- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : ازدواج مدرن یا سنتی؟
مساله اینجاست که اینجوری اگه طرف محرم بشه بعد خوب پشیمون شه جبران کردنش سخته برایه بیرون رفتنو حرف زدن محرم بودن لازم نیست که!!!! مگر اینکه قصد چیزی دیگه باشه که بهش دیگه اشنایی نمی گن گمونم
ولی در کل خب الان من با خیلی ها دوستم ولی دوستی فرق داره. تو می تونی با ۱۰ تا دختر دوست باشی و دوستی نیاز به محرم بودن نداره. و دوستی معنایه خاصه خودشو داره و خیلی وقتا به قوله یه دوستی دوست بودن خیلی بهتره از اینکه باهم باشن و محرم شن.!!!!
به نقل از مهرگان :اول از همه بگم که طرز فکر خانواده ها ورسم و رسومات خانوادگی و بعضی وقتا اینکه کجا زندگی میکنی مثلا یه شهرستانی هستی یا تو مرکز استان زندگی میکنی خیلی تأثیر داره رو اینک چطور ازدواج کنی
ازدواج سنتی دیگه با خلقیات جوونای امروزی همخونی نداره.اونا از همون اول میخواهند که استقلال داشته باشند پس براشون خیلی سخته که سنتی ازدواج کنند
ازدواج مدرن رو کامل قبول ندارم چون اولا یه مدت باهم باشند بدون اینکه بهم محرم باشند خب این برا خانواده هایی که مذهبی هستند که یه جوریه و ب نظرم عرف جامعه ما این موضوع رو قبول نمیکنه
و اینکه یه دختر و پسر یه مدتی باهم باشند بعد به این نتیجه برسند که به درد هم نمیخورند و برند سراغ یکی دیگه تازه اونم اگه هر دو طرف این رو قبول کنند و کسی ضربه ی روحی نبینه
مازیمون گفته که با چند نفر بوده تا خلقیات یکی رو بپسنده و با اون بیشتر آشنا بشه و خب چندبار باهم برند بیرون تا اینکه ببینند به نتیجه میرسند یا نه
اول اینکه جناب مازیار شاید شما ناراحت نشید از اینکه طرف مقابلتون برا شناخت با چند نفر بوده اما برا خیلیا مهمه و تو جامعه امروزیه ما به نظرتون چی بر پایه ی صداقت هستش؟بعضی وقتا حتی اگه علاقه هم به میان بیاد بازم نمیشه گذشته رو بیخیال شد
و شما بعد از اینکه مثلا یکی رو انتخاب کردید و باهاش ازدواج کردید مطمئنید که اون رو با بقیه دخترا و خصوصیات خوبه اونا مقایسه نمیکنید؟
الان خیلی از مشکلات خانواده ها سر اینه که مقایسه بین خانواده ها یا زن و شوهر هم دیگر رو با همسر دیگران مقایسه میکنند
من بهتر میدونم اگه کسی مثلا قصد آشنایی بیشتر با من رو داره خانواده هامون با خبر باشند و اینک بهتره با هم محرم بشیم و بعد باهم بریم بیرون و آشنایی کامل پیدا کنیم و اگه محرم هم نشدیم بخاطر اینک شاید بعد به هم نرسیم نباید خیلی هم به هم نزدیک باشیم یا به قول معروف با هم مچ بشیم
مساله اینجاست که اینجوری اگه طرف محرم بشه بعد خوب پشیمون شه جبران کردنش سخته برایه بیرون رفتنو حرف زدن محرم بودن لازم نیست که!!!! مگر اینکه قصد چیزی دیگه باشه که بهش دیگه اشنایی نمی گن گمونم

ولی در کل خب الان من با خیلی ها دوستم ولی دوستی فرق داره. تو می تونی با ۱۰ تا دختر دوست باشی و دوستی نیاز به محرم بودن نداره. و دوستی معنایه خاصه خودشو داره و خیلی وقتا به قوله یه دوستی دوست بودن خیلی بهتره از اینکه باهم باشن و محرم شن.!!!!