نتایج کنکور ۹۱

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چیزی که قبول شدید با چیزی که انتظار داشتید قبول شید...

• راضیم -گرچه رشته مورد انتظارم بهتر بود

رای‌ها: 30 25.4%
  • راضیم - رشته قبولیم بهتر هست

رای‌ها: 12 10.2%
  • راضیم - همونی هست که انتظار داشتم

رای‌ها: 52 44.1%
  • ناراضیم - رشته مورد انتظارم بهتر بود

رای‌ها: 15 12.7%
  • ناراضیم -گرچه رشته ای که قبول شدم بهتر هست

رای‌ها: 9 7.6%

• رای‌دهندگان
    118
پاسخ : نتایج کنکور ۹۱

فک کنم کسی جواب سوالتون رو نمیدونه از محمد بپرسین شاید بدونه

به نقل از p30v :
از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجان
متاسفم منم سوال پرسیدمااااااااااااااااااا X-( :-w :(
عزیزم شاید هنوز کسی اینجا نیومده که جواب سوالت رو بدونه. جواب ندن بهتر از اینه که جواب غلط بدن. ایشالا شما هم جوابتو میگیری :) اتفاقا" اینجا همه جدیدن تقریبا! از بالا تا پایین صفحه قبل رو نگاه کن. ستاره های اکثریت کمن. شما هم مثل همه :>

به نقل از نیلوفــــر :
خب شاید اون رشته ای که شما انتخاب کردی تعداد کمی به عنوان رشته اول انتخاب کردن واسه همین رتبه نفر آخر بالا شده.
کارنامه یه 4 5 تا عدد داره ها! :-"
رتبه داره ،همین نوشته رتبه !معلوم نیس تو کجاس!من توجیه نیستم !مال رشته که نیست! چون بقلش نوشته رتبه نفر آخر تو رشته 911 !یعنی مال کشوره؟:پی من 14 شدم! <:-P :))

به نقل از shnk :
بچه ها من سوم پزشکی تهران قبول شدم
ینی درسته؟
دارم درست میبینم؟
تبریک میگم خانم دکتر :دی باید همه سمپادیا.کام رو شیرینی بدی :دی

به نقل از p30v :
از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجان
متاسفم منم سوال پرسیدمااااااااااااااااااا X-( :-w :(
خب حتما کسی اطلاع نداشته جواب بده! خب اولا که بستگی به تفاوت تراز و رتبه ت با نفر آخر. اگه زیاد نیس خب واسه تکمیل ظرفیت میتونی اقدام کنی البته باید اون دانشگاه اعلام تکمیل ظرفیت بکنه واسه اون رشته. بعدم از اونجایی که همه منتظر نتایج سراسری هستن خب قطعا بعد از اعلام نتایج سراسری و ثبت نام اونجا تکلیف آزاد مشخص میشه.
اعتراضم که کلا نتیجه ای نداره :-"

به نقل از حامد مهدوی :
رتبه داره ،همین نوشته رتبه !معلوم نیس تو کجاس!من توجیه نیستم !مال رشته که نیست! چون بقلش نوشته رتبه نفر آخر تو رشته 911 !یعنی مال کشوره؟:پی من 14 شدم! <:-P :))
ببین دقیقا نوشته مثلا نوشته پزشکی فلان جا تو شدی این رتبه! یعنی ترازا که مشخصه حالا میان به انتخاب اول نگاه میکنن میبینن اولین نفر از لحاظ تراز که انتخاب اولو زده پزشکی این دانشگاه میشه نفر اول اون دانشگاه تو اون رشته. همین جور انتخاب اولا رو بررسی میکنن تا ظرفیت اون رشته تموم بشه.

به نقل از حامد مهدوی :
رتبه مال رشته و دانشگاهه. و اون 911 هم رتبه از بین کساییه که اون رشته رو انتخاب کردن. اما ممکنه یکی مثلا رتبه اش توی این رشته 500 شده باشه اما گزینه قبلیش رو قبول شده باشه! برای همین در واقع ظرفیت قبولی های اون دانشگاه رو پر نمیکنه اما نمره قبولی رو گرفته. برای همین مثلا نفر 911 ام هم قبول شده.

به نقل از نیلوفــــر :
خب حتما کسی اطلاع نداشته جواب بده! خب اولا که بستگی به تفاوت تراز و رتبه ت با نفر آخر. اگه زیاد نیس خب واسه تکمیل ظرفیت میتونی اقدام کنی البته باید اون دانشگاه اعلام تکمیل ظرفیت بکنه واسه اون رشته. بعدم از اونجایی که همه منتظر نتایج سراسری هستن خب قطعا بعد از اعلام نتایج سراسری و ثبت نام اونجا تکلیف آزاد مشخص میشه.
اعتراضم که کلا نتیجه ای نداره :-"
ببین دقیقا نوشته مثلا نوشته پزشکی فلان جا تو شدی این رتبه! یعنی ترازا که مشخصه حالا میان به انتخاب اول نگاه میکنن میبینن اولین نفر از لحاظ تراز که انتخاب اولو زده پزشکی این دانشگاه میشه نفر اول اون دانشگاه تو اون رشته. همین جور انتخاب اولا رو بررسی میکنن تا ظرفیت اون رشته تموم بشه.
به مولی الموحدین من ریاضیم! ;Dچنین چیزایی رو هم ننوشته!به غیر از درصد و ترازا و شماره داوطلبی و غیره 2 تا عدد نوشته !رتبه ی آخرین نفر قبولی رشته ،رتبه ی داوطلب!

به نقل از MellicA :
رتبه مال رشته و دانشگاهه. و اون 911 هم رتبه از بین کساییه که اون رشته رو انتخاب کردن. اما ممکنه یکی مثلا رتبه اش توی این رشته 500 شده باشه اما گزینه قبلیش رو قبول شده باشه! برای همین در واقع ظرفیت قبولی های اون دانشگاه رو پر نمیکنه اما نمره قبولی رو گرفته. برای همین مثلا نفر 911 ام هم قبول شده.

دیگه در این حد شوت نیستم!رشته ستاره دار زدم،برا انتخاب اوله! ;D

منم عمران نجف آباد (انتخاب اولم) قبولیدم

خيلي مهمه قبولي تو آزاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم پزشكي تبريز
:-w

به نقل از حامد مهدوی :
دیگه در این حد شوت نیستم!رشته ستاره دار زدم،برا انتخاب اوله! ;D
پس من نمیدونم دیگه چه صـیغ‍‌‍ه ایه ;D اما مطمئنم رتبه مال رشته و دانشگاهه :) اگه مال تهرانه فک کنم تهران مرکز و جنوب و اینا رو با هم حساب میکنه اما مطمئن نیستم. من پارسال با 600 نرم افزار تهران جنوب قبول شدم گفته بود اگه ظرفیتتون تو تهران جنوب نشد میدیمتون به شعبه های دیگه مثلا" تهران مرکز. با رتبه 600 احساس میکردم خیلی باحالم تا اینکه فهمیدم مثل اینکه قضیه چیز دیگه ایه

منم معماری کاشون رتبه م 10 شد :د انتخاب اولم
درصدام داغون بود آغا :د

• لایک
امتیازات: psi-3

انتخاب اول معماری خوراسگان اصفهان

به نقل از MellicA :
پس من نمیدونم دیگه چه صـیغ‍‌‍ه ایه ;D اما مطمئنم رتبه مال رشته و دانشگاهه :) اگه مال تهرانه فک کنم تهران مرکز و جنوب و اینا رو با هم حساب میکنه اما مطمئن نیستم.
آره چون برق تهران مرکزی رو هم من با همین دور و ور 600 قبول شدم و آخرین نفر دور ور 1000 بود... احتمالا همه واحد ها رو با هم می بینن!

الانم برق/الکترونیک نجف آباد انتخاب اولم بود که اوردم ولی رتبه آخرین فرد قبول شده رو نوشته 370 ، همچین چیزی چطوری امکان داره؟ :-/

احساس میکنم از همین جمعه نتیجه های سراسری بیاد ;D فقط احساسمه ;D

به نقل از :|.Mr :

به جون خودم این میخواد اذیت کنه. ;D

سراسري كه اوني كه ميخواستم نشد
آزادم كه اسمش روووشه ;D
ورود بهش آزاده ;D
قبول شدم اما خب دوس ندارم
فداي سرمو واسه همين وقتا گذاشتن ديگه
مگه نه؟

خداکنه این احساس درست باشه,حوصله مون سر رفت... (:| :-"

اصن سازمان سنجش یادش هست که یه کنکوری برگزار شده و باید جواباشو بگن?! :-? فکر کنم یادشون رفته ها... :-" :دی

بچه ها منم احساس میکنم سازمان سنجش میخاد فردا هممونو خوشحال کنه نتایجو بده
ایشالا که بده :) :) :)

نه آقا مهربونه هست عدد و رقم ها رو حفظه >:D< عمرا" یادش بره که نتیجه ها رو باید بدن

ولی جدا" احساس میشه یه 3،4 روز زود تر از 21م بدن :-"

هرچقدم يهويي باشه مثه اعلام نتايج اوليه نيست
الان لااقل ميدونيم تقريبا چه خبره

به نقل از فهــیم :
به جون خودم این میخواد اذیت کنه. ;D

اشکال نداره همگی به نشانه ی اعتراض و در نطفه خفه کردن اینگونه استرس وارد کردن ها و شایعات یه دیس لایک ناقابل میدیم!!! ;D

Back
بالا