پاسخ : نتایج کنکور ۹۱
خُ وقتی میگن رتبه 1 تا 10 انواع و اقسام رتبه های 1 تا 10 میان نظرسنجی میزنن یک تا ده !
خُ وقتی میگن رتبه 1 تا 10 انواع و اقسام رتبه های 1 تا 10 میان نظرسنجی میزنن یک تا ده !
یعنی چی؟! منظورتونو نمیفهمم از اینکه سهمیه منطقه نداره.در کجا نداره؟!به نقل از مــهــســافــت...! :خب نفر یکِ کشور سهمیهِ منطقه نداره دیگه
حتما شاهد داره دیگه. نه؟به نقل از مهســـــــــــــا :یعنی چی؟! منظورتونو نمیفهمم از اینکه سهمیه منطقه نداره.در کجا نداره؟!
كي گفته ندارن ؟ كارنامه ها واسه همه دقيقا عين هم اه . من الان 10 كشور شدم سهميه منطقم 5 اه . راست مي گه 150 نفر مي تونن بگن تك رقمين . تازه اگه تكراري ها رو حساب نكنيبه نقل از مــهــســافــت...! :رتبهِ یک تا ده سهمیهِ منطقه نداره محضِ اطلااع :)
باشه معرفی کنن
خب معمولا کنکورو با رتبه های منطقه می شناسنبه نقل از مــهــســافــت...! :خب نفر یکِ کشور سهمیهِ منطقه نداره دیگه
در مورده شيراز شك نكن!مسلمن اگه دانشگاهه خوبي نبود،كسايي مثله خانومه فروردين(رتبه٥) و اقاي جمالپور(رتبه١٢)شيرازو انتخاب نميكردن.نه كه از تهران بهتر باشه ها،ولي واقعن پزشكيش خيلي خوبهبه نقل از ninja :مشهد از اصفهان در رده پایین تریه ...
من از یه دندون پزشک پرسیدم میگفت شیراز یه زمانی تقریبا زمان شاه شهرت چندان داشت الان اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنی....
اما بازم بنظر من هرچقدرم از اعتبار شیراز کم بشه بازم بهترینه بعد از تهران ..
به نظر من کار خیلی خوبي كردي!به نقل از ninja :بهش گفتم من شنيدم که اونجاهم مث تهران اکثره درس هابصورت انگليسي داده ميشن گفت نه دروغه من دوستم ازشيرازفارغ التحصيل شده!
من بعدتهران شيرازترم1روبه عنوان2انتخابي ک نميارم زدم
بعدترجيح دادم نوبت اول اصفهانوزودترازنوبت2شيراز بزنم.بنظرشماکاربدي کردم؟
شما رتبهِ دهِ کشور نیستین رتبهِ ده با سهمیه منطقه هستید نه کشوربه نقل از جوجه :كي گفته ندارن ؟ كارنامه ها واسه همه دقيقا عين هم اه . من الان 10 كشور شدم سهميه منطقم 5 اه . راست مي گه 150 نفر مي تونن بگن تك رقمين . تازه اگه تكراري ها رو حساب نكني
رتبه ی 10 کشور شده,برو رتبه های برتر(1-10 کشور) رو ببین,10 انسانی نوشته طیبه خدابخشی! (که همین جوجه ی خودمونه! )به نقل از مــهــســافــت...! :شما رتبهِ دهِ کشور نیستین رتبهِ ده با سهمیه منطقه هستید نه کشور
تا جایی که میدونم این طوری نیست ـا ، یــَنی با سهمیه شـُـده ؟ :-آُبه نقل از طـوبــــــى :رتبه ی 10 کشور شده,برو رتبه های برتر(1-10 کشور) رو ببین,10 انسانی نوشته طیبه خدابخشی! (که همین جوجه ی خودمونه! )
هرکسی یه رتبه تو منطقه داره یکی تو کشور..کسایی که سهمیه شاهد داشته باشن رتبه منطقه ندارن رتبه کشوری دارن و شاهد...به نقل از مــهــســافــت...! :تا جایی که میدونم این طوری نیست ـا ، یــَنی با سهمیه شـُـده ؟ :-آُ
خب اشتباه میدونی! گفتم که,تو خود سایت سنجش هست,رتبه ی کشورش 10ه,رتبه ی با سهمیه ی منطقه ش 5!به نقل از مــهــســافــت...! :تا جایی که میدونم این طوری نیست ـا ، یــَنی با سهمیه شـُـده ؟ :-آُ
شما رتبه ات چند شده؟؟ شرایطت خیلی شبیه منه!!به نقل از ninja :آخه دانشگآه اصفهان هم رتبه هاي دورقمي زيادي داره!پارسال که يه رقمي هم داشت!
بعضياميگن شهرنبايدفداي ترم بشه!امامسلمه ترم2شيرازوتودانشگاه مث ترم 1تحويل نميگيرن!چون رتبه هابه نسبت بالاتره!ولي اصفهان ترم1روشديدقبول دارن!
هرچندبازيه متخصص بمن گفت بهمن شيرازبهترازمهراصفهانه!
من بارتبم دندون وپزشکي1شيرازونميارم!امااصفهان وشيراز2چرا!بنظرتون پشيمون نميشم؟جداازبحث فاصله ونزديکي و...
---
توي انتخاب رشته کانون وگزينه2واسه من نوشته بوددندون شيرازميارم
اماسنجش ننوشته بود!
يعني کدومشون درست تره؟ باتوجه به اينکه ظرفيت پزشکي رفته بالاودندون اومده پايين!
آيااميدي هست؟
قربوووون رفيق بامرام !به نقل از طـوبــــــى :رتبه ی 10 کشور شده,برو رتبه های برتر(1-10 کشور) رو ببین,10 انسانی نوشته طیبه خدابخشی! (که همین جوجه ی خودمونه! )
هي گفتين كي ها زدن يه رقمي بيان خودشون بگن . من بيچاره با پاي خودم اومدم اعتراف رتبه مو گفتم مهسا جان مي گه نه اشتباه مي كني . رتبت اين نيستبه نقل از مــهــســافــت...! :شما رتبهِ دهِ کشور نیستین رتبهِ ده با سهمیه منطقه هستید نه کشور
به نقل از مــهــســافــت...! :تا جایی که میدونم این طوری نیست ـا ، یــَنی با سهمیه شـُـده ؟ :-آُ
من که تازه جوجم و کاری به این کارا ندارم ولی خواهرم که داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میره میگه که به ما کسی چیزی نمیگه ولی به پزشکیا خیلی گیر میدن فیس بوک و اینام تا اونجا که من میدونم فقط یه بنر زدن که نرین و بده و اخه و... ولی نمیتئنن که بیان از تو فیس بوک جمعتون کنن یا دیگه تو دانشگاه راتون ندن!!!به نقل از Enas :من شنیدم حراست دانشگاه اصفهان خیلی سخت گیره و جو دانشگاه خیلی سنگینه!!! حتی نمی گذارن دانشجوها فیس بوک برن... راسته؟؟