[left]
#include<iostream>
#include<fstream>
using namespace std;
const int Maxn=5000+1000;
string s[Maxn] ;
ifstream fin("dict.txt");
int main(){
for(int i=0;i<Maxn;i++){
fin>>s[i];
if(i>0 && s[i]==s[i-1])
break;
}
return 0;
}[/left]

به نقل از مهسا.ق :خوب کار رو به همین روند ادامه می دیم
فقط یه سری قانون هس واسه اینجا که الان به خاطر خودتونه
1- به هیچ وجه کد صحیح هیچ سوالی رو اینجا نمی ذارید
2- اگه دیه خیلی مشکل داشتید می تونید توی الگوریتم سوال از بچه ها کمک بخواین
با عرض پوشش هر پستی که مبنی بر درخواست گذاشتن کد بود یا یکی کد صحیح گذاشته بود رو حذف کردم
ولی خوب شما می تونید اگه کدتون مشکل اساسی داشت و نتونستید درستش کنید کد رو بذارید و از بچه ها کمک بخواید!

ببین کلا این طوریه که خوب یه موقع هایی مطمئنم واسه همه پیش می یاد که به برنامشون یه گیری می ده یا کلا برنامشون یه باگی داره یا کامپایل ارور می ده یا کلا از این جور چیزا بعد کلا این طوریه که ما کلی زور می زنیم اشکال برناممونو رفع کنیم بعد ممکنه نشه دیه یا نتونیم!به نقل از .... :مهسا میشه یه توضیح اضافه هم بزاریی که چه نوع اشکالاتی رو برای بحث بزاریم کهبعدش دیگه منظم شروع کنیم

به نقل از مهسا.ق :ببین کلا این طوریه که خوب یه موقع هایی مطمئنم واسه همه پیش می یاد که به برنامشون یه گیری می ده یا کلا برنامشون یه باگی داره یا کامپایل ارور می ده یا کلا از این جور چیزا بعد کلا این طوریه که ما کلی زور می زنیم اشکال برناممونو رفع کنیم بعد ممکنه نشه دیه یا نتونیم!
ما می خوایم اینجا به هم یاد بدیم برناممون که گیر کرد خیلی مشکل جدی و حل نشدنی نیس!
کلا روند همون طور که از بالا معلومه این طوریه که من میام می گم این کد منه مثلا اینو به من می گه یا مضکل داره و از این جور چیز ها بعد می شینیم تا جایی که سوادمون بکشه به هم کمک می کنیم اشکال برنامه ی هم رو می گیریم
یا مثلا من می خوام این سوال رو حل کنم خیلی فک کردم ولی هیچ ایده ای ندارم
این جا موردی که پیش می یاد اینه که فقط می خوایم از نظر الگوریتمش به هم کمک کنیم و به هیچ وجه کد درست یه سوالی رو ینجا نمی ذاریم چون این بیشترین ضرریه که می تونیم به اون آدم بزنیم
می فهمید منظورمو که...
کلا پستایی که می خوان یکی کد صحیحشو بذاره یا یکی کد درست رو بذاره پاک می شن دیه
الان می دونم بد توضیح دادم ولی اگه جایی مشکل بود بگید![]()

به نقل از .... :خو پس مهسا یه پیشنها اینجار و قفل کن یه تاپیک جدید بزن کلا برا رفع اشکال کد و الگوریتم برا هر برنامه ای نه صرفا یوساکو