• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دندانپزشکان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nastaran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محل بحث دندانپزشکان

سلام به همگی.....
خوبیــــــــن؟؟؟
منم دانشجوی دندان پزشکی هستم،اما هنوز دانشگاه نرفتم.
رشته ی سختی نیست که؟!
کدوم تخصصی از همه بهتره؟؟؟ :x

در ضمن فکر نمیکنید زیادی فعالیم؟؟؟آیا؟؟!
البته در مورد خودمم صادقه....

دوستان عزيز من شنيدم خيلي رشته سختيه ولي دانشجويان محترم واقعا سخته؟؟؟ :-\

دوستان میشه یکم از رشتتون بیشتر توضیح بدین؟واحداش مثلا.خطراتش چقدر شایعه(مثلا هر چن تا دندون پزشک یکیشون ایدز میگیره ;D)بازار کارش تا 4 5 سال دیگه اشباع نمیشه؟تخصص گرفتنش اسونه یا نه؟کلا میشه بگین راضی بودین یا نه که رفتین دندون؟
لطفا زود جواب بدین چون میخوام انتخاب رشته کنم ;D

به نقل از z.n1994 :
دوستان میشه یکم از رشتتون بیشتر توضیح بدین؟واحداش مثلا.خطراتش چقدر شایعه(مثلا هر چن تا دندون پزشک یکیشون ایدز میگیره ;D)بازار کارش تا 4 5 سال دیگه اشباع نمیشه؟تخصص گرفتنش اسونه یا نه؟کلا میشه بگین راضی بودین یا نه که رفتین دندون؟
لطفا زود جواب بدین چون میخوام انتخاب رشته کنم ;D
دوستان دندانپزشک انقدر بخیل نباشید و درباره ی رشتتون توضیح بدید چون منم دندون زدم ولی فقط از روی علاقه زدم تقریبا اطلاعاتم کمه ممنون میشم اطلاعات بدید مخصوصا اینکه از کی به بعد میتونید کار کنید

سلام دوستان
میشه درباره رشتتون و آینده شغلی و درس هایی که میخونید توضیح بدید.من رشته ام ریاضیه اما میخوام تجربی شرکت کنم و دندانپزشکی بخونم.میشه راهنماییم کنید. :|

یعنی هیچ کس تو این سایت دندونپزشکی نمیخونه که بیاد دو خط در مورد رشتش و اینا توضیح بده ؟
دل یه ملتو شاد میکنین اگه بیاین یکم این تاپیکو گرم کنین ! ;D

من دندانپزشکی میخونم . الان تاپیک رو دیدم . سوال ِ یه مقدار واضح تر و موردی تر بپرسید اگه توفیق بشه ج بدیم !
این قبلیا که گفتن توضیحات کلی بدین ووو ادم نمیدونه چی بنویسه . کلی رو تو گوگل هم سرچ کنید هست

• لایک
امتیازات: E.ss

به نقل از کهکشـــان-A.R :
من دندانپزشکی میخونم . الان تاپیک رو دیدم . سوال ِ یه مقدار واضح تر و موردی تر بپرسید اگه توفیق بشه ج بدیم !
این قبلیا که گفتن توضیحات کلی بدین ووو ادم نمیدونه چی بنویسه . کلی رو تو گوگل هم سرچ کنید هست

اول اگه اطلاعی از حدود رتبه واسه قبولی توی دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران یا اصفهان یا دانشگاهای دولتی دیگه دارین بگین.
+
من خودم واسه این میخوام دندون بخونم که 1-زودتر فارغ التحصیل بشم 2- به نظرم پرستیژش بالا تره و جامعه بیشتر به این شغل نیاز داره.
درس فک میکنم عایا ؟ بازار کار داره اصن ؟
+
یه توضیحیم درمورد درسا و واحدایی که باید پاس کنین بدین .

کلی ممنون. ;;)

به نقل از Eh$an :
اول اگه اطلاعی از حدود رتبه واسه قبولی توی دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران یا اصفهان یا دانشگاهای دولتی دیگه دارین بگین.
+
من خودم واسه این میخوام دندون بخونم که 1-زودتر فارغ التحصیل بشم 2- به نظرم پرستیژش بالا تره و جامعه بیشتر به این شغل نیاز داره.
درس فک میکنم عایا ؟ بازار کار داره اصن ؟
+
یه توضیحیم درمورد درسا و واحدایی که باید پاس کنین بدین .

کلی ممنون. ;;)
رتبه بستگی به منطقه داره . تو سایت کانون رتبه ها هست . الان حضور ذهن ندارم

فارغ التحصیلی زودتر درسته .
پرستیژ .. در دید عوام مردم همچنان پزشکی تاحدی بالاتره . بخاطز سابقه قدیمی و چندصد ساله اش و احترام اجتماعی و نیاز مدامشون به پزشک
دندانپزشک دکتره . پرستیژ داره . اما در سطح عوام کمی و کمی کمتر از پزشکیه

در سطح افراد تحصیلکرده و قشر درگیر خدمات درمانی و بهداشت و اهل فن خلاصه ، پرستیژ دندانپزشکی کمتر از پزشکی نیس ، گاهی هم بیشتر

بازار کار ... هرفرد دوتا کلیه داره . یه قلب . 32 تا دندون :-" روشنه ؟ :-"
درسا : خلاصه اش اینه که دو سال اول واحدای مشترک با پزشکیه تقریبا
سال سوم به بعد در های تخصصی دندانپزشکی و سر و گردن خلاصه + کار عملی کلینیکی

به نظره شما دندون پزشكي سخته؟يعني پدرت درمياد تا قبول شي يا اميدوار باشم؟

• لایک
امتیازات: reza7
Back
بالا