شیما2
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادی های فرزانگان ۲ تهران
.
.
خیلی خوب :]به نقل از شیمالو هستم....:دی :یه سوال از دوستان سوم پارسال بپرسم...ک درس دادن اقای ایردموی چطوری؟!
كارگاه سال ديگهبه نقل از شکیبا کرم کتاب :سلام دوستان! منم اومدم!
خب خب، بحث بر سر چیست؟
آقاى نصرتى. فقققققققققققققط و فقط :)به نقل از belata :بچه ها بحثو عوض میکنیم!!!!
خب ایده تون واسه کارگاه امسال چیه؟؟
امام نیری فک کنم واسه دومه امسال..
بچه ها نمیدونم این سوال مناسبه یا نه ولی میخوام بدونم معلم مورد علاقه شما کی بوده تاحالا تو این مدرسه؟ شاید این سوال خوبی نباشه... ولی اگه میخواین بگین هم از نظر مدیریت کلاس بگین هم اخلاق شخص... ومهم تر از همه تدریسش...
به نقل از belata :دوستان اصن مجبور نیستین سر کلاس باشین!! بپیچونین خو... عربی که سر کلاس بودن نداره.. ترم میخونی میری یه 19 میگیری میای..!! اگه دوس داشته باشین من خودم واستون کلاسای پیچش میذارم در 3سطح مبتدی-متوسط-پیشرفته!!!!
چشم!! شما که یه کم سابقه داری بیا کلاس متوسطم!! شهریه اشم اقساطه که به خونوادت فشار نیاد!! ولی هادی پور لج کنه باهات بدبختی... قبول دارم اینو!!به نقل از This is me :سبا جان هرچى ميكشم از همين پيچوندناست :-ss
بام لج كرد..برگه منو عارفه مثله هم بود..از ١١.٧٥اون شد ده من ٧
بهش ميگم خانم برگه من و عارفه مثله همه فقط اسمش فرق داره ميگه نه من اينطورى تشخيص دادم..بهش ميگم اين تشخيصتون برچه مبنايه..ميگه شما ايشالا بيشتر سر كلاس حاضر بشيد مبناى تشخيص هاى من رو متوجه ميشيد
سر ترم هم خدارحم كرد با هزار سلام و صلوات اين١٨٠٧٥ عه رو گرفتم
به هر حال خوشحال ميشم يه دوره آموزشى ببينم سبا..كار از محكم كارى عيب نميكنه
فكر نكنم شكيباجون!!فعلا بايد با ما بگذرونى!به نقل از شکیبا کرم کتاب :سلام دوستان!
کسی از راهنمایی اینجا هست؟
دوم راهنمايى ديه؟!به نقل از شکیبا کرم کتاب :ببخشید الان میشه یه مزنه بدین به من درباره ی معلمای دوم؟
منظور جمله سوميت رو نميفهمم..يعنى چى وقت تلف نكنيمبه نقل از mischievous :دوستان بحثو هدف دار کنین لطفا....
قرار بود درمورد کار گاه حرف بزنیم.
یه چیز دیگه ما این جا ایده ندیم بد اصلا استفاده نشه.یعنی وقت تلف نکنیم کلا...
خوب اول بزرگترا بفرمایین شروع کنین :
نمیدونم امسالم ایشون هستن یا نه ...به نقل از !!...me :امسال هندسمون همون عقدایی (؟) هس آیا ؟ خوبه ؟(اگه کسی از پیش ها هست ... )
با هرسه تا پيشنهادت موافقمبه نقل از !!...me :خب بچه ها ، چند تا پیشنهاد :
1. تا اون جایی که من فهمیدم این تاپیک ، تاپیک دبیرستانِ . به نظرم اگه فقط مسائل مربوط به دبیرستان مطرح بشه تاپیک منسجم تر خواهد بود. چون تعداد راهنمایی ها هم زیاد نیست (تا اون جایی که من فهمیدم) میتونین سوالاتون رو از زهرا یا راهنمایی های قدیم(!!) تو پ.خ بپرسین. اسم تاپیک رو هم دقیق تر کنید.
2. در مورد کارگاه هم مثل سالای پیش زدن وبلاگ عاقلانه ترین کاره.
3. همونطور که میدونین ما هنوز اقدام به داشتن کارگاه هنری یا همچین چیزی نکردیم و با توجه به کنسرت پارسال(یه تشکر هم از سومای پارسال ) به نظرم خوبه که امسال دست به همچین کاری بزنیم . چون به نظرم مدرسمون و بچه ها به وجودش نیاز دارند . یه نکته ای هم که هست اینه که تعداد بچه ها کمه و مثل کارگاه علوم فک میکنم به همکاری تمام بچه ها نیاز باشه . اگه به طور کل با وجودش موافقین بگین. :)