>:p--------به نقل از شکیبــــــا :بابا زهرا کشتی منو من اگه میدونستم کیه که از تو نمیپرسیدم
میگم معلمای خودتون کیا بودن
زهرا امروز آب شنگولی نزدی؟؟!
راس بگو![]()
معلم هندسه و آمار ریاضیا و هندسه و ریاضی تجربیا.... نه فک کنم داوودی مال ماس...(البته من اصراری ندارماااااااااااااا... میخوای مال شما!!!به نقل از L.O.R.D :ببخشید غفرانی کیه؟؟
یه سوال دیگه معاون پایمون داوودی دیگه؟
به نقل از belata :معلم هندسه و آمار ریاضیا و هندسه و ریاضی تجربیا.... نه فک کنم داوودی مال ماس...(البته من اصراری ندارماااااااااااااا... میخوای مال شما!!!![]()
![]()
![]()
به نقل از belata :بچه ها بسه دیگه معلمارو ول کنین... میخواین یه تاپیک بزنین نقد و بررسی معلمات سال دوم!!!! بریم سر کارگااااااااااااااااااه!!!!!!!!!!!!!پیشنهاد تم!!!!!!!![]()
به نقل از !!...me :دوستان توروخدا تاپیک ُ مطالعه کنید...الان قرار شد بلاگ بزنیم وقتش که شد برای کارگاه. حرفی هم هست تو پ.خ به همدیگه بگید.
زهرا !! لو دادن نداره که ! خیر سرش اینجا شناخته ؛ باید بچه ها همدیگرو بشناسن.
اصن من الان خیلیارو نمیشناسم ( و طبعا خیلیا هم من رو) . معرفی کنید خودتون رو !
افرا امینی . سوم ریاضی .
+زووود تند سریع !!
+ الان به نظرت لو ندادی ؟![]()
به نقل از parastoo :همین جوری اعلام داریم می کنیم؟
من دانش آموخته ی اونجام!
پرستو شهسوار، پیش باید باشم امسال! (![]()
به نقل از belata :آقا منو که میشناسین دیگه... سبا ثابت سوم ریاضی..... +دوستان مگه مجلس خواستگاریه...؟؟؟ ول کنین این حرفارو... کارگاه!! من ازتم روزنامه پارسال واقعا خوشم نیومد...خلاقیت نداش...یه تم خوب معرفی کنین بعد بریم سراغ چیزای دیگه اش...:) بدویییییییییییید لطفا!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ فقط پ.خ بدینااااا!! به من بدین همتون... من به درد بخوراشو با افرا و زهرا و بقیه مشورت میکنم.. .. فعلا هرچی به ذهنتون اومد پ.خ کنید به من...حتی سبزی!!!
هرچیییییییییییی!!!!
به نقل از .:LORD:. :یه سوال شما که نمیتونین این جا ایده هاتونو بگین!
شاید مسخره به نظر بیاد ولی نباید لو بره از نظر من...
يعنى چى به چى گير ميدن؟به نقل از belata :آقا اصن هرکار دوس دارین بکنیین!!!!!! تم روز نامه هم آخر خلاقیت بود.. به ذهن هیچ کس نمیرسید.... یعنی آخر انتقاد پذیری این شما!!!! زهرا جان شمام که فعالی تو این زمینه به فعالیتت ادامه بده ببینیم بچه ها دیگه به چی گیر میدن....!!!![]()
من با چندتا از دوستان حرفیدم.. چند تا ایده دادن.. با هر کدوم موافقید بگید بعد خودمم نظرمو اعلام میکنم..به نقل از This is me :يعنى چى به چى گير ميدن؟
تم هم قبول دارم ولى در برابر عمل انجام شده بوديمهمه چيزامون روزنامه بودش :-\ايده اش هم ابراهيم زادگان زد
خب اول خودت شروع كن سبا،نظرى ندارى؟؟![]()