• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات الگوریتم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات الگوریتم

به نقل از zahra.k :
جاي الگوريتم خيلي خالي بود ;D
هر كس اشكالي داشت درباره الگوريتم يه برنامه ميتونه اينجا مطرح كنه.

در سوال 9 projecteuler
فقط مضارب 3 و 4 و 5 ميتونن يه مثلث قايم الزاويه با اضلاعي ك اندازشون صحيحه رو بسازن يا اعداد ديگه اي هم وجود دارن؟
سوالتون رو نمی فهمم! اگه عدد های دیگه نبودن که سوال غلط بود! :-??
+ نمونه معروف دیگش 5 12 13 ـه!

در ضمن فک کنم یه تاپیک واسه الگوریتم داشتیما!

حذف شود :دي

آقا كسي ميدونه چه طور مساحت مشترك دو مثلث كه مختصات راساشون رو داريم رو با برنامه نويسي تا 2 رقم اعشار حساب كنه؟
ممنون ميشم جواب بديد :-? :-? :-?

با سلام
یا... مام اومدیم چه خبر است اینجا ؟!!

در خواست اضطراری:
خلاصه صورت فارسی الگوریتم 2satدرخواست می شود.(یعنی یه جور باشه که راحت بفهمم) ;D

نمیخوام جوابو بهت بگم چون فیده ای نداره پس فقط راهنماییت می کنم(چقدر شبیه معلما حرف زدم :D) :-?

معاله ی خط ضلع های مثلث هارو حساب کن. B-)

;D

creative با ترجمش میره رو موخ هر جاشو باس 3 بار بخونی هیچ جاشم اثباته کاملو ننوشته باید 50% شو خودت فکر کنی که به احتمال 50% می فهمی چی نوشته بیاین با هم بشینیم یه بار dg ترجمش کنیم (اگه اینو کردیم کتابه بعدی weste که باید یریم سراغش)
:-L

به نقل از Dark Eagle :
نمیخوام جوابو بهت بگم چون فیده ای نداره پس فقط راهنماییت می کنم(چقدر شبیه معلما حرف زدم :D) :-?

معاله ی خط ضلع های مثلث هارو حساب کن. B-)

;D
آقای به ظاحر بلد میشه بگی چه ربطی به معادله خط داره؟

به نقل از Dark Eagle :
creative با ترجمش میره رو موخ هر جاشو باس 3 بار بخونی هیچ جاشم اثباته کاملو ننوشته باید 50% شو خودت فکر کنی که به احتمال 50% می فهمی چی نوشته بیاین با هم بشینیم یه بار dg ترجمش کنیم (اگه اینو کردیم کتابه بعدی weste که باید یریم سراغش)
:-L
عزیزم شما هنوز زوده واسه مترجما تعیین تکلیف کنی ~X( ناراحتی برو اصلی شو بخون [-(
X_X

به نقل از most wanted :
آقای به ظاحر بلد میشه بگی چه ربطی به معادله خط داره؟
اگه معادله خط رو بنویسی نقاط برخورد بدست میاد پس به یه شکل جدید میرسی که مساحتش رو باید از محیطش بدست بیاری(بیا اینارو تو مدرسه بهت میگم اومدی تو سایت می پرسی این چه کاریه Dg)
B-)

Back
بالا