پاسخ : نتایج کنکور ۹۱
:) دیروز خودم زیاد حالم خوب نبود بیام ببینم هر کدومتون الان با چه نتیجه ای واستادید و حالتون خوبه یا غمگین و ناراحتید ...
خب بچه هایی که خوب شدید حقتون بوده چون معلومه که خیلی خیلی زحمت کشیده بودید ...
و بچه هایی که رتبه ی مد نظر خودتونو نیاوردید ، بویژه تجربی های عزیزم ، فقط و فقط دلم نمیخواست بیام ببینم که راضی نیستید ...
چون شاید یه مقداری ، یاد خودم و سال پیش خودم میفتادم ...
کنکور 91 هم به دفتر خاطره ها پیوست ...
الان دیگه تقریبن همتون میدونید با رتبه هاتون چیا رو میتونید قبول شید ...
یه تبریک جانانه به همه ی دوستام علی الخصوص تجربی هایی که با رتبه های همتون تقریبن منو واقعن خوشحال کردید و من واقعن خوشحالم که اینقدر دوست خانوم دکتر و آقای دکتر داشتم و خواهم داشت
و اما دوستای عزیزی که راضی نیستید ، فقط و فقط فقط با شما چند تا صحبت دارم :
الان شماها ممکنه 2 تا راه پیش روی خودتون داشته باشید ...
1- انتخاب رشته کنم ، بره دیگه اسم کنکور رو هم نشنوم ... امسال زیاد درس نخوندی ، زیاد هم علاقه ای به درس خوندن نداشتی ، و میدونی اگه سال دیگه هم بمونی بازم تغییری نمیکنه ، چون دست و دلت به ریاضیو فیزیک و اون ادبیات کوفتی نمیره ! ... پس کنکورو به خیرو و شما رو به سلامت :) ... فقط یادتون باشه خودتون دارید انتخاب میکنید که آینده تون چجوری بشه ، بعدن گله نکنید و یادتون باشه که آینده تونو میتونستید عوض کنید ! همین ...
2- انتخابامو جوری میزنم که اون رشته ها و دانشگاههایی رو که همیشه مد نظرم بوده رو میزنم و دیگه انتخابی نمیکنم ، که به احتمال 99 % قبول هم نمیشم و میمونم واسه سال بعد ... من از همین الان بهت احسنت میگم خواهر یا برادر عزیز من ... اینکه اینقدر آینده ی عزیزت واست مهم بوده که به خاطرش حاضر شدی اون همه سختی ای که یه سال پیش ( و شاید بیشتر ) رو به جون خریدی رو دوباره تجربه کنی ... تو دست مریضاد داری ... چون تکلیفتو با خودت مشخص کردی ... حالا امسال نشد به جهنم ، سال دیگه بیشتر تلاش میکنم و جون میکنم تا به آرزوی دوران بچگیم حتی برسم ... نمیخوام اون آرزوهایی که همیشه داشتمو با یه دونه انتخاب ، فقط یه دونه ، عوض کنم و راهمو کلا تغییر بدم و زندگیم دگرگون شه ... باور کن اشکالی نداره تو دوباره سال دیگه واسه علاقت کنکور بدی ... توی این انتخاب به اطرافیانتون هیچ توجهی نکنید ، ازتون عاجزانه میخوام اگه حتی پدرمادرای دلسوزتون گفتن انتخاب رشته کن بره و شما دلتون راضی نبود نکنید این کارو و بمونید واسه سال بعد ( اشتباهی که من کردمو نکنید ...) دلم نمیخواد سال دیگه مثه من تا یکی بهتون گفت چرا نموندی واسه سال دیگه ، داغ همه ی زندگیتون تازه شه ... دلم نمیخواد 18 سالگیاتون بشه واستون سال زجر آور زندگیتون ... نکنید این کارو با خودتون ... اصن هم گریه نکنید و خودتونو داغون نکنید ، یکی دو هفته استراحت کنید و دوباره شروع کنید ...
همتون یادتون باشه که اگه الان هم با بهترین رتبه ها وارد رشته و دانشگاه های مورد علاقتون شدید ، تموم نشده ، تازه کاراتون شروع شده ...
و از قدیم گفتن :
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش ...
موفق و موید باشید همتون ... شاد باشید و زندگی رو سخت نگیرید ... چون هرچقدر سخت بگیرید ، اون هم باهتون سخت تر رفتار میکنه ...