به نقل از par.b :واقعا افتتاحیه مسخره بود و به پا پکن نمی رسه!!!فقط قسمت مستربین و مشعل روشن کردنش جالب بود فقط همین!!!!
) و مراسم قشنگی بود ولی میتونستن بهتر از اینا برگزار کنن.

3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هسبه نقل از علی بنیسی :خانم ندا شهسواری 4-3 از نیجریه باخت و حذف شد (پینگ پنگ)
الان دوچرخه سواری جاده در حال برگزاری که 3 تا نماینده داریم
...........................
برنامه امروز ایرانی ها
تفنگ بادی 10 متر(خانم الهه احمدی) ساعت 2:30 (خیلی امید داریم.....)
رویینگ یک نفره (محسن شادی) ساعت 4
ساعت 7:30 نوشاد عالمیان پینگ پنگ

اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصلهبه نقل از آیدا-ق :3 تا نماینده داریم ولی توجه کنین که قهرمان تور دو فرانس تو این رشته هس
الهه احمدی از 8 نفر 6اُم شد،شلیکای اولش خیلی عالی بودن من گفتم برنز رو میگیره،ولی بعد افت کرد،تواین رشته،نماینده های چین طلا و برنز گرفتن و نماینده لهستان نقره
کسی میدونه نتیجه رویینگ 1 نفره چی شد؟

افتتاحیه شو میدیدم نفهمیدم کی اذون گفتن 

بعله! دستشون درد نکنه!به نقل از آبجي مرضيه :اگه محسن شاديو سولماز عباسيو ميگي كه تو گروهشون از 6 تا ششم شدم اونم با فاصله

دقیقا منم همینو میگم! با اینکه چینی ها اون حرکاتشون و آتیش بازیشون بی نظیر بود،ولی چیز "خاص"ی نبود،آتیش بازی و رقص گروهی،همینبه نقل از علی ع. :فک نمیکنم اصلا مقایسه کردن این افتتاحیه با افتتاحیه پکن چیز معقولی باشه٬ چون چینیا چیزی که توش تخصص دارن و توش بسیار معروفن همون حرکات و نمایشهای گروهیشونه که توی افتتاحیه پکن هم کاملا مشهود بود و به خوبی از پسش بر اومدن. ولی چیزی که من فک میکنم مهمتره داشتن ایدهی جدید و خلاقیت توی اجرای افتتاحیه است که توی این زمینه میشه گفت انگلستان خوب عمل کرده بود. مثلا اون قسمت تحولات کشورشون و انقلابش میشه گفت فوقالعاده بود هم ایدهش هم اجراش٬ اون قسمتی که به جوونا و زندگیشون اختصاص داشت هم جالب بود. روشن کردن مشعل هم ایدهی خوب و جالبی داشت هم این که اون مشعلای کوچیک (مشعلای کوچیک همونایی بود که یه نفر همراه هر کشور میاورد؟) یه مشعل بزرگ میساختن هم روشن نکردن مشعل توسط یه نفر بلکه توسط یک گروه. ولی خوب یه چیزی که کاملا واضح بود و بچهها هم اشاره کردن نداشتن نظم کافی بود که مثلا توی رقصها یا اون قسمت دوچرخه کامل به چشم میومد. ولی باز هم در مجموع خوب٬ اون تیکهی مستربین و پریدن ملکه هم برای دادن طنز به قضیه و جذابیت خوب بود.
آوره،52 نفر فک کنمبه نقل از sara mathers :از نظر من که افتتاحیه خیلی عالی بود.من که لذت بردم از دیدنش. راستی از ایران کلا چند نفر شرکت کردن؟![]()