اون تیکه‌ی مستربین و پریدن ملکه هم برای دادن طنز به قضیه و جذابیت خوب بود.
دقیقا منم همینو میگم! با اینکه چینی ها اون حرکاتشون و آتیش بازیشون بی نظیر بود،ولی چیز "خاص"ی نبود،آتیش بازی و رقص گروهی،همین
درصورتیکه این افتتاحیه خاص بود،تا قبلش کسی همچین کاری نکرده بود و این یه ایده جدید و خاص بود
مستر بین خیلی خوب بود ولی پریدن ملکه لوس بود،ینی ایده اش خوب بود ولی اجراش لوس شده بود
آره اون مشعلای همونایی بودن که کنار کاروان میاوردن
به نقل از sara mathers :
از نظر من که افتتاحیه خیلی عالی بود.من که لذت بردم از دیدنش. راستی از ایران کلا چند نفر شرکت کردن؟ :-/
آوره،52 نفر فک کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا