- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان شهيد اژه اى
- شهر
- اصفهان/تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- تـــهـــران (دانشکده فنـے )
- رشته دانشگاه
- مهندسی بــرق
عزیزم شاید هنوز کسی اینجا نیومده که جواب سوالت رو بدونه. جواب ندن بهتر از اینه که جواب غلط بدن. ایشالا شما هم جوابتو میگیری :) اتفاقا" اینجا همه جدیدن تقریبا! از بالا تا پایین صفحه قبل رو نگاه کن. ستاره های اکثریت کمن. شما هم مثل همهبه نقل از p30v :از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجان
متاسفم منم سوال پرسیدمااااااااااااااااااا X-(
رتبه داره ،همین نوشته رتبه !معلوم نیس تو کجاس!من توجیه نیستم !مال رشته که نیست! چون بقلش نوشته رتبه نفر آخر تو رشته 911 !یعنی مال کشوره؟:پی من 14 شدم!به نقل از نیلوفــــر :خب شاید اون رشته ای که شما انتخاب کردی تعداد کمی به عنوان رشته اول انتخاب کردن واسه همین رتبه نفر آخر بالا شده.
کارنامه یه 4 5 تا عدد داره ها!
تبریک میگم خانم دکتر باید همه سمپادیا.کام رو شیرینی بدیبه نقل از shnk :بچه ها من سوم پزشکی تهران قبول شدم
ینی درسته؟
دارم درست میبینم؟
خب حتما کسی اطلاع نداشته جواب بده! خب اولا که بستگی به تفاوت تراز و رتبه ت با نفر آخر. اگه زیاد نیس خب واسه تکمیل ظرفیت میتونی اقدام کنی البته باید اون دانشگاه اعلام تکمیل ظرفیت بکنه واسه اون رشته. بعدم از اونجایی که همه منتظر نتایج سراسری هستن خب قطعا بعد از اعلام نتایج سراسری و ثبت نام اونجا تکلیف آزاد مشخص میشه.به نقل از p30v :از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجان
متاسفم منم سوال پرسیدمااااااااااااااااااا X-(
ببین دقیقا نوشته مثلا نوشته پزشکی فلان جا تو شدی این رتبه! یعنی ترازا که مشخصه حالا میان به انتخاب اول نگاه میکنن میبینن اولین نفر از لحاظ تراز که انتخاب اولو زده پزشکی این دانشگاه میشه نفر اول اون دانشگاه تو اون رشته. همین جور انتخاب اولا رو بررسی میکنن تا ظرفیت اون رشته تموم بشه.به نقل از حامد مهدوی :رتبه داره ،همین نوشته رتبه !معلوم نیس تو کجاس!من توجیه نیستم !مال رشته که نیست! چون بقلش نوشته رتبه نفر آخر تو رشته 911 !یعنی مال کشوره؟:پی من 14 شدم!
رتبه مال رشته و دانشگاهه. و اون 911 هم رتبه از بین کساییه که اون رشته رو انتخاب کردن. اما ممکنه یکی مثلا رتبه اش توی این رشته 500 شده باشه اما گزینه قبلیش رو قبول شده باشه! برای همین در واقع ظرفیت قبولی های اون دانشگاه رو پر نمیکنه اما نمره قبولی رو گرفته. برای همین مثلا نفر 911 ام هم قبول شده.به نقل از حامد مهدوی :رتبه داره ،همین نوشته رتبه !معلوم نیس تو کجاس!من توجیه نیستم !مال رشته که نیست! چون بقلش نوشته رتبه نفر آخر تو رشته 911 !یعنی مال کشوره؟:پی من 14 شدم!
به مولی الموحدین من ریاضیم! چنین چیزایی رو هم ننوشته!به غیر از درصد و ترازا و شماره داوطلبی و غیره 2 تا عدد نوشته !رتبه ی آخرین نفر قبولی رشته ،رتبه ی داوطلب!به نقل از نیلوفــــر :خب حتما کسی اطلاع نداشته جواب بده! خب اولا که بستگی به تفاوت تراز و رتبه ت با نفر آخر. اگه زیاد نیس خب واسه تکمیل ظرفیت میتونی اقدام کنی البته باید اون دانشگاه اعلام تکمیل ظرفیت بکنه واسه اون رشته. بعدم از اونجایی که همه منتظر نتایج سراسری هستن خب قطعا بعد از اعلام نتایج سراسری و ثبت نام اونجا تکلیف آزاد مشخص میشه.
اعتراضم که کلا نتیجه ای نداره
ببین دقیقا نوشته مثلا نوشته پزشکی فلان جا تو شدی این رتبه! یعنی ترازا که مشخصه حالا میان به انتخاب اول نگاه میکنن میبینن اولین نفر از لحاظ تراز که انتخاب اولو زده پزشکی این دانشگاه میشه نفر اول اون دانشگاه تو اون رشته. همین جور انتخاب اولا رو بررسی میکنن تا ظرفیت اون رشته تموم بشه.
به نقل از MellicA :رتبه مال رشته و دانشگاهه. و اون 911 هم رتبه از بین کساییه که اون رشته رو انتخاب کردن. اما ممکنه یکی مثلا رتبه اش توی این رشته 500 شده باشه اما گزینه قبلیش رو قبول شده باشه! برای همین در واقع ظرفیت قبولی های اون دانشگاه رو پر نمیکنه اما نمره قبولی رو گرفته. برای همین مثلا نفر 911 ام هم قبول شده.
پس من نمیدونم دیگه چه صـیغه ایه اما مطمئنم رتبه مال رشته و دانشگاهه :) اگه مال تهرانه فک کنم تهران مرکز و جنوب و اینا رو با هم حساب میکنه اما مطمئن نیستم. من پارسال با 600 نرم افزار تهران جنوب قبول شدم گفته بود اگه ظرفیتتون تو تهران جنوب نشد میدیمتون به شعبه های دیگه مثلا" تهران مرکز. با رتبه 600 احساس میکردم خیلی باحالم تا اینکه فهمیدم مثل اینکه قضیه چیز دیگه ایهبه نقل از حامد مهدوی :دیگه در این حد شوت نیستم!رشته ستاره دار زدم،برا انتخاب اوله!
آره چون برق تهران مرکزی رو هم من با همین دور و ور 600 قبول شدم و آخرین نفر دور ور 1000 بود... احتمالا همه واحد ها رو با هم می بینن!به نقل از MellicA :پس من نمیدونم دیگه چه صـیغه ایه اما مطمئنم رتبه مال رشته و دانشگاهه :) اگه مال تهرانه فک کنم تهران مرکز و جنوب و اینا رو با هم حساب میکنه اما مطمئن نیستم.
به نقل از :|.Mr :احساس میکنم از همین جمعه نتیجه های سراسری بیاد فقط احساسمه
خداکنه این احساس درست باشه,حوصله مون سر رفت... (به نقل از :|.Mr :احساس میکنم از همین جمعه نتیجه های سراسری بیاد فقط احساسمه
به نقل از :|.Mr :احساس میکنم از همین جمعه نتیجه های سراسری بیاد فقط احساسمه
به نقل از فهــیم :به جون خودم این میخواد اذیت کنه.