پروتز که خوبه! خیلی هم خوب و پر در آمده!!به نقل از eglantine :والا حسودیم شد که داروسازا محل بحث دارن ما نداریم
منم گفتم یه بحث باز کنم
کدوم درسو بیشتر دوست دارین
من اندو!
از پروتز متنفرم!!!
این مریضای بدبخت پروتزو که نگو! از اول ترم تا آخر ترم هر روز باید بیان..هر روز استاده به یه طرفش گیر میده!به نقل از eglantine :وای آره پارسیل به نظرم خیانت در حق مریضه
اتفاقا من همین ترم پارسیل داشتم #-o
مریض بیچاره یه طرف 6و7 رو نداشت یه طرف 7 اما چون 8 اش ساپورت پریودنتال خوبی نداشت نمیتونست پایه ثابت باشه و چون پولم نداشت نمیتونست ایمپلنت کنه
من که اصلا از ساختن پارسیل برای همچین مریضی راضی نیستم
کلانم که میگن فقط در یه صورت میشه از شر مریض پروتز راحت شد اونم وقتی که ب لقاء الله بپیونده!
اما اندو عشقه به خصوص وقتی که عکس فاینال میگیری
در مورد پولشم ارتو دوست داشتنی تره
اره از این کیسا زیاد اتفاق می افته ولی همه ی استادا این جوری نیستن که مراعات کنن..به نقل از eglantine :البته تو دانشکده ما اینطوری نیست
استادا معمولا در مورد همچین کیسایی انگلیسی توضیح میدن که بیمار نفهمه
و بیشتر اوقات به خواسته ی مریضا احترام میذارن
حتی یه استاد داشتیم برای پروتز کامل که به رفتار با بیمار نمره میداد
بدترین بخش از نظر ریسک انتقال عفونت بخش جراحیه
مریضای معتاد وسیگری تا دلت بخواد
مریضایی که انقدر پول ندارن که دندونی رو که میشه اندو کرد میگن بکش چون درد داره.
بگذریم که فقر فرهنگی ام دست کمی از فقر اقتصادی نداره
من مریضی داشتم که میگفت دندونامو بکن!!! میخوام برم مصنوعی بذارم که ردیف باشه و قشنگ!!!
دوستان دندانپزشک انقدر بخیل نباشید و درباره ی رشتتون توضیح بدید چون منم دندون زدم ولی فقط از روی علاقه زدم تقریبا اطلاعاتم کمه ممنون میشم اطلاعات بدید مخصوصا اینکه از کی به بعد میتونید کار کنیدبه نقل از z.n1994 :دوستان میشه یکم از رشتتون بیشتر توضیح بدین؟واحداش مثلا.خطراتش چقدر شایعه(مثلا هر چن تا دندون پزشک یکیشون ایدز میگیره )بازار کارش تا 4 5 سال دیگه اشباع نمیشه؟تخصص گرفتنش اسونه یا نه؟کلا میشه بگین راضی بودین یا نه که رفتین دندون؟
لطفا زود جواب بدین چون میخوام انتخاب رشته کنم
به نقل از کهکشـــان-A.R :من دندانپزشکی میخونم . الان تاپیک رو دیدم . سوال ِ یه مقدار واضح تر و موردی تر بپرسید اگه توفیق بشه ج بدیم !
این قبلیا که گفتن توضیحات کلی بدین ووو ادم نمیدونه چی بنویسه . کلی رو تو گوگل هم سرچ کنید هست
رتبه بستگی به منطقه داره . تو سایت کانون رتبه ها هست . الان حضور ذهن ندارمبه نقل از Eh$an :اول اگه اطلاعی از حدود رتبه واسه قبولی توی دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران یا اصفهان یا دانشگاهای دولتی دیگه دارین بگین.
+
من خودم واسه این میخوام دندون بخونم که 1-زودتر فارغ التحصیل بشم 2- به نظرم پرستیژش بالا تره و جامعه بیشتر به این شغل نیاز داره.
درس فک میکنم عایا ؟ بازار کار داره اصن ؟
+
یه توضیحیم درمورد درسا و واحدایی که باید پاس کنین بدین .
کلی ممنون.