• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات الگوریتم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات الگوریتم

به نقل از مهسا.ق :
:-?
خوب پیشنهاد خوبیه ولی ما نمی تونیم رو برنامه نویسی کار کنیم به صورتی که دستمون باز باشه
می تونیم اسم تاپیک رو بکنیم "رفع اشکال الگوریتمی"
نظرتون چیه؟ ;D

خوبس دیه این بهتره

اسم تاپیک تغییر کرد ;D
از این به بعد پس اشکالات الگوریتمی تون رو اینجا بپرسید !

توی dynamic ما باید چجوری پیش بریم؟
راستش استادمون درس داده سوالم حل کرده ولی من هنوز دستم نیومده و همه رو قاطی کردم ;D

• لایک
امتیازات: MV

به نقل از fatishar :
راستش استادمون درس داده سوالم حل کرده ولی من هنوز دستم نیومده و همه رو قاطی کردم ;D
داینامیک خیلی شبیه استقرا ست
تو باید یه حالت پایه بگی که تو اون حالت به راحتی همه چی بدست بیاد
و یه مسئله تعریف کنی: ینی بگی که مثلا (تو جدول)این خونه ازجدول ینی.... یا اصلا بگی که تیکه های مسئلت ینی چی
آپدیت:ینی از رو اطلاعات قبلی اطلاعات بیشتری رو کسب کنی
یکی دیگه هم بود :-" :-? X_X

به نقل از اَکور پَکور :
داینامیک خیلی شبیه استقرا ست
تو باید یه حالت پایه بگی که تو اون حالت به راحتی همه چی بدست بیاد
و یه مسئله تعریف کنی: ینی بگی که مثلا (تو جدول)این خونه ازجدول ینی.... یا اصلا بگی که تیکه های مسئلت ینی چی
آپدیت:ینی از رو اطلاعات قبلی اطلاعات بیشتری رو کسب کنی
یکی دیگه هم بود :-" :-? X_X
می شه بیشتر توضیح بدی ما هم یاد بگیریم؟ 8-^

به نقل از fatishar :
من شهود خودمو میگم! ;D
تو روش تقسیم و حل میایم مسئله رو به زیرمسئله های کوچیکتر تقسیم می کنیم و اول اونارو حل می کنیم ... بعد با استفاده از جواب های اون زیرمسئله ها جواب مسئله بزرگه رو بدست میاریم!
ولی برای بعضی سؤالا تعداد زیرمسئله های تکراری زیاد می شه! و هربار حساب کردنشون زمان زیادی رو الکی تلف می کنه ...
پس برای جلوگیری از این تکرار ها، میایم جواب زیرمسئله ها رو تو یه جدول نگه می داریم! اینطوری دفه بعدی که بهش نیاز داشتیم لازم نیست از اول حسابش بکنیم و میریم از اون جدوله می خونیمش!
کلیتش اینه! :-?
فقط برعکس بازگشتی، باید اول کوچیکترین زیرمسئله رو حل کنید! منظورم اینه که توی بازگشتی از قسمت های بزرگ می رسید به قسمت های کوچیک ... ولی اینجا اول زیرمسئله های کوچیکو حل می کنیم بعد تو هر مرحله یه کم بزرگ می کنیم مسئله رو! ;D

کلـاً داینامیک چیز ِ خوبیــه !!!! ;D معروف‌ترین مسئلــه ــَش هم میشــه گفت مسئلــه‌ی "کولــه پُشتی" ـــه ...

برای شروع میتونید حلِ این مسئلــه رو بخونید کــه دستتون بیاد موضوع از چــه قراره ... !!!

حرفــای دوستان هم کاملا درست بود ...

برای اینکــه راه بیُفتید می‌تونید کد چند تا سوال رُ بزنید کــه بـا این روش حل میشن ... !!! (برای تمرین میتونید سوال 104 ـــه SGU رو بزنید ... اگــه هم هنوز کد زدنُ شروع نکردید ، میتونید تئوریشُ حل کنید فعلاً ...)

حسام خدارو شکر تو معلم نشدی دانش آموزات پیر مشدن ;D
توضیحات خودم کامل تر بود
فقط این قسمت چهارمش چی بود؟

الگوریتم دنباله فیبوناچی با همینه دیگه؟
میشه یکی پیدا کردن بزرگترین دنباله در اعداد 1تاNرو بگه؟فک کنم LISبود اگه اشتباه نکنم؟
کیارش ممنون توضیحات کامل بود و واقعا خیلیا با بازگشتی قاطی میکنند.

به نقل از fatishar :
الگوریتم دنباله فیبوناچی با همینه دیگه؟ آره اگه نخوای بازگشتی حل کنی :-"
میشه یکی پیدا کردن بزرگترین دنباله در اعداد 1تاNرو بگه؟فک کنم LISبود اگه اشتباه نکنم؟
کیارش ممنون توضیحات کامل بود و واقعا خیلیا با بازگشتی قاطی میکنند.
من هرچی فکر میکنم میبینم سوالو بد توضیح دادیدا
من با دوسه تا سوال شبیه این قاظی کردم

Back
بالا