• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های فرزانگان ۲ تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع belata
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های فرزانگان ۲ تهران

همین جوری اعلام داریم می کنیم؟
من دانش آموخته ی اونجام! ;;)
پرستو شهسوار، پیش باید باشم امسال! (:|

:-$
به نقل از parastoo :
همین جوری اعلام داریم می کنیم؟
من دانش آموخته ی اونجام! ;;)
پرستو شهسوار، پیش باید باشم امسال! (:|

سلام پرستووووووووو >:D<
خوبى؟؟
كم پيداشدى ;;)

آقا منو که میشناسین دیگه... سبا ثابت سوم ریاضی..... +دوستان مگه مجلس خواستگاریه...؟؟؟ ول کنین این حرفارو... کارگاه!! من ازتم روزنامه پارسال واقعا خوشم نیومد...خلاقیت نداش...یه تم خوب معرفی کنین بعد بریم سراغ چیزای دیگه اش...:) بدویییییییییییید لطفا!!!!!!! :-w :-w :-w :-w :-w :-w + فقط پ.خ بدینااااا!! به من بدین همتون... من به درد بخوراشو با افرا و زهرا و بقیه مشورت میکنم.. .. فعلا هرچی به ذهنتون اومد پ.خ کنید به من...حتی سبزی!!! :)) هرچیییییییییییی!!!!

.

به نقل از belata :
آقا منو که میشناسین دیگه... سبا ثابت سوم ریاضی..... +دوستان مگه مجلس خواستگاریه...؟؟؟ ول کنین این حرفارو... کارگاه!! من ازتم روزنامه پارسال واقعا خوشم نیومد...خلاقیت نداش...یه تم خوب معرفی کنین بعد بریم سراغ چیزای دیگه اش...:) بدویییییییییییید لطفا!!!!!!! :-w :-w :-w :-w :-w :-w + فقط پ.خ بدینااااا!! به من بدین همتون... من به درد بخوراشو با افرا و زهرا و بقیه مشورت میکنم.. .. فعلا هرچی به ذهنتون اومد پ.خ کنید به من...حتی سبزی!!! :)) هرچیییییییییییی!!!!

سبا :-w
افرا كه كلا در عرصه ى كارگاه شادِ بچه..(باعرض معذرت از هم سرويسيه ثابقِ گرامى،افرا جان :-")
خودَت نيز همينطور،البته با دُزِ كم تر :-"
تازه كارگاه سال ديگه هم اِسماَبراى دوماست،يعنى ما :-"

خب باشرايط بالا بهتره دوما حضور پررنگ ترى داشته باشن..
به من هم پ.خ كنيد..

منتظر اعلام آمادگىِ دوماى عزيز هستيم،همچنين سوما و پيش ها!!

یه سوال شما که نمیتونین این جا ایده هاتونو بگین!
شاید مسخره به نظر بیاد ولی نباید لو بره از نظر من...

>:D<
به نقل از .:LORD:. :
یه سوال شما که نمیتونین این جا ایده هاتونو بگین!
شاید مسخره به نظر بیاد ولی نباید لو بره از نظر من...

اين موضوع رو توص هاى پيش بهش اشاره شد..با پ.خ ايده هاتون رو بگيد

آقا اصن هرکار دوس دارین بکنیین!!!!!! تم روز نامه هم آخر خلاقیت بود.. به ذهن هیچ کس نمیرسید.... یعنی آخر انتقاد پذیری این شما!!!! زهرا جان شمام که فعالی تو این زمینه به فعالیتت ادامه بده ببینیم بچه ها دیگه به چی گیر میدن....!!! :-w

;;)
به نقل از belata :
آقا اصن هرکار دوس دارین بکنیین!!!!!! تم روز نامه هم آخر خلاقیت بود.. به ذهن هیچ کس نمیرسید.... یعنی آخر انتقاد پذیری این شما!!!! زهرا جان شمام که فعالی تو این زمینه به فعالیتت ادامه بده ببینیم بچه ها دیگه به چی گیر میدن....!!! :-w
يعنى چى به چى گير ميدن؟ :-/
تم هم قبول دارم ولى در برابر عمل انجام شده بوديم :-??همه چيزامون روزنامه بودش :-\ايده اش هم ابراهيم زادگان زد :-"

خب اول خودت شروع كن سبا،نظرى ندارى؟؟ :-?

به نقل از This is me :
;;)يعنى چى به چى گير ميدن؟ :-/
تم هم قبول دارم ولى در برابر عمل انجام شده بوديم :-??همه چيزامون روزنامه بودش :-\ايده اش هم ابراهيم زادگان زد :-"

خب اول خودت شروع كن سبا،نظرى ندارى؟؟ :-?
من با چندتا از دوستان حرفیدم.. چند تا ایده دادن.. با هر کدوم موافقید بگید بعد خودمم نظرمو اعلام میکنم..
1) تم برف و کلاه و چیزای زمستونی چون کارگاهمون زمستونه و تاحالا همچین چیزی نداشتیم...جدیده..
2)تم نوار کاست و سی دی که اینم جدیده.. خلاقانه اس
3) تم پاپیون و بادکنک
4)تم مدادرنگی

Back
بالا