من متوجه اشتباه فجیعم شدم بی حجابی مساوی نیست با بی دینی اصلا الان که فک میکنم من اون روز چه جور این پست گذاشتم به نتیجه نمیرسمبه نقل از roya_606 :به نظر من واقعا از حسادته راهنمایی که بودم انقد به ما گفته بودن فکلی و غیره هستیم باورم شده بود دبیرستانی هامون چقد ناجورن رفتیم یک اردو مدرسه های دیگه هم بودن ومن اونجا دیدم که بی حجاب مدرسه ی ما از با حجاب اونا با حجابتر بود!!
و اونموقع فهمیدم نباید حسادت رو دست کم گرفت

:لایک

به نقل از mobina7 :من فقط صفحه اولو خوندم!
میخواستم بگم به نظر من سمپاد یعنی هر چیزیو با دلیل پذیرفتن!
یعنی اینکه تقلید کورکورانه وجود نداره! [-(
بله خداوند فرموده تفکر...به نقل از mstar77 :من صددرصد با این موضوع مخالفم یعنی چی همه چی رو که گفتن قبول کنیم بعد هم بگیم چون آقا فرموده....
این حرف رو اونایی تو ذهن ما میزارن که میخوان ما فکر نکنیم...
اتفاقا خود خدا گفته که یک ساعت تفکر ثوابش بیشتر از هفتادسال عبادته X-( X-(
افراد دیندار دارای هوش کمتری نسبت به آتئیستها هستند
مرور ۶۳ تحقیق علمی توسط دانشگاه روچستر نشان میدهد که در ۵۳ مورد، رابطه منفی بین میزان مذهبی بودن و بهره هوشی به اثبات رسیده است.
به نوشته Independent، این گزارش که اخیرا توسط گروهی به سرپرستی «پرفسور ماریون زوکرمن» در فصلنامه «مرور شخصیت و روانشناسی اجتماعی» منتشر شده است نشان میدهد که حتی در سالهای اولیه رشد نیز، کودکان باهوشتر، از مذهب فراری هستند.
دانشمندان دریافتهاند در سنین بالاتر نیز افراد باهوشتر معمولا اعتقادات مذهبی ندارند. یکی از مهمترین تحقیقاتی که در گزارش گروه زاکرمن مورد استفاده قرار گرفته است پژوهشی طولی درباره زندگی کودکان تا بزرگسالی، ۱۵۰۰ کودک باهوش با بهره هوشی بالاتر از ۱۳۵ بوده است.
این تحقیق طولی از سال ۱۹۲۱ شروع شده و تا به امروز ادامه داشته و نشان داده که حتی در مراحل پایان زندگی نیز این افراد اعتقادات مذهبی کمتری نسبت به میزان متوسط عامه مردم داشتهاند.
روانشناسانی که این گزارش علمی را منتشر کردهاند از هوش به عنوان شاخصی که قابلیت درک علت و معلولها، طرح ریزی، حل مشکلات، تفکر عمیق، درک ایدههای پیچیده، یادگیری سریع و آموختن از تجارب را دارد، یاد کردهاند. براساس این یافتهها سایر متغییرها مانند جنسیت یا میزان تحصیلات نقشی در رابطه بین هوش و اعتقادات مذهبی نداشتهاند.
این مقاله نتیجه میگیرد که مذهب شامل قواعدی میشود که از نظر افراد باهوش غیرمنطقی به نظر میایند و قابل تطبیق با یافتههای علمی نیستند.
این پژوهشگران میگویند از آنجا که افراد باهوش زمان بیشتری را به تحصیل میپردازند معمولا به مشاغل بالاتر و دارای حقوق بیشتری نیز دست مییابند که سبب افزایش عزت نفس و در نتیجه کنترل شخصی و خود راهبری بیشتر و بنابراین پدیداری باورهای شخصی به جای اعتقادات مذهبی میشود.
http://www.independent.co.uk/news/science/religious-people-are-less-intelligent-than-atheists-according-to-analysis-of-scores-of-scientific-studies-stretching-back-over-decades-8758046.html

افراد باهوش زمان بیشتری را به تحصیل میپردازند معمولا به مشاغل بالاتر و دارای حقوق بیشتری نیز دست مییابند که سبب افزایش عزت نفس و در نتیجه کنترل شخصی و خود راهبری بیشتر و بنابراین پدیداری باورهای شخصی به جای اعتقادات مذهبی میشود.
یه جور خودبرتر بینی...

سیستان انجام داده که همینو میگه.منبع نت هست 

چرا از یک جنبه دیگه نبینیم؟به نقل از ساحـــره :به جای عزت نفس میتونیم توی این سن و با تحصیلات و اطلاعات کم بگیم اعتماد به نفس کاذبیه جور خودبرتر بینی...
ولی عقل حکم میکنه که آدم با افزایش هوش بیشتر به دنبال منشا ها باشه و باور های قوی تری داشته باشه.که یه سری از باور ها میتونن مذهبی باشن.به نظر میاد که افراد باهوش باید با ایمان تر باشن که
یه تحقیقم دانشگاه زاهدانسیستان انجام داده که همینو میگه.منبع نت هست
![]()
بله عقل حکم می کنه آدم دنبال منشاء ها باشه . اما از کجا دنبال منشاء ها میگرده ؟ از چیز مستند و واضحی مثل تحقیقات و مطالب علمی یا تئوری هایی که درستی یا غلط بودنش رو هرگز نمیشه بدون شک اثبات کرد ؟به نقل از ساحـــره :به جای عزت نفس میتونیم توی این سن و با تحصیلات و اطلاعات کم بگیم اعتماد به نفس کاذبیه جور خودبرتر بینی...
ولی عقل حکم میکنه که آدم با افزایش هوش بیشتر به دنبال منشا ها باشه و باور های قوی تری داشته باشه.که یه سری از باور ها میتونن مذهبی باشن.به نظر میاد که افراد باهوش باید با ایمان تر باشن که![]()